XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
אני לעומת זאת צילמתי בגנים הברבריים
טראקסס סאמיט צב"ר בעקבות הסאמיט של מוטי, כזה כיף ולא מפחיד לעזוב סטיקים באמצע שזה מדהים
תודה מוטי
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
הסרטון בבאהים היה ב FPV ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
התוכנה היא Pinnacle HD Studio 15, לא הייתי ממליץ עליה, נתקעת די הרבה ולא עושה אפקטים כמו שצריך.
רוב הסרטון הוא במהירות אמיתית למעט קטעים בודדים שהאטתי ל-90%.
הגופרו במצב 1080/30 וזוית מדיום.
ה-Deshaker עושה פה עבודה מדהימה והסרטון קופצני הרבה יותר בלעדיו, עליו אני ממליץ בחום.
נראה פאן מטורף!
כן, הנחיתות וההמראות LOS כי לא היה הרבה מקום.
ה DESHAKER הוא חלק מה PINACLE ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
Deshaker הוא פלאג-אין לVirtualDub:
http://www.guthspot.se/video/deshaker.htm
את ההגדרות מצאתי פה:
http://forums.openpilot.org/topic/11...59#entry129119
שים לב שהתוכנה לא מקבלת את הפורמט של הגופרו אז חייבים להעביר לפורמט אחר...
אין כמו לטוס בזוגות .....
מהקטן לגדול
Blade MCPX
TREX 500 ESP
TREX 550
TREX 700 NITRO FLYBARLESS
יפה יפה, אין כמו לטוס עם מורנו ורבינו
סרטים ממש יפים. כל הכבוד לצלם המוכשר.
כל הכבוד אחד הטובים שראיתי פה
כמעט מושלם (לא גופרו)
נערך לאחרונה על ידי אריה.ח; 29-01-2013 בשעה 17:56:45.
אחרי הכדורגל היום ביקשתי משני חברים שישתעשעו טיפה עם הכדור, זה התוצאה:
אגב, המצלמה היא GoPro (הראשונה...) ואני אישית לא מרוצה מהאיכות בצילום הלילה. הפוקוס גם כן לא משהו. אשמח לקבל inputs לאיך לשפר את זה.
צולם במצב r3 (60 fps), exposure - spot , pal.
בעבר ניסיתי מצב חשיפה center weighted אבל שם התוצאות היו גרועות (spot הוא המומלץ על פי ה manual).
נערך לאחרונה על ידי Flying_student; 09-02-2013 בשעה 05:43:02.
ושיהיה לכולנו רק טוב
DaTrigger (05-02-2013)
טיסה מלפני כמה שבועות
Sent from my iPhone using Tapatalk
הטסה ראשונה בלילה!
נערך לאחרונה על ידי אריה.ח; 07-02-2013 בשעה 21:22:35.
אם יש לך קושי זה בגלל שאתה בעליה
החלק השלישי והאחרון של טרילוגיית המרדפים של Team Zion :
PG13אהבתי
אוהבים נקניקיות ?
אוהבים טיזרים ?
טגנו נקניקיה וצפו בטיזרים עד שיהיה סרטון :
https://picasaweb.google.com/1109419.../February92013
Shoot for the Moon. Even If You Miss, You'll Land among the Stars
Trex 600ESP - Trex 450 - Skywallker FPV - Mikrokopter Okto - Phantom 2 - Phantom 1
איציק רונן (09-02-2013),tomer_inbar (10-02-2013)
קשה להרים טלפון אהה??
אבל טיסה יפה מאד!
אחלה טיסה. מאוד יציב ההולך אוויר.
ההקלטה של ה OSD נראית אחלה. איזו מצלמה ואיזה תדר וידאו?
איזה תענוג של טיסן!!
נהנתי לצפות בוידאו.
.Itay.
מדהים! סרטון מדהים!![]()
בברכה,
תומר עינבר
אהה .... אני לא יודע ... אני עכשיו חושב על כיוון אחר.
![]()