תגובה: המטוס הראשון שלי :)

נכתב במקור על ידי
Friman
צחי כשנכתב ״עשו לך בית ספר״ זו טענה כלפיי ולא כלפיך, במלים עדינות ובין השורות הבחור טוען שאני עשיתי לך בית ספר כביכול בזה שמכרתי לך טיסן שלא מתאים לך. ואני יכול להבין למה הוא חושב ככה, בגלל זה כל כך התלבטתי.
רציתי להבהיר שלפחות 4-5 פעמים הבהרתי מפורשות שאני לא ממליץ להתחיל עם טיסן כזה ומכרתי לך אותו עם הרבה התלבטות רק כי ידעתי שבלאו הכי חיפשת כזה ואחרי שהתחייבת לטוס בזהירות ובאחריות. זה לא שולל את זה שהייתי שמח לעזור לך במידת יכולתי בכל מה שהיית בוחר להטיס, ואם הייתי מרגיש שאני לא יכול לעזור הייתי מפנה אותך למי שכן, בדיוק כמו במקרה של הסבאח.
גם אם נוסח הדברים שאמר המגיב לעיל לא נאה בעיניך, זה לא אומר שהוא טועה. אני עדיין סבור שאחראי מצידך יהיה להתאמן קצת על טריינר ולשמור את הסבאח להמשך; אבל מכבד את הבחירות שלך ואעזור במה שאוכל בדרך.
עלה והצלח!
אוי נו באמת,אפשר לחשוב שאני בן שנתיים או שהצמדת לי קנה לרכה.אני יודע שזה לא טריינר ולא מטוס מתחילים ושוב,אתה ןכולם אומרים ככה אבל שוב,זה לא מעיד על כיששלון ידוע מראש.
עזוב,לא שהדברים שהוא אמר לא נכונים,גם דברים נכונים יש צורה לומר אותם ולא בצורה של"דפקו אותך,אכלת אותה,אתה מטומטם".
יאלה נו עזוב,לבחור שהוציא אותי משלוותי לכמה שניות ,אני בחרתי לקנות מטוס כדי לרסק אותו,זו בחירתי.
שבוע טוב .
Gmade R1 Rock Buggy. - traxxas slash 4x4 mamba 4c - redcet rs10-xt . cars
Sbach 342 EPO 1400mm 3D - airplane
trex 450 sport - Heli
sanwa MX3-FG - turnigy TGY 9x - JR XG7 - Transmitter
GOT 3D
Go Big,Or Go Home !!!!!