סחתיין ליאור
סחתיין ליאור
אהמממ
אני נאלץ לחלוק עליכם, אלא אם ידידינו ליאור יטיס באויר הדליל דווקא לאט, הרי שבשל האויר הדליל מהירותו תגדל ולכן תנועות ההגאים יצטרכו לקטון.
מאידך נושא החלפת ההגאים למונובלוק, נובע כנראה בין השאר מבעיות גלי הלם ומניפות התפשטות שמתפתחים בעקימון העליון/תחתון של מערכת ההגה + מייצב בשל תנועת ההגה.
אחת הבעיות במקרים אלו בהתקרבות גדולה למהירות הקול הוא היפוך הגאים. (הווה אומר תנועת הגה למשיכת אף מייצרת הורדת אף וכו'.)
עוד דבר קטן, היות והפאנג'ט מוטס עדיין ע"י פרופ מגבלתו תהיה התפתחות מהירות הקול בקצה להב הפרופ הרבה הרבה לפני שהכלי יגיע למהירות הקול.
בקיצור, דיבורים כמו חול ואין מה לאכול
עריכה: בכל זאת קצת חומר לקריאה למתעניינים
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
מתימתיקה פשוטה: היית במאזן מסויים בין עילוי (דחף) לגרר => הפחתת את הצפיפות => בשביל לשמור על המאזן הפרמטר היחיד שתוכל לשנות הוא להעלות את המהירות.
אתה טועה לחשוב שאויר דליל יותר ינוע אחרת מאויר סמיך יותר, לא כך הוא , אויר דליל יכול לנוע במהירויות משתנות כמו האויר הסמיך בדיוק.
Boogle ולא Google קפיש?
על טעויות- משלמים, על שגיאות - משלמים יותר ...
צדק- זה כוכב במערכת השמש אין מה לחפש אחריו.
בלוגים ומאמרים שימושיים: לכו חפשו תחת שם המשתמש שלי
טוב... אז מה ההבדל בין מתמטיקאי לפיזיקאי ?
אפסילון....![]()
צביקה
If you can't make it fly, try harder, else RTFM
בדיחה עוד מתקופת התואר הראשון שלי: (לצערי במתמטיקה)
תמטיקאי ופיזיקאי נמצאים בתחילת חדר ובקצה השני ישנה בחורה שאליה הם רוצים להגיע. המתמטיקאי מוותר מראש על הבחורה לא משנה כמה הוא ילך לכיוון הבחורה הוא לעולם לא יגיע. (בכל זאת הוא מתמתיקאי) לעומת זאת הפיזיקאי מתחיל לצעוד. כשהמתמטיקאי שואל אותו למה הוא בכלל מנסה, הפיזיקאי עונה לו “נכון שלעולם לא אגיע, אבל אני אתקרב מספיק לכל צורך מעשי”.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti
בדיחות עתוד***, וגם לא מנוסחת במלואה![]()
נערך לאחרונה על ידי vinay; 01-02-2009 בשעה 21:21:52.
תודה לכל החברים,
ברשותכם - אבקש להשאיר את השרשור בנושאו המקורי, למרות הנושא המעניין של הטסה על הרי האלפים.![]()
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
הי ליאור זה נראה יפה מאד