שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

נושא: מסוק חדש

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    76
    הודה 133 פעמים ב 102 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מסוק חדש

1. תתחדש וברוך הבא
    2. סימולטור ? אל תנסה לעלות לאויר לפני שתטחן שעות עליו בללמוד את הדברים הבסיסיים
    3. מדריך ? ממליץ לך מאוד להפגש עם מדריך לפני הטיסה הראשונה , אין דבר יותר מתסכל מלהגיע לשטח ולנסות להמריא ולהבין שאתה לא באמת מוכן לזה (אחרי ימים שלמים של הטסות בסימולטור) - מנסיון!
    4. שלט ? לא ציינת ....
    5. סוללות - אני ממליץ לך לקנות בארץ , מחיר הסוללה + משלוח לסוללות שש תאים הוא בערך 200 שקל והמשלוח שלהן לוקח בין שבועיים לחודש - ישנן סוללות סבירות/טובות למתחילים בתחום בחנויות בארץ במחיר נמוך מזה.
    6. מטען - http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=11444 , אני די מרוצה ממנו .
    7. בהצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Niro צפיה בהודעה
    היי כולם!
    קודם כל לפני שבוע ככה לא ידעתי כלום על מסוקים וכבר עכשיו אני מרגיש שיש לי קצת מושג בגלל אנשים מאוד נחמדים פה שממש נידבו שעה בשביל להסביר לי בפלאפון על העולם הזה.

אז תודה רבה רבה!

וממש אתמול קניתי את המסוק הראשון שלי (אפשר לאמר את זה ככה) הוריקן 425 יד שניה.
    חסר לו שלט מקלט ומטען.. (בטריות אני צריך להזמין כדי להטיס נורמאלי בלי הפסקות של שעה באמצע..), אם מישהו יוכל לתת לי קישור מהובי קינג לבטריות שאני צריך (6 תאים) שיספיקו לי לכ 6-8 דקות טיסה זה יהיה מצויין!

בכל מקרה.. לא יכול לחכות להטסה הראשונה
    יוסי
    SAB Goblin 700
    Futaba 14SG

צוות מישור אדומים

תודה!
    202
    הודה 124 פעמים ב 86 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מסוק חדש

ברוך הבא לתחום.
    כפי שציין החבר למטה, אל תנסה להטיס לפני שאתה יודע איך.
    תלמד בסימולטור בבית שם הריסוקים הם בחינם.

אם אתה רוצה יש סימולטור טוב ב 100 ומשהו שקל כולל משלוח ב ALIEXPRESS.
    הנה הלינק. כמובן אני לא ממליץ בלי שניסיתי בעצמי.
    http://www.aliexpress.com/product-fm...olesalers.html
    אתה מקבל שלט USB, דיסק. אני ניסיתי משם את REFLEX XTR.
    אתה צריך גם לוודא שה DRIVER לשלט שנמצא על הדיסק יותקן.
    בהצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Scooter007 צפיה בהודעה
    1. תתחדש וברוך הבא
    2. סימולטור ? אל תנסה לעלות לאויר לפני שתטחן שעות עליו בללמוד את הדברים הבסיסיים
    3. מדריך ? ממליץ לך מאוד להפגש עם מדריך לפני הטיסה הראשונה , אין דבר יותר מתסכל מלהגיע לשטח ולנסות להמריא ולהבין שאתה לא באמת מוכן לזה (אחרי ימים שלמים של הטסות בסימולטור) - מנסיון!
    4. שלט ? לא ציינת ....
    5. סוללות - אני ממליץ לך לקנות בארץ , מחיר הסוללה + משלוח לסוללות שש תאים הוא בערך 200 שקל והמשלוח שלהן לוקח בין שבועיים לחודש - ישנן סוללות סבירות/טובות למתחילים בתחום בחנויות בארץ במחיר נמוך מזה.
    6. מטען - http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=11444 , אני די מרוצה ממנו .
    7. בהצלחה.
    יואב

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •