שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 31

נושא: אתמול קבלתי מהסיני

תצוגה בשכבות

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    114
    הודה 331 פעמים ב 222 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: אתמול קבלתי מהסיני

1. איך אתה מוודא כל פעם לפני כל טעינה שכל מערך תאים ספציפי המחובר במקביל יהיה בטווח של לא יותר מ 0.1V כלפי אותו תא בסוללה אחרת? תהליך איזון שכזה לוקח לא מעט זמן לפני שאתה בכלל ניגש לטעינה.
    2. איך אתה דואג שכלל הסוללות אותן אתה מטעין במקביל יהיו בדיוק באותה קיבולת? כולן עברו אצלך אותו מספר טיסות ובאותו גיל?, אפילו סוללות חדשות אינן מגיעות בדיוק באותה קיבולת.
    3. לא יודע מה איתך אבל כשאני מסיים מספר טיסות אפילו עם טיימר תמיד בטעינה אני מקבל החזר קיבולת מעט שונה בין הסוללות בטח ובטח שבין הפקים שהיו בטיסות השונות.
    4. איזון הדדי של תאים בין הסוללות זה הדבר האחרון שאתה רוצה שיקרה בליפו, בניגוד למטען ששולט על הזרם שנכנס לכל תא בכל רגע נתון הרי שבחיבור שכזה אין לך שום שליטה ברגע החיבור כמה זרם עובר שם אפילו באופן רגעי.

כל השיטה הזו היא שיטת בערך, זו הסיבה שמטען חכם יועד לבדוק איזון בין תאים בודדים.
    אני מבטיח לך שלאחר מספר מחזורי טעינה בשיטה המדוברת תחבר את אחת הסוללות לבד במוד BALANCE ותראה שלמטען יקח לא מעט זמן לאזן את הסוללה (אני מדבר על מטען עם באלנסר איכותי).
    בנוסף אתה מסתכן באופן שוטף בתהליך לא מבוקר עם פוטנציאל לנזק גבוה יותר לסוללות, לשיקולך
    נערך לאחרונה על ידי ziki; 01-02-2012 בשעה 13:51:27.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •