הזמנתי ראש DFC ל- T-Rex 600EFL PRO Flybarless שעליו מורכבת מע' 3GX השאלה האם הכיוונים והתיכנות זהים כמו בראש פלייברלס רגיל ואם לא במה זה שונה? ואם יש דברים מיוחדים/ טיפים שעלי לדעת.
הזמנתי ראש DFC ל- T-Rex 600EFL PRO Flybarless שעליו מורכבת מע' 3GX השאלה האם הכיוונים והתיכנות זהים כמו בראש פלייברלס רגיל ואם לא במה זה שונה? ואם יש דברים מיוחדים/ טיפים שעלי לדעת.
נערך לאחרונה על ידי shlomiv10; 29-08-2012 בשעה 16:08:57.
T-REX450L DOMINATOR
TREX 600 פרו
GOBLIN 700
לא. דרוש כיוון מחדש
ואני גם ממליץ לך לוודא שהציר שמגיע עם הDFC מתאים למסוק הנוכחי שלך(אם יש לך EFL רו ESP)
EFL
T-REX450L DOMINATOR
TREX 600 פרו
GOBLIN 700
יש ציר מיוחד לesp אני לא יודע לגבי הefl.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
מה ההבדל בין הצירים?
T-REX450L DOMINATOR
TREX 600 פרו
GOBLIN 700
בוודאי שדורש כיוונים מחדש.
כל הראש יורד יותר נמוך ולכן בהכרח זווית הלהבים תשתנה.
יחד עם זאת הכיוונים נשארים זהים - אין צורך להגדיל או להקטין את הזוויות שאיתן עבדת עד היום.
הציר הייעודי לesp מעט ארוך יותר כדי שיגיע לגג״ש שנמצא בesp נמוך יותר מבדגם הפרו, שעבורו תוכנן במקור ראש הDFC. מבחינת האורך מעל למיסב הציר הראשי העליון, הוא זהה.
אגב. יש לי ראש DFC עם ביסטיקס על ה600, וראש פלייברלס רגיל עם 3Gx על ה500. רואים הבדל בין שני המסוקים בטיסה מבחינת הגודל, היציבות, הנוכחות (לטובת ה600) והזריזות (לטובת ה500) אך מבחינת דיוק וחדות אני לא מרגי הבדל בין שני הראשים. ומבחינת מהירות בטיסה אופקית - ה500 שלי מהיר יותר. אבל אולי זו לא השוואה נכונה כי אלו שני מסוקים שונים ושתי מערכות פלייברלס שונות. בכל אופן, לא נפלתי מהכסא עדיין.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II