שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 38

נושא: שאלה

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: שאלה

ההשוואה בין ניטרו לחשמל אינה השוואה טכנית בלבד, אלו הבדלי גישה ולא הבדלי רמה
    יש לא מעט אנשים שאין להם שום עניין בניטרו וכמובן שיש גם ההיפך
    לגבי מתחיל-השיקול מתחלק לשניים: הראשון הוא עלות מול תועלת, והשני הוא אופי ההטסה המתאפשרת ממסוק כזה או אחר
    אתייחס לחשמליים :
    נושא הגודל הוא נושא מורכב קצת,הגדולים יותר יציבים,קלים להטסה למטיס הבינוני, אבל מאד מאיימים בתחושה.יש אנשים שעדיף להם מסוק קטן ולא מאיים, שיקנה להם תחושה יותר ידידותית, שתכפר על הבדלי המשקל והגודל.
    וכמובן יש מי שיתאים לו מסוק גדול שיקנה לו את התחושה הנכונה
    עדיין ההמלצה האישית שלי למתחיל זה מסוק קטן , גם מטעמי ה"ידידותיות " וגם מטעמי עלות

מבחינתי בתחום הקטנים סדר העדיפות ברור מאד:
    במקום הראשון COPTER X -אתה מקבל מסוק מושלם ובעלות סבירה ביותר,זוכה במקום הראשון בגלל עלות מול תועלת . יש דגמים שונים בעלויות שונות וכל הדגמים משובחים ומתאימים לכל כיס
    במקום השני T REX -יש הטוענים שהוא יותר טוב מהCOPTER -אני עוד לא ראיתי נקודה אחת שבה הTR עדיף על הCX וכמובן שהוא עובר למקום השני אך ורק עקב הפרשי עלויות. אם מותגים עושים לך את זה,אז הוא עובר למקום ראשון .

ישנו המסוק HK של הסיני שאינני יודע איך לדרג אותו, מבחינת עלות המחיר הוא מצחיק, מבחינת איכות הנדסית הוא זהה לTR ולCX ,מבחינת איכות הוא עדיין לא נבדק מקרוב, אישית אני חושב שהוא יעשה בהחלט את העבודה, אם כי לא בהפרש ניכר בעלויות מול הCX המוכח (דגם ME הוא הדגם להשוואה)

רק למען הסדר הטוב, אני משווה בין מסוקים נטו ללא איבזור.

הרחק למטה במקום השלישי (מאד מאד הרחק) נמצאים הצעצועים:
    BLADE שמתאפיין ברדיו משובח (אבל זה לא חלק מההשוואה)והמסוק אינו עומד בכלל בקטגורית השניים הראשונים למרות שמחירו גבוה בטירוף , מה שהופך אותו מבחינת עלות מול תועלת לבלתי כדאי בעליל
    BELT CP שמתאפיין בטיסה לא יציבה ולא נשלטת,ומה שלומדים איתו בעיקר זה לתקן....היתרון:תיקונים זולים

הקטגוריה השניה היא מסוקי ה500
    השחקנים:
    T REX 500 הטוב האמין המוכח והיקר
    COPTER X 500 יש הטוענים שהוא שידרוג של הT REX ומחירו אטרקטיבי ביותר
    פרוטוס-לדעתי למתחיל אין מה לחפש בו, ולמקצוענים יש ויש...(בטוח שיהיה מי שיטען אחרת)

אישית אני לא חושב שמסוק 500 הוא נכון למתחילים, זו קטגורית ביניים שמקצוענים מפיקים ממנה הרבה ומתחילים לא יוכלו לנצל .(וכמובן יהיה מי שיטען אחרת)

ויש מסוק נוסף שאינו מוכר לרוב האנשים כאן, אבל לי יש אותו יותר משנה, וזה ההוריקאן 550
    המסוק הזה יכול להיות הבחירה הראשונה של מי שאינו נרתע מהגודל-הוא הרבה יותר גדול ממסוקי ה500 ובהתאם היציבות שלו
    העלות שלו נמוכה בטירוף, ובמחירו הוא מתחרה במסוקי ה450 (550$ למסוק מאובזר עד הסוף בפריטים משובחים כמו 401+9254 וכו')
    ההטסה שלו קלה ונעימה ביותר, התחזוקה זולה מאד, עמיד מאד לתאונות ואולי יותר עמיד מכל מסוק אחר) . והוא עובד על שתי סוללות רגילות של 3 תאים,מה שמוריד את עלות האחזקה גם בנושא הסוללות למקום סביר

מסוק נוסף הוא הלוגו המאד משובח והיקר-מחירו וקשיי השגת החלפים יקשו מאד על מתחיל

ואי שם למעלה (תרתי משמע) נמצא הT REX 600 המשובח ביותר-אולי הטוב מכולם, אבל זה כבר עסק לעשירים......בטח לא למתחיל שצפויים לו ריסוקים

וכל מי שירצה לקבל עזרה בבחירת המסוק המתאים ליכולתו הכספית והטכנית, ולהתאים בדיוק את המסוק לצרכיו האינדיבידואליים, מוזמן להתקשר.
    נערך לאחרונה על ידי wind556; 02-02-2009 בשעה 10:12:38.
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי wind556 צפיה בהודעה
    הרחק למטה במקום השלישי (מאד מאד הרחק) נמצאים הצעצועים:
    BLADE שמתאפיין ברדיו משובח (אבל זה לא חלק מההשוואה)והמסוק אינו עומד בכלל בקטגורית השניים הראשונים למרות שמחירו גבוה בטירוף , מה שהופך אותו מבחינת עלות מול תועלת לבלתי כדאי בעליל
    אתה טועה...וגרוע מזה מטעה, אין דבר אחד נכון (או קרוב לנכון) בכל מה שכתבת בנושא ה Blade.
    BELT CP שמתאפיין בטיסה לא יציבה ולא נשלטת,ומה שלומדים איתו בעיקר זה לתקן....היתרון:תיקונים זולים
    לא מכיר.

הקטגוריה השניה היא מסוקי ה500
    השחקנים:
    T REX 500 הטוב האמין המוכח והיקר
    COPTER X 500 יש הטוענים שהוא שידרוג של הT REX ומחירו אטרקטיבי ביותר
    פרוטוס-לדעתי למתחיל אין מה לחפש בו, ולמקצוענים יש ויש...(בטוח שיהיה מי שיטען אחרת)
    גם פה אתה (שוב) טועה ומטעה, ה PROTOS יודע לטוס רגוע ונוח מאוד - מצויין למתחילים (שהתקציב שלהם אינו שיקול).
    אורי

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי AMIR צפיה בהודעה
    WOW... זה היה ארוך אבל?!
    מקצועי כמו כל דבר שהבחור עושה...
    מנסיון אישי עם ברעמי התותח?.. הוא מדריך בחסד עליון!
    נהנה מההדרכה המקצועית שלו, מהידע, מההסברים, מהסבלנות , מטוב הלב?! וכמובן מהצנעה של
    אולי היכרתי את ליאור מאוחר מידי, אני הגעתי לליאור עם מסוק 700.. אידיאלי למתחיל?
    נכון שהוא יציב מאד, עמיד וכו'...
    אבל המחשבה שלרסק אותו תעלה לי המון כסף, המנטרה שיושבת לי בראש שהחיה הזו יכולה לגמור בן אדם ברגע?... קצת גורע מההתקדמות. אבל ליאור עוש איתי חייל.
    הבין מה אני רוצה ולאן אני רוצה להגיע ועובד איתי במקצועיות רבה ובהמון אהבה!

