למען האמת, אני חושב שאם אתה נער (אין לי מושג מה גילך) ואין לך שום נסיון בטיסנאות ואף מכר בעל נסיון ללמוד ממנו, הכי נכון יהיה להמליץ לך לגשת לחוג טיסנאות בסניף קלוב התעופה הקרוב למקום מגוריך. קח איתך את אבא, הוא יודה לך על כך, יהיה לכם יופי של זמן איכות יחד וגם יהיה לך יותר תקציב אם תגייס את אבא לעניין. וכל זאת בגלל שאם כבר אתה מתחיל מההתחלה, תתחיל כמו שצריך מלמידת הבסיס של אווירונאוטיקה, בניית טיסנים וכדומה. הכי קל לקפוץ ישר להטסה במיוחד בעולם האינסטנט של ימינו הכל מגיע מוכן וארוז ורק לחבר ולהטיס, אבל מפסידים המון מהקסם בדרך. אם תבחר בסוף לבנות שם טיסן ניטרו או חשמלי, דאון או גלגלים וכו׳, זה יהיה בהמלצת מדריך מנוסה שילווה אותך בדרך שמתאימה לך.
אני לחוג טיסנאות הלכתי כילד ואפילו בניתי דאון וגם טיסן, אבל מכל מיני סיבות שהזמן שכח התחביב (וכן, זה התחיל כתחביב משותף עם אבא ז״ל) נזנח, וחזרתי אליו רק לאחרונה. ומהרגע הראשון שחזרתי, אני רק מחכה שהבן שלי יגיע לגיל המתאים בשביל ללכת איתו יחד לחוג טיסנאות גם בשביל הלמידה והרבה יותר מזה בשביל הבילוי המשותף. בינתיים אנחנו מטיסים ביחד בסימולטור וזו גם הנאה גדולה
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
-------------------------------
T-rex 500E 3GX
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9