תגובה: האם טיסני טרינר הולכים להיעלם?

נכתב במקור על ידי
flatspin
אהבתי את הנחרצות שבדבריך. אני מאמין שאכן זו דעתך. אבל זו דעתך בלבד. אינך יכול (אולי כן ?) להשליך את דעתך זו על כל הסובב אותך. יתכן שלאחרים יש גם דעות משלהם, שאינן חופפות בדיוק את דעותיך ?
לידיעתך, הבנתי בטיסנאות נרחבת הרבה יותר מאשר אתה משער. לא סתם הבעתי את דעתי (כן, דעתי שלי בלבד) בענין לימוד ההטסה. להחזיק סטיק ביד ולהוריד טיסן EPP לקרקע עדיין לא נקרא לדעת להטיס. אלא אם כן רמת הטסה זו מספקת אותך.
אין שום סיבה לתת למישהו שמתחיל בתחביב טיסן של 2.5 ק"ג פלוס שמפיל כנף בכל פעם שאתה מסתכל עליו עקום, לרוב עם סרבואים בשקל שבקושי מגיבים ורמת דיוק של אוניית מכולות בשביל ללמוד איך להטיס. אם הטיסן הזה מתרסק חלילה, ממה שנשאר אפשר לעשות רק מדורה (בEPP רק תוציא דבק ותחזור לאוויר אחרי 5 דקות). התחלתי ממסוקים ומתישהו לקחתי טריינר בשביל ללמד את עצמי את הצד השני של התחביב, זו הייתה התנסות מאוד אומללה עד שעברתי לטיסנים שטסים טוב. מאז בכל פעם שאני רואה מישהו מגיע עם טריינר למנחת i pity the fool.
שים לב שמתוך 79 מילים בהודעה שלך, 67 מתייחסות לרמת ההבנה שלי בטיסנאות ועוד 12 הן מלל ריק - ולנושא עצמו לא נשאר דבר. אכן דיון במיטבו. העולם השתנה, כבר לא מטיסים טיסני ניטרו עם רדיו 72MHZ. בתור אחד שמתיימר להבין בכל תחומי הטיסנאות, כדאי שתשמור עצמך מעודכן.
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็