שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 30

נושא: ברגים איכותיים

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    114
    הודה 331 פעמים ב 222 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: ברגים איכותיים

עודד
    אני מסכים לחלוטין עם הדעה שלך לגבי הברגים אבל ממש לא רואה את הנושא הזה כניגו'ס.
    ללכת לחנות ברגים עם רשימות של מידות וכמויות זה אכן פתרון זול ביותר אבל גם לא מעט כאב ראש.
    יש כיום חברות שמוכרות סטים מוכנים איכותיים מאד שבמחיר הגיוני פותרות את הבעיה הזו וכך אתה גם נהנה ולא מתענה מלטפל במסוק או מלעסוק בהכנת רשימות של ברגים שאתה צריך.

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    עודד
    ללכת לחנות ברגים עם רשימות של מידות וכמויות זה אכן פתרון זול ביותר אבל גם לא מעט כאב ראש.
    יש כיום חברות שמוכרות סטים מוכנים איכותיים מאד שבמחיר הגיוני פותרות את הבעיה הזו וכך אתה גם נהנה ולא מתענה מלטפל במסוק או מלעסוק בהכנת רשימות של ברגים שאתה צריך.

אני לא מכיר את איכות הברגים הבאים בסטים יעודיים
    אני מכיר מאד טוב את הברגים הנרכשים בחנויות הברגים המקצועיות
    מציע לאנשים להתארגן בקבוצת רכישה לברגים. בכמויות של מאות ואלפים עלויות הברגים ממש נמוכות, וככה כל אחד יכול לארגןלו סט שיספיק לשנים רבות ובמחיר זול ואיכות גבוהה ביותר
    כמו כן למסוקי 250-450 אני מאד ממליץ לוותר על ברגי אלן לטובת ברגי טורקס. זה שידרוג משמעותי באיכות התחזוקה (טורקס זה בורג עם ראש כוכבי)
    שיברוג מוכרים במחירים סיטונאיים למי שרוכש כמויות, ואיכות הסחורה שלהם גבוהה מאד (הם ממוקמים בראש העין)
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    6
    הודה 25 פעמים ב 18 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    עודד
    +1

קניתי את ה 500 משומש ושברתי שיניים בתיקונים עם כל סוגי הבעיות שברגים לא טובים יכולים לגרום,
    קניתי סט ברגים איכותי ל500 והחיים הרבה יותר קלים, כולל את כל הגדלים והכמויות שצריך בלי ניג'וס
    TREX 500 ESP
    FUTABA 7C
    AXN
    FMS P51 Mustang V6

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •