שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 65

נושא: בניית זאגי גרזן FPV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: בניית זאגי גרזן FPV

טוב לאחר שאיציק לא הסכים ללמד אותי AUTOCAD היום בשעה 22:00 בטענות שונות ומשונות התחלתי ללמוד לבד (נא להזיל דמעה) סיימתי לפני חצי שעה את זה במקום לעשות ל eFly עוד שדרוג תוכנה - איציק, אני מקווה שאתה ישן עם רגשות אשם עכשיו.
    מצ"ב הפתרון הגאוני של החבר. ככה יש לי יותר שטח על הכנף לציוד וגם המנוע מעל ה centerline של המיתר דבר שיוצר מומנט מוריד אף ואמור לבטל את הצורך בזוית מנוע. בנוסף ההגנה על הפרופ קלה יותר
    מישהו יודע איך לחשב את הגובה האידיאלי המדוייק של ציר המנוע ביחס ל centerline לפני שאני הולך לנבור בנבכי האוירנאוטיקה?
    האם יש השפעה לגודל הפרופ/דחף?
    תודה לעונים
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות Click image for larger version. 

Name:	untitled2121.JPG‏ 
Views:	310 
Size:	40.5 קילובייט 
ID:	6066   Click image for larger version. 

Name:	untitled12312.JPG‏ 
Views:	308 
Size:	35.2 קילובייט 
ID:	6067  
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

מנחת הבית
    אלישמע: מנחת שאישרתי ברת"א.
    תודה!
    124
    הודה 150 פעמים ב 98 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: בניית זאגי גרזן FPV

ציטוט נכתב במקור על ידי MDreamer צפיה בהודעה
    טוב לאחר שאיציק לא הסכים ללמד אותי AUTOCAD היום בשעה 22:00 בטענות שונות ומשונות התחלתי ללמוד לבד (נא להזיל דמעה) סיימתי לפני חצי שעה את זה במקום לעשות ל eFly עוד שדרוג תוכנה - איציק, אני מקווה שאתה ישן עם רגשות אשם עכשיו.
    מצ"ב הפתרון הגאוני של החבר. ככה יש לי יותר שטח על הכנף לציוד וגם המנוע מעל ה centerline של המיתר דבר שיוצר מומנט מוריד אף ואמור לבטל את הצורך בזוית מנוע. בנוסף ההגנה על הפרופ קלה יותר
    מישהו יודע איך לחשב את הגובה האידיאלי המדוייק של ציר המנוע ביחס ל centerline לפני שאני הולך לנבור בנבכי האוירנאוטיקה?
    האם יש השפעה לגודל הפרופ/דחף?
    תודה לעונים
    האחיינים שלי צוחקים עלי שאני שותה סודה ושוופס "זה לזקנים" בדיוק כמו אוטוקד אבל כל הכבוד על האוטודידקטיות. אני מתלהב יותר מהצורה היפה (עיצובית) שיצאה לך.
    נראה יפה. זה כדי להבין, אתה רוצה להוסיף מייצב כיוון מרכזי במקום הווינגלטים? במה זה מועיל לעניין הציוד? מה רע במגש וחיפוי?
    סולידיציק

נ.ב. ב 02:00 עוד הייתי במחסן
    Some things you can only really appreciate from above
    אתה צינור : http://www.youtube.com/user/IRonen

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •