המקורי עשה את שלו, האם לחפש רק מקורי או שאפשר להשתמש במשהו אחר ? (3M או דו"צ של אליין (נשארו לי כמה))
תודה.
המקורי עשה את שלו, האם לחפש רק מקורי או שאפשר להשתמש במשהו אחר ? (3M או דו"צ של אליין (נשארו לי כמה))
תודה.
יוסי
SAB Goblin 700
Futaba 14SG
צוות מישור אדומים
לפי מה שרואים בסרטון:
http://www.readyheli.com/MIK4357-Min...m_p_37053.html
מדובר בדו"צ הנ"ל:
http://www.readyheli.com/MIK4272-Mik...e_p_35456.html
לא הייתי מתעסק עם אחרים - לא שווה את הכאב ראש.
Scooter007 (26-08-2012)
M3 האדום נקודה. יוסי אין עוררין בנושא ראה שרשור של adi ומנסיון של כולם וגם אני אישית עברתי גליץ' מפחיד ומאז שהוחלף טפו טפו טפו
TREX 450 PRO FBL
TREX 600 N FBL
TREX 700N FBL
TREX 700E V2 FBL
שלט DX7
Scooter007 (26-08-2012)
גם אני עם 3M אדום. היה לי שיוט בביסטיקס שנפתר ע"י החלפת המדבקה
Scooter007 (26-08-2012)
מניסיון עם אולי כל הדוצים הקיימים האדום של 3M הוא הטוב ביותר עם כל המערכות.
אני רואה המלצות רבות לגבי השקוף, ולמען האמת גם אני קניתי סטוק גדול שלו והשתמשתי בו עד שלא מזמן חבר הסב את תשומת לבי לעובדה שהוא מחזיק עד 900 גרם ולא עמיד בפני נזקי שמש ודלק.
ל 3M יש עוד דוצ אדום מאותה סדרה (Scotch) שמתאים יותר למטרה זו - מחזיק עד 2 ק״ג ועמיד גם בחום, הצבע שלו הוא אפור וגם הוא מגולגל על טייפ אדום כמו השקוף.
עברתי להשתמש בו והוא מצויין כמו זה השקוף רק עם ביטחון יותר גדול בהיבט התנתקות המערכת מהסיבות שציינתי.
אני חושב שעדיף להשתמש איתו, למרות שמבחינת ביצועי המערכת שני הדבקים פותרים את בעיית הוויברציות והשלכותיהן על המערכות.
Scooter007 (26-08-2012)
תודה חברים!
יוסי
SAB Goblin 700
Futaba 14SG
צוות מישור אדומים
מישהו יכול לתת קישור לסוג הספציפי של הדו"צ עליו אתם מדברים?רצוי מאיביי אבל כל קישור אחר שיבהיר בדיוק במה מדובר יועיל, תודה!
Yehuda Bitton
Aurora 9 2.4Ghz
T-rex 450 DFC
T-rex 700E DFC
אייל
052-4291-103
תודה רבה על הקישור! אגב זה שמימין שרשום עליו שקוף זה גם ספוג?
Yehuda Bitton
Aurora 9 2.4Ghz
T-rex 450 DFC
T-rex 700E DFC
שים לב שהמק"ט שלו (השמאלי) הוא 4011. השקוף אם זכור לי נכון זה 4010. ראה כאן:
http://www.amazon.com/3M-Scotch-Exte...scotch+outdoor
אני משתמש ב 4011 מאז שהיתה לי בעיה בביסט - נפתרה מיד. לא מחליף באחר.
אגב - האפור של אליין? - אני כמעט בטוח שזה אותו אחד. רק ה ר ב ה יותר יקר![]()
לדעתי ממש לא. עוצמת ההדבקה של הדו״צ של אליין ממש חלשה, לא צריך להפעיל הרבה כח כדי לנתק 3Gx שהודבקה איתו מהמסוק, בעוד שעם הM3 השקוף זו ממש מלחמה... והM3 האםור אמור להיות עם עוצמת הדבקה אפילו יותר חזקה
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
רגע אז המומלץ הוא האפור?ומה זה השקוף גם ספוג כזה או שזה יותר כמו סילוטייפ דו צדדי?
Yehuda Bitton
Aurora 9 2.4Ghz
T-rex 450 DFC
T-rex 700E DFC
למיטב זכרוני החלש ה 3GX שלי לא ממש ירדה בקלות... אבל אנחנו בהחלט מסכימים שה3M חזק מאוד. אני לא שם עליו אפילו רצועה (אי אפשר אצלי) ואין לי שום חשש שיפול. ראיתי מישהו כמעט שובר מיני וי-באר מנסה להוריד אותוו....
ניסיתי לקנות את הדבק האפור דרך הקישור שנתת מאמזון ללא הצלחה אין אפשרות להמשיך בהזמנה לתשלום מישהו אולי מכיר אתר אחר עם משלוח הגיוני שאפשר לרכוש ממנו את הדו"צ הזה?
Yehuda Bitton
Aurora 9 2.4Ghz
T-rex 450 DFC
T-rex 700E DFC
הקישור היה רק כדי שתראה את הדגם. הולכים לאופיס דיפו וקנים גליל (20+ שח)
אפשר לקנות אותו בארץ?? חוץ מאופיס דיפו יש עוד מקומות שאפשר לרכוש אותו?
Yehuda Bitton
Aurora 9 2.4Ghz
T-rex 450 DFC
T-rex 700E DFC
בסניף הבא של הום סנטר...
עזוב אותך מקטנות יהודה, תקנה את השקוף אם אתה לא מוצא את האפור. יש את השקוף בכל הום סנטר בארץ לדעתי; זה לא שמערכת פלייברלס שוקלת יותר מ900 גרם לסנטימטר שזו מגבלת המשקל של השקוף, עובדה שרוב המטיסים בארץ וגם בעולם משתמשים בדו״צ הזה בדיוק. הייתי צריך פעם לעשות קונטרה עם מברג כדי לשחרר ספרטן 760 שהדבקתי איתו, הוא ממש ממש חזק. ולשאלתך השקוף לא ספוגי אלא סיליקוני, אני מניח שהאפור מחומר דומה אבל לא בחנתי אותו לעומק.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
גיל אם השקוף עושה את העבודה אותו דבר לפחות כמו האפור אז באמת שאין סיבה לחפש אך ורק אותו כי אין ספק שגם הוא חזק במידה שעולה באופן ניכר ממה שצריך באמת אבל השאלה היא מבחינת שיכוך האם הוא טוב כמו האפור?
אגב לדעתי האפור הוא ספוגי יש סיכוי?
Yehuda Bitton
Aurora 9 2.4Ghz
T-rex 450 DFC
T-rex 700E DFC
תודה על ההזמנה אייל מעריך את זה מאוד והאמת שאני לא כזה רחוק ממך(צפת) אז אם יצא לי להגיע לאזור שלך בזמן הקרוב מבטיח להרים טלפון![]()
Yehuda Bitton
Aurora 9 2.4Ghz
T-rex 450 DFC
T-rex 700E DFC