שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 66

נושא: מעוניין לקנות מסוק חשמלי 600 ... על מה ללכת titan 50x trex600 או gaui ????

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    188
    הודה 186 פעמים ב 131 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מעוניין לקנות מסוק חשמלי 600 ... על מה ללכת titan 50x trex600 או gaui ????

ציטוט נכתב במקור על ידי dbrosh צפיה בהודעה
    כאמור, מקבל הימורים
    אם אתה רציני, אני מוכן להמר נגדך - ביחס 1:2, על כל שקל שאתה שם אני שם שניים.
    מתי שאתה רוצה מעוגן בחוזה.

דורון יש לי הערכה רבה כלפיך - אבל אתה מדבר מבורות (לא טיפשות חלילה), כנראה שאתה לא מעורה בעלות חלקי ה X5, ועלות ריסוק; ולפי טענתך אני בטוח שאתה לא מכיר את פן ההדרכה והתועלת הגלומה בהדרכה עם מסוק גדול יותר מאשר צעצוע כמו 450...

אבל כמו שאמרתי - מוכן לצאת איתך ראש בהתערבות, ואפילו יצאתי ספורטיבי.... מוכן?

תודה!
    43
    הודה 28 פעמים ב 16 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מעוניין לקנות מסוק חשמלי 600 ... על מה ללכת titan 50x trex600 או gaui ????

ציטוט נכתב במקור על ידי lior_bar_ami צפיה בהודעה
    אם אתה רציני, אני מוכן להמר נגדך - ביחס 1:2, על כל שקל שאתה שם אני שם שניים.
    מתי שאתה רוצה מעוגן בחוזה.

דורון יש לי הערכה רבה כלפיך - אבל אתה מדבר מבורות (לא טיפשות חלילה), כנראה שאתה לא מעורה בעלות חלקי ה X5, ועלות ריסוק; ולפי טענתך אני בטוח שאתה לא מכיר את פן ההדרכה והתועלת הגלומה בהדרכה עם מסוק גדול יותר מאשר צעצוע כמו 450...

אבל כמו שאמרתי - מוכן לצאת איתך ראש בהתערבות, ואפילו יצאתי ספורטיבי.... מוכן?

א. כמובן מקבל את ההצעה להתערבות. כדד ליין לתום התערבות אני מציע עד שאסף ישתלט על הקפות. בנוסף סיכום כולל של מחיר חלפים שאסף ישלם עד אותו שלב. רק שחסרה לנו קבוצת ביקורת - כלומר אין השוואה לתהליך ולתמחור אם היה מתבצע על מסוק 450. צריך להסכים על מפתח של ריסוקים. אני מציע מפתח של 1 ל 1.5 אבל מוכן בהחלט לשמוע הצעות נוספות.

ב. לגבי עניין הבורות: אני חושב שרכשתי מקום של כבוד והתמקצעות עד כדי תואר אקדמי בעניין ריסוקים. אני גם מחזיק לדעתי בהישג עולמי יוצא דופן של הצלחה בריסוק מסוקים עם שלושה מדריכים שונים במהלך שיעור. לאור נסיוני המרשים זה אני יודע שבריסוק מלבד גג"שים ובומים וצירים שאכן זולים במסוקי גאווי, עדיין נשברים להבים, חופה נשברת, ראש מתעוות - וכאן הכסף כואב יפה יפה, גאווי או לא גאווי.

ככלל הוויכוח הזה הוא ישן ואין עליו הסכמה ואנ בהחלט מקדם בברכה את הניסוי עם אסף. אם שפן הנסיונות כמובן יסכים

נושאים דומים

1. תל אביב והסביבה מעוניין להחליף בום ירוק כהה לשחור TREX600 מישהו?
    על ידי tomy בפורום מסוקי דלק
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-06-2010, 15:11:32
  2. מעוניין לרכוש TREX600 NSP
    על ידי levyoram בפורום מסוקי דלק
    הודעה אחרונה: 24-08-2009, 01:40:39
  3. TREX600 חשמלי משודרג ל-8S למכירה.
    על ידי eranb בפורום מסוקים חשמליים
    הודעה אחרונה: 09-04-2009, 11:47:39
  4. מעוניין במסוק Raptor 50/se/titan