שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 42

נושא: כניסה לתחום!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    6
    הודה 5 פעמים ב 4 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: כניסה לתחום!

יובל, קוראים לי איתי ואני בדיוק באותו מצב כמוך
    אני בן 14, וגם לי יש תקציב נמוך (אומנם גבוה משלך אבל עדיין נמוך ע"פ מה שמגדירים פה בפורום תקציבים)

אני "תקוע" עכשיו במצב שאני לא בטוח שאני יודע מה כדאי לי להזמין - מצד אחד המליצו לי על קיט מושלם (ראה באשכול שלי הבאתי את המפרט המלא שהומלצתי עליו, אך בתקציב גבוה משלך.) אבל מצד שני אחרים המליצו לי בכלל לוותר ולקנות בארץ, או טיסן טריינר עם גלגלים (מה שאולי עדיף בשביל ללמוד באמת המראה\נחיתה וכדומה, אבל גם יקר בהרבה.).

עכשיו זה רגע האמת להחליט וזה פשוט קשה, לעומתי יש לך את דיויד ולפי האשכול אני מבין שראית אותו מטיס, אני לא רק שלא הטסתי טיסן אלא אפילו לא צפיתי באדם שמטיס טיסן מקרוב - זה מאוד חשוב כי אני מניח שהטסת גם את הטיסן של דיויד. הלוואי שהייתה לי את הזכות כמוך לחבר כזה!

קשה לי להמליץ לך על טיסן או לתת לך עצה, אין לי ניסיון. אז אתן לך מספר נקודות למחשבה שיושבות בראשי ועדיין לא מצאתי את הפתרון שלהם. זכור שהדברים האלה תלויים בך, אולי לך לא יהיו את ההתלבטויות האלה.

בהצלחה! ואשמח אם תעדכן אותו בבחירה שאתה לקחת. זה בטוח יעזור לי!

ערב טוב

תודה!
    4
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: כניסה לתחום!

ציטוט נכתב במקור על ידי Itai צפיה בהודעה
    יובל, קוראים לי איתי ואני בדיוק באותו מצב כמוך
    אני בן 14, וגם לי יש תקציב נמוך (אומנם גבוה משלך אבל עדיין נמוך ע"פ מה שמגדירים פה בפורום תקציבים)

אני "תקוע" עכשיו במצב שאני לא בטוח שאני יודע מה כדאי לי להזמין - מצד אחד המליצו לי על קיט מושלם (ראה באשכול שלי הבאתי את המפרט המלא שהומלצתי עליו, אך בתקציב גבוה משלך.) אבל מצד שני אחרים המליצו לי בכלל לוותר ולקנות בארץ, או טיסן טריינר עם גלגלים (מה שאולי עדיף בשביל ללמוד באמת המראה\נחיתה וכדומה, אבל גם יקר בהרבה.).

עכשיו זה רגע האמת להחליט וזה פשוט קשה, לעומתי יש לך את דיויד ולפי האשכול אני מבין שראית אותו מטיס, אני לא רק שלא הטסתי טיסן אלא אפילו לא צפיתי באדם שמטיס טיסן מקרוב - זה מאוד חשוב כי אני מניח שהטסת גם את הטיסן של דיויד. הלוואי שהייתה לי את הזכות כמוך לחבר כזה!

קשה לי להמליץ לך על טיסן או לתת לך עצה, אין לי ניסיון. אז אתן לך מספר נקודות למחשבה שיושבות בראשי ועדיין לא מצאתי את הפתרון שלהם. זכור שהדברים האלה תלויים בך, אולי לך לא יהיו את ההתלבטויות האלה.

בהצלחה! ואשמח אם תעדכן אותו בבחירה שאתה לקחת. זה בטוח יעזור לי!

ערב טוב
    שלום איתי אני לא הטסתי את הטיסן של דויד(חוץ מזריקה בהמראה...) דויד באמת עוזר לי המון וגורם לי להתחיל טוב יחד עםם מישהו עם ידע טוב בטיסנים.
    מצד שני ה"פור" שלך עלי זה התקציב ... כמו שאתה יכול לראות האנשים פה בפורום הם תותחים אחד אחד! ועוזרים בשמחה תפנה עליהם ואני בטוח שהם ישמחו לעזור אני ספציפית יכול להמליץ לך על WIND556 הוא באמת תותח ושמח לעזור לכל מי שזקוק יחד עם התקציב שלך תפנה אליו הוא יעזור לך בשמחה
    אני ישמח אם תעדכן אותי אפילו בהודעה פרטית..
    ש

נושאים דומים

1. [שאלה] כניסה לתחום
    על ידי giladwind בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 18-07-2012, 22:22:12
  2. [שאלה] כניסה לתחום
    על ידי Tom1 בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 30-03-2011, 14:31:56
  3. כניסה לתחום ובקשת עזרה..
    על ידי dansaada בפורום פורום מסוקים חשמליים