פותח השישור, אני אתן לך עוד איזה חידוד של מתחיל (אני בערך 8 חודשים במסוקים כך שאני מתחיל בדיוק כמוך..) קודם כל תתמקד על מה אתה רוצה- כלומר איזה מסוק? אם חשמלי או ניטרו, גודל
    מותג וכו'...
    תתקצב את עצמך- ורק אז תתחיל לחפש מה האפשרויות שלך ,כשיהיו לך כמה הצעות טובות ביד
    (אם יד שניה או חדש...) תתייעץ עם אדם שעליו אתה סומך ותיעזר בו להחלטה.
    בהצלחה!
    אם תרצה עוד עזרה וטיפים אשמח לתת לך אותם (זה יחסוך לך המון המון כסף..)
    פנה אלי לפרטי...
    אני חותם על כל מילה של אמיר...שחתם ל כל מילה של ליאור

אורי

תודה!
    125
    הודה 66 פעמים ב 41 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי ori_lavee צפיה בהודעה
    אני חותם על כל מילה של אמיר...שחתם ל כל מילה של ליאור

אורי
    אני חותם על כל מילה של אורי שחתם על כל מילה של אמיר שחתם על כל מילה של ליאור

עכשיו ברצינות אני באמת מסכים עם ליאור. אני הטסתי טיסנים שנתיים ואז החלטתי שאני רוצה מסוק והתחלנו לברר על זה (אני ואבא שלי (אני בן 12)) ודיברנו עם אנשים בשטח ובהתחלה התכוונו ליקנות מסוק 450 אבל כולם אמרו לנו שעדיף שנשקיע וניקנה מסוק 50 כי יהיה לי יותר קל לילמוד איתו. בסוף הלכנו על T-REX600 (ולא אנחנו לא עשירים!) וכשהתחלתי להטיס הבנו כמה טוב שהשקענו יותר והודנו לכל מישאמר לנו ליקנות מסוק 50! הוא הרבה יותר ברור בשמיים והרבה יותר קל ב3D. אני מטיס רק 5 חודשים בערך ואני כבר עושה איתו 3D וגם לקחתי סיבוב על מסוק 450 של מישהוא וראיתי שזה באמת יותר קשה ופחות בולט בשמיים!!!

אז לסיכום אני ממליץ להשקיע קצת יותר כסף ובסוף יהיה הרבה יותר כיף!

תודה!
    0
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי sundowner צפיה בהודעה
    אני חותם על כל מילה של אורי שחתם על כל מילה של אמיר שחתם על כל מילה של ליאור

עכשיו ברצינות אני באמת מסכים עם ליאור. אני הטסתי טיסנים שנתיים ואז החלטתי שאני רוצה מסוק והתחלנו לברר על זה (אני ואבא שלי (אני בן 12)) ודיברנו עם אנשים בשטח ובהתחלה התכוונו ליקנות מסוק 450 אבל כולם אמרו לנו שעדיף שנשקיע וניקנה מסוק 50 כי יהיה לי יותר קל לילמוד איתו. בסוף הלכנו על T-REX600 (ולא אנחנו לא עשירים!) וכשהתחלתי להטיס הבנו כמה טוב שהשקענו יותר והודנו לכל מישאמר לנו ליקנות מסוק 50! הוא הרבה יותר ברור בשמיים והרבה יותר קל ב3D. אני מטיס רק 5 חודשים בערך ואני כבר עושה איתו 3D וגם לקחתי סיבוב על מסוק 450 של מישהוא וראיתי שזה באמת יותר קשה ופחות בולט בשמיים!!!

אז לסיכום אני ממליץ להשקיע קצת יותר כסף ובסוף יהיה הרבה יותר כיף!
    זה לא חוכמה... אתה בן 12. בעוד מספר עשורים תבין על מה אני מדבר

תודה!
    125
    הודה 66 פעמים ב 41 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי vinay צפיה בהודעה
    זה לא חוכמה... אתה בן 12. בעוד מספר עשורים תבין על מה אני מדבר
    מה לא חוכמה