שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

נושא: המודעות לטיסנים חופשיים

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rishon Le Siyon, Hamerkaz, Israel, Israel
    תודה!
    35
    הודה 60 פעמים ב 34 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: המודעות לטיסנים חופשיים

לפני יותר מ 25 שנים, כשהתחלתי בחוג טיסנים חופשיים גם אני חשבתי שאני יטיס טיסני מנוע. לא ידעתי בכלל מה זה טיסן חופשי, אבל זה מה שהיה.
    היום יש לי ילדים ואני לא רואה איך ילד של היום יעשה מה שאני עשיתי כשאני הייתי בגילם: הלכתי כמה ק"מ טובים עד למקום החוג ובניתי במשך כמעט שנה את הטיסן הראשון שלי.
    היום, ילד שלא חוזר הביתה עם "תוצרת" מיידית אז ההורים שלו מפסיקים את החוג והילד ימשיך לשחק על יד המחשב.
    הבעיה שלנו היא שאנחנו לא השכלנו לשנות את הגישה שלנו ולהתקדם עם המערכת , צריך לעשות חוגים קרוב לילדים ולעבוד עם הרבה קיטים.
    לדעתי מי שהורס את התחביב הזה:
    1. בעלי חנויות שמוכרים טיסנים מוכנים ומושכים את המטיסים לגישה חובבנית ולא מיקצוענית
    2. אופי הפעילות לא מתאים לשנות ה -2000 . ילדים היום הרבה יותר מפונקים ולא מוכנים לקום מוקדם להטסות כל שכן לבנות במו ידיהם טיסן. התחרותיות שכל ילד וילד מתמודד איתה ביום יום גורמת להם לרצות תוצר מיידי ואין היום סבלנות ואורך רוח לבניה ממושכת.

תודה!
    21
    הודה 5 פעמים ב 3 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: המודעות לטיסנים חופשיים

ציטוט נכתב במקור על ידי gil43 צפיה בהודעה
    לפני יותר מ 25 שנים, כשהתחלתי בחוג טיסנים חופשיים גם אני חשבתי שאני יטיס טיסני מנוע. לא ידעתי בכלל מה זה טיסן חופשי, אבל זה מה שהיה.
    היום יש לי ילדים ואני לא רואה איך ילד של היום יעשה מה שאני עשיתי כשאני הייתי בגילם: הלכתי כמה ק"מ טובים עד למקום החוג ובניתי במשך כמעט שנה את הטיסן הראשון שלי.
    היום, ילד שלא חוזר הביתה עם "תוצרת" מיידית אז ההורים שלו מפסיקים את החוג והילד ימשיך לשחק על יד המחשב.
    הבעיה שלנו היא שאנחנו לא השכלנו לשנות את הגישה שלנו ולהתקדם עם המערכת , צריך לעשות חוגים קרוב לילדים ולעבוד עם הרבה קיטים.
    לדעתי מי שהורס את התחביב הזה:
    1. בעלי חנויות שמוכרים טיסנים מוכנים ומושכים את המטיסים לגישה חובבנית ולא מיקצוענית
    2. אופי הפעילות לא מתאים לשנות ה -2000 . ילדים היום הרבה יותר מפונקים ולא מוכנים לקום מוקדם להטסות כל שכן לבנות במו ידיהם טיסן. התחרותיות שכל ילד וילד מתמודד איתה ביום יום גורמת להם לרצות תוצר מיידי ואין היום סבלנות ואורך רוח לבניה ממושכת.

זה לא נכון שאין לנו סבלנות כל אחד מאיתנו יכול להחליט לקנות קיט ולבנות אבל מעדיפים arf בשביל להטיס מידי ואני בטוח שיש חלק לא מבוטל שגם בונה קיטים
    שי
    Futaba 10CHP
    Outrage Velocity 50, YS 56-SR
    אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •