ציטוט נכתב במקור על ידי dani14 צפיה בהודעה
לא מיותר ולא מסוכן , כשיש ידיים שיודעות את העבודה אין שום סיבה לזרוק דברים כאלה לפח , מפעלים שעוסקים בייצור פאקים עושים תהליכים כאלה על בסיס יום יומי , אין סיבה בעולם שאדם שמתעסק בתחביב הזה לא ידע להפריד תא תקול ולהציל את שני התאים הנותרים , במיוחד אם מדובר בסוללה יקרה .

שוב , אני חוזר על מה שאמרתי קודם , כן נדרש נסיון עם הלחמות קרות מאחר ואסור לחמם יתר על המידה את חיבורי התאים מאחר והם דקים מאוד , ויכולים להעביר את החום הלאה אל התאים התקינים ולפגום גם בהם.

חלק מהתחביב הזה הוא גם להתעסק מעבר לגבולות הסטנדרטיים , זה מה שנותן את הסיפוק וההנאה...
ותמיד יהיה מה לספק לנכדים

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
דני.
אני מעריך מאוד את הידע והניסיון שלך.
יש דברים שעושים לבד בבית אך לא מספרים בפורום...זה אחד מהם.
אחת הבעיות בפורומים זה שאתה לא תמיד יודע מי קורא את מה שאתה כותב ומה הוא יעשה עם זה.
אני, בהמלצות שלי מעדיף להיות מאוד זהיר ולא להמליץ על פעולות שעלולות לגרום נזק או פגיעה למבצע.

תהליכים כרוגיים של התעסקות בפתיחת סוללות ליפו, הלחמות, ניתוק וחיבור תאים זה לא מסוג הדברים שהייתי ממליץ מעל גבי הפורום.
כנ"ל קומבינות בטעינת סוללות ליפו מתות להעלאת המתח...

אני מבקש בכל לשון של בקשה להפעיל שיקול דעת בעת פירסום פעולות מסוכנות או "על גבול" המסוכנות מעל גבי הפורום.

Traxxas
אני לא רוצה ליצור פחד מיותר...
הרעיון הוא להיות ראליים מצד אחד ולהיזהר מצד שני.
סוללת ליפו הופכת להיות פחות צפויה לאחר ותוך כדי משחקים מסוג אלו.
פריקת יתר,טעינה בתוכנית של סוללה אחרת אלו רק פרמטרים שמעלים את הסיכוי ל"סוללה לא צפויה"

סוללות ליפו עלולות להתפוצץ או יותר נכון לבעור תוך שיחרור חומרים קוראסיביים ורעילים לנשימה

ללא הבנתי מה זה "אנסה את מזלי בחנות"...
אני לא מכיר חנות שתחליף לך סוללה שנסעה בלי קאט אופ.

רן ענבר