
נכתב במקור על ידי
tholon
לצערי שמעתי על שמועות דביליות כי יש לי איזשהו קשר לסיפור בשירשור - הכל קישקושים של כמה שלצערי לא ממש מפרגנים לי.
יש כמה חנויות שרוכשות בהובי סיטי ויש כמה יבואנים מתוסכלים שלא מבינים למה אותם חנויות לא רוכשות את הציוד החשמלי אצלם.
בדיוק כמו שאתם לא מבינים למה המחירים בארץ כל כך גבוהים ביחס לחו"ל.
אתם באים בטענות אלינו , אני בא בטענות ליבואנים בארץ.
אני למשל , לקוח די נכבד של הובי סיטי ומזמין משם כמוכם ומשלם מה שמתבקש ממני. (כך גם חברים רבים שלי ואפילו העובד אצלי בחנות)
אני מציע לכם להרגע בנושא , שום הלשנה לא מניבה פירות !
לפני כשנתיים ידוע לי מבעל חנות שהתלונן במכס על "הליקרפט" והמוכס אמר לו שאין מה לעשות עם זה החבילות נבדקות מדגמית.
אי אפשר להשוות או לצערי להתקרב למחירי הובי סיטי בארץ , אני אישית ניסיתי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ויצרתי עם הובי סיטי קשר על מנת להביא את המוצרים שלהם לארץ במחירים שיהיה לכולכם שווה לרכוש אותו כאן.
לאחר משא ומתן קצרצר קיבלתי תשובה שלילית בתירוץ שהם לא עובדים עם גופים מסחריים.
בנושא המכס זכותכם לעשות מה שאתם רוצים , אני תמיד רושם להם "Please write the real value" ובתרגום חופשי "בבקשה תרשמו את הערך האמיתי"
המחירים שם זולים משמעותית לארץ וכך לצערנו זה גם ישאר , אז תפסיקו להשתגע ותמשיכו להזמין משם , מי רוצה לרכוש בארץ שירכוש.
רון ג'רסי
טיסני חולון