ייעוץ טרם רכישת שלדת TBS לקוואד + תמונות וסרטון של טריקופטר מבוסס שלדת H550 V2
הסתיים שלב האימונים על הטריקופטר והקוואד ואני מוכן להרים את כל ציוד ה - FPV על קוואד חדש ומדליק.
אני רגע לפני ללחוץ אנטר על רכישת שלדת ה - TBS Discovery ואני בדילמה לגבי תוספת הזמנת הזרועות של ה - Flamewheel המקוריות.
יש לי קוואד Q450 שהשלדה שלו נקנתה אצל HK כביכול שלדת החיקוי של ה - DJI המקורית ובנוסף רכשתי שלדת Hex H550 V2 לטובת טריקופטר וככה נשארו לי גם 3 זרועות ספייר.
השאלה שנשאלת האם הזרוע הלא מקורית לא טובה או חלשה יחסית למקור ?
מצד אחד אני יכול להזמין עוד שלדת הקס ב17$ אצל HK ויהיו לי 6 זרועות מתוכם 4 יילכו לTBS וישארו 2 ספייר או להזמין ב25$ אצל TBS את הזרועות המקוריות כביכול ?
בפועל יש לי קונפליקט מול כמה חזקות צריכות להיות הזרועות, לדעתי זה טוב שהזרוע קורסת או נשברת בנחיתה אלימה, ככה היא משמשת כמעין פיוז ומגינה על השלדה והציוד בה.
יש לי זרוע שנשברה כבר מריסוק חזק של הטריקופטר, אני מדגיש חזק כי בהתהפכויות בגובה של עד כ5 מטר לא קרה כלום לזרועות, פעם אחת באמצע תרגיל חריף ברח לי הסרוו מהמנגנון זנב והכלי נכנס לסחרור שבסופו ירד עם כל המשקל של הכלי על הזרוע האחורית והיא נשברה.
החלפתי את הזרוע צ'יק צ'אק והמשכתי הלאה, אפילו תייקנתי את הזרוע הישנה עם הדבקה חזקה ו4 חיזוקי קרבון שתהיה ספייר לעתיד (צריך עוד לחזק עם חוט בד טבול בדבק).
בקיצור האם לרכוש את הזרועות המקוריות או לא חייב ?
בנוסף אני חושב לקנות את מצלמת ה - TBS 69 האם היא שווה את ההפרש הקטן יחסית למצלמות אחרות בסדר גודל של 100$ ?, 180$ זה לא צחוק ?
הנה קצת תמונות וגם סרטון ברזולוציה נמוכה לצערי של הטריקופטר :
עצתכם ואשמח לקבל אותה ממישהו שיש לו בפועל את 2 סוגי הזרועות