3d לא. אולי 4d. או 5d. או wd40.
ובנימה רצינית יותר, לא, אלו ממש לא מסוקים מומלצים למתחילים ולא ממש דילים מומלצים באופן כללי.*
3d לא. אולי 4d. או 5d. או wd40.
ובנימה רצינית יותר, לא, אלו ממש לא מסוקים מומלצים למתחילים ולא ממש דילים מומלצים באופן כללי.*
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
תקשיב אתה צריך ליקנות שלט לסימולטור ולחרוש אותו ואז ליקנות כמובן אם יש לך תקציב מסוק לפחות 500 ולהתחיל לרחף והכל תלוי בך איך תיתקדם
goblin 700 red
goblin 700 carbon red
spektrum Dx9
skookum 540
...זאת הדרך העדינה ביותר להגיד את זה שחשבתי עליה
אלה חד-משמעית לא קיטים מומלצים, בטח לא למטיס מתחיל.
מה כן מומלץ:
- לקרוא הרבה חומר בפורום (בעיקר בנעוצים).
- לקנות סימולטור. להתחיל להתאמן איתו. תאמין לי שהתחושה מאד שונה בין מה שהטסת למסוק מקצועי.
- להסתובב בין שטחי הטסה, להתרשם ממה שאנשים (כולל מתחילים) מטיסים שם.
- להגדיר לעצמך תקציב. 3000 ש"ח נחשב תקציב מינימלי, אני לא בטוח שגם זה יספיק - בהתחשב בעלויות שלט, חלקי חילוף (מה לעשות, כולם מרסקים) וכו'.
- ואז לבחור מסוק.... כשזוכרים ש-RTF הוא עסקה כדאית לעיתים נדירות מאד והוא לא באמת Ready-to Fly
- לגבי הדגם הספציפי - אני חושב שאם תשאל את השאלה, תקבל לפחות 10 תשובות שונות בניסוח של "מסוק X הוא המשובח ביותר למתחילים" - שכולן תהיהנה נכונות...אבל מה שבטוח - הגרסאות של קופטראיקס (ובטח סקאיארטק) שציינת לא יהיו ברשימה
שים לב - כל מה שנכתב כאן, לא נכתב כדי להפחיד או להרתיע אותך. מסוקאות זה תחביב מהנה ביותר - אבל דורש השקעה וכדאי שתיערך (מנטלית וכלכלית) - בהתאם.
הרוטור הוא רק מאוורר ענק - עצור אותו ותראה איך הטייס מזיע...
ואדים
Mikado Logo500 3D-FBL "Mjollnir" ;R617FS;3XBLS451;Microbeast+BLS251;CC Phoenix Ice 100A+Scorpion 1100KV; WR Mini Hercules BEC
Great Planes Super Sportster EP
Futaba 7C 2.4GHz