שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 20

נושא: בעיות במכס למשלוחים מ-UH

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: בעיות במכס למשלוחים מ-UH

לצערי שמעתי על שמועות דביליות כי יש לי איזשהו קשר לסיפור בשירשור - הכל קישקושים של כמה שלצערי לא ממש מפרגנים לי.

יש כמה חנויות שרוכשות בהובי סיטי ויש כמה יבואנים מתוסכלים שלא מבינים למה אותם חנויות לא רוכשות את הציוד החשמלי אצלם.
    בדיוק כמו שאתם לא מבינים למה המחירים בארץ כל כך גבוהים ביחס לחו"ל.
    אתם באים בטענות אלינו , אני בא בטענות ליבואנים בארץ.

אני למשל , לקוח די נכבד של הובי סיטי ומזמין משם כמוכם ומשלם מה שמתבקש ממני. (כך גם חברים רבים שלי ואפילו העובד אצלי בחנות)

אני מציע לכם להרגע בנושא , שום הלשנה לא מניבה פירות !
    לפני כשנתיים ידוע לי מבעל חנות שהתלונן במכס על "הליקרפט" והמוכס אמר לו שאין מה לעשות עם זה החבילות נבדקות מדגמית.

אי אפשר להשוות או לצערי להתקרב למחירי הובי סיטי בארץ , אני אישית ניסיתי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ויצרתי עם הובי סיטי קשר על מנת להביא את המוצרים שלהם לארץ במחירים שיהיה לכולכם שווה לרכוש אותו כאן.
    לאחר משא ומתן קצרצר קיבלתי תשובה שלילית בתירוץ שהם לא עובדים עם גופים מסחריים.

בנושא המכס זכותכם לעשות מה שאתם רוצים , אני תמיד רושם להם "Please write the real value" ובתרגום חופשי "בבקשה תרשמו את הערך האמיתי"

המחירים שם זולים משמעותית לארץ וכך לצערנו זה גם ישאר , אז תפסיקו להשתגע ותמשיכו להזמין משם , מי רוצה לרכוש בארץ שירכוש.

רון ג'רסי
    טיסני חולון
    טיסני חולון - הלוחמים 37, טל' 03-6521878 www.tholon.co.il
    יבואני מולטיפלקס גרמניה בישראל - www.multiplex.co.il

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי tholon צפיה בהודעה
    לצערי שמעתי על שמועות דביליות כי יש לי איזשהו קשר לסיפור בשירשור - הכל קישקושים של כמה שלצערי לא ממש מפרגנים לי.

יש כמה חנויות שרוכשות בהובי סיטי ויש כמה יבואנים מתוסכלים שלא מבינים למה אותם חנויות לא רוכשות את הציוד החשמלי אצלם.
    בדיוק כמו שאתם לא מבינים למה המחירים בארץ כל כך גבוהים ביחס לחו"ל.
    אתם באים בטענות אלינו , אני בא בטענות ליבואנים בארץ.

אני למשל , לקוח די נכבד של הובי סיטי ומזמין משם כמוכם ומשלם מה שמתבקש ממני. (כך גם חברים רבים שלי ואפילו העובד אצלי בחנות)

אני מציע לכם להרגע בנושא , שום הלשנה לא מניבה פירות !
    לפני כשנתיים ידוע לי מבעל חנות שהתלונן במכס על "הליקרפט" והמוכס אמר לו שאין מה לעשות עם זה החבילות נבדקות מדגמית.

אי אפשר להשוות או לצערי להתקרב למחירי הובי סיטי בארץ , אני אישית ניסיתי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ויצרתי עם הובי סיטי קשר על מנת להביא את המוצרים שלהם לארץ במחירים שיהיה לכולכם שווה לרכוש אותו כאן.

בנושא המכס זכותכם לעשות מה שאתם רוצים , אני תמיד רושם להם "Please write the real value" ובתרגום חופשי "בבקשה תרשמו את הערך האמיתי"

המחירים שם זולים משמעותית לארץ וכך לצערנו זה גם ישאר , אז תפסיקו להשתגע ותמשיכו להזמין משם , מי רוצה לרכוש בארץ שירכוש.

רון ג'רסי
    טיסני חולון
    אין מה לעשות, הסינים פושעים, מעתיקים, משקרים.. לנו? זה עוזר..
    לבעלי החנויות לא כ"כ..=\
    פשוט, מי שקונה טיסן \ מסוק גדול לא יקנה סיני נכון?
    ככה נשארות החנויות בארץ בחיים לא?

תודה!
    0
    הודה 37 פעמים ב 28 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי tholon צפיה בהודעה
    , אני אישית ניסיתי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ויצרתי עם הובי סיטי קשר על מנת להביא את המוצרים שלהם לארץ במחירים שיהיה לכולכם שווה לרכוש אותו כאן.

רון ג'רסי
    טיסני חולון
    היי רון,

אני חושב שזה יעניין אותך:
    http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...wsPageExec.asp

Dealer accounts now available. 13/02/2009
    We are please to announce the activation of our HobbyKing.com dealer account program.
    To be eligible for a dealer account you must;
    (1) be a registered 'bricks and mortar' hobby store or a non-english based e-store, (2) order more than $2,000USD per order, (3) make payment via Wire TT (bank transfer), (4) have an existing HobbyKing.com account.

To apply, please email cs@hobbyking.com with images & details of your business.
    ליאור זהבי
    www.youtube.com/i3dm

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •