צחי אחינו,
אין שום בעיה לבצע את השינוי הנ"ל, נכון הוא כרוך בשינוי הגדרות בתפריט מתקדם (לא סודי ולא עשבים ), אין שום בעיה לבצע את ההליך רק לשים לב מה משנים - מניסיון.
אתה צריך לשנות את רוחב הפולס מאחר ו 9256 עובד בפולס צר וה 9254 עובד בפולס רחב, ההליך הפיך לחלוטין וכשתחליט לרכוש סרוו חדש תמיד תוכל לחזור אחורה ולשוב לעבוד עם הסרוו המקורי.
יצויין כי כדאי לפעול עפ"י ההנחיות בלבד, ולא לשנות שום דבר אחר - כמו כן השימוש בהוראות אלו באחריות המבצע בלבד כסת"ח קטן למרות שזה באמת לא מסובך... וככה זה הולך:
1. כשהמסוק כבוי ואין מתח לג'יירו החזק בו זמנית את שני לחצני + FUNC ו - FUNC (הלחצנים השמאליים).
2. תוך כדי לחיצה חבר מתח למסוק.
3. צג הג'יירו יראה את הודעת השגיאה הבאה "BAD OPR" - אין מה להבהל, זו הגנה שפוטאבה הוסיפו ב 611 שלא היתה ב 601.
4. בטל את הודעת השגיאה וכנס לתפריט המתקדם ע"י לחיצה בו זמנית של שני לחצני + DATA ו - DATA (הלחצנים הימניים).
5. ברוך הבא, אתה בתפריט המתקדם (ה"נסתר")!
6. ברור באמצעות לחצני ה +/-FUNC (לא משנה) בפונקציות התפריט המתקדם עד שתגיע לפונקציה של (PULSE WIDTH) רוחב הפולס.
7. שנה אותה מ NAR (צר) ל WIDE (רחב) ע"מ לעבוד עם ה 9254 ע"י לחיצה על לחצני ה +/- DATA (לא משנה).
8. בצע RESET ע"י כיבוי והדלקת המסוק ע"מ לצאת מהתפריט המתקדם.
9. אתה על הסוס - לך תטיס ותהנה!! לא לשכוח לכוון את הגבר (GAIN) הג'יירו מחדש עקב עבודה עם סרוו שונה.

* אח שלי, אם בכל זאת נשמע לך קצת מסובך (אני סומך עליכם ובטוח שלא), אני אשמח לעזור לכם בשטח - אוטוטו חוזר וגם לי יש צעצוע חדש

מתגעגע לכולכם,
ליאור