אמנם לא ב FPV, הטיסה אחר כך היתה ב FPV ללא מצלמת HD, אולי אשים משהו ממהקלטה אם יש לי...
תראו איזה מהיר הקטע שאני טס לכיוון שלי, נראה ממש בהילוך מהיר.
אני ממתקן אותו קבוע ל FPV מטורף, יהיה מעניין
זה נחתך באמצע כי הסוללה המ***ינת נגמרה באמצע, צריך לארגן מתח קבוע מה BEC
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
סרטון מהחברים שלנו בקנדה, בחור ישראלי נחמד לאללה שעבר לקנדה והכיר קנדית נחמדה ויש לו 2 קנדים קטנים איתה.
TEAM BASEMENT RC
איזה מדרף יפה אחרי מזחלות השלג
כנף דומה לזפיר
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
איזו הפצצה שרון, מזל שאתה מטיס טוב (-;
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
WELCOME TO........................JURASSIC PARK
טווווב שרוןX!
Arava Pam X - אירוע טיסנים בערבה
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
Shlomi4046 (14-03-2013),T_A (15-03-2013)
סירטון לפנים בט!
Hagay (14-03-2013)
העליתי את החלק השני בספארי. ג'ירפות ואריות. יכל להיות מושקע יותר, אבל בלחצי הזמן - זה מה יש.
אעלה בקרוב קטעים לא ערוכים, בינתיים הערוך. סופ"ש נעים~
מדליק!
שתי שאלות:
לא חששת שהאריה \ לביאות יקפצו עליו?
קלאסי היה לעבור בין הרגליים של הג'ירפה...![]()
בהתחלה ביצעתי טיסות יותר בגובה כדי ללמוד את ההתנהגות.
בדקות הראשונות הם היו בשוק מהעוף המוזר והשרקני הזה מעל
הראש שלהם ובעיקר ברחו ממנו, אח"כ היה שלב הסקרנות ולעיתים
אף רדפו וזינקו. תלוי גם בצורת ההטסה. כשהיא רגועה ומולם, אז
הם מתקרבים וסקרנים, כשהיא מהירה יותר הם "נדלקים" ומגיבים
בהתאם. הבעיה היא שהם רודפים מאחור כמובן. זה היה קלאסי לשים
מצלמה גם מאחורה, חבל שלא חשבנו על זה.
חגי צילם בצורה מיומנת וחכמה יותר. חכה שתראה את השוטים שלו מגובה הרצפה :-)
guyst (14-03-2013),Hagay (14-03-2013),Shlomi4046 (14-03-2013)
מהמם .... ממש מזכיר את NG
Team Zion
לא ברמה של איציק אבל באריות אצלי יותר מעניין (-;
guy1a (18-03-2013)
נשיונל ג'אוגרפיק!
מקנא בכם בהזדמנות לצלם שם![]()
מדהים!!
יש שם כמה תקריבים מעלפים...
יפה מאד
.Itay.
Hagay (16-03-2013)
וואלה פרסמו את סרטון הספארי בפייסבוק שלהם ובהתאם החשיפה.
לא הכי אוהב את זה, ומקווה שזה לא יעשה שירות דוב.
מה שבטוח, יביא עוד כמה משוגעים לפורום ולחנויות.
חן אין לך בעיה, זה נראה מקצועי מדי מכדי למשוך אנשים (-;
את שלי פרסמתי על הדף שלהם אבל זה בקטן בצד )-:
סרטון אדיר חגי!
הקנאה נוטפת ממני... בטח חוויה מדהימה.
יפה לראות שרוב החיות גילו התעניינות ודווקא לא נרתעו מהרחפן.
הקטעים עם האריות חזקים ביותר. כבר ציפיתי לראות איזו לביאה מזנקת על הרחפן. זה היה נראה כאילו זה עוד רגע קורה.
Hagay (18-03-2013)
חגי סרטון מדהים.... ומקצועי
כל הכבוד לשיתוף הפעולה של צוות הגן
Team Zion
Hagay (18-03-2013)
חגי, הסרטון שלך אדיר, מדהים כמה הסגנון שונה מהנאזה הרגוע.
למרות שהסרטון של איציק מהמם אני כמוך אוהב את הטיסות המהירות והצילומים בתנועה, ואת האנדרנלין של הטסת כלי לא מיוצב.
שיחקת אותה עם האריות יא כריש !!
אין על ה CC3D
אם הסרטון לא היה כזה מהמם היית מקבל ממני בראש על 5 דקות אבל לא אשקר ואודה שראיתי אותו פעמיים ללא SKIP וזה לא טריוויאלי אצלי (-:
Hagay (19-03-2013)