שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 32

נושא: מסוקים ואני, יחסינו לאן?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    193
    הודה 325 פעמים ב 164 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מסוקים ואני, יחסינו לאן?

אני יכול להגיד לך מנסיוני האישי שגם לי היו רגעים של יאוש! וככל שרדפתי אחרי שיפור רמת ההטסה ככה נהנתי פחות מהתחביב..

ברגע שתתחיל להבין שאתה לא בתחרות עם אף אחד, כל אחד מתקדם בקצב שלו, ואני אישית שמטיס כ 5 שנים בערך וגרף ההתקדמות שלי איטי מאד ונעצר פעמים רבות.. בשנתיים הראשונות הייתי ממש מתוסכל והייתי מרסק כל שני וחמישי..
    ורק המחשבה על כך תסכלה אותי יותר ויותר!

אני יכול להגיד לך שקודם כל בגלל שידעתי שאני באמת אוהב את התחביב הזה לא התייאשתי ושנית גם היו לי תקופות של כמה חודשים טובים שלא הטסתי כי נגמר התקציב או שהרגשתי שאני צריך פסק זמן (מותר לך!), דווקא בתקופות האלו, ידעתי שזה זמני והייתי יושב על הסימולטור ומתאמן ולאט לאט, יצאתי מהבאסה וחזרתי תוך שאני חוזר אחורה ברמת ההטסה ותסכל אותי שאני מתקדם לאט ואני יכול להגיד לך שרק כשהבנתי שאני לא בתחרות עם אף אחד התחיל אצלי השינוי..

תראה, ברור שכמו בבי"ס אתה אוהב את המקצועות שאתה טוב בהם, והצלחה מביאה הצלחות! עדיין אתה צריך לשאול את עצמך את השאלה האם אתה באמת אוהב את התחביב הזה?
    אם התשובה היא כן, אין ספק שאתה צריך להמשיך, רק אתה צריך לנסות להבין איפה הבעיה ולדעתי עיקר הבעיה שלך זה שאתה חושב שאתה בתחרות עם מישהו..

ברגע שתפנים שכל אחד בקצב שלו, ושכל אחד לוקח מהתחביב את הדברים שהוא אוהב ועצם ההטסה או ההתעסקות או המפגש עם החברים ופעילות בפורום זה כבר הנאה בפני עצמה, רק כשתפנים את הדברים האלו תתחיל להינות מהתחביב כתחביב..
    קח בחשבון שכל אחד מגיע לתחביב הזה מנק' מוצא שונה בחיים האישיים וזה משליך על הכל ובעיקר על תדירות ההטסה וכך גם על ההתקדמות..

ביום שאתה תפסיק לעשות השוואות כגון.. "הוא מטיס בסה"כ שנה ומטיס הרבה יותר טוב ממני.." וכדומה וביום שתתחיל להגיד לעצמך "על הז**ן שלי מה חושבים על איך שאני מטיס, אני מתקדם בקצב שלי וככה טוב לי.." , אז, פתאום אתה תראה שתתחיל באמת להינות מהתחביב...
    מוטי ברטוב
    הסדנא של מוטי - כל סרטוני ההדרכה מרוכזים במקום אחד
    שלט פוטאבה 8FG - סקירה
    Goblin570 3 Blades
    Goblin380
    "די לי בקרן אור אחת ויחידה, שתכוון אותי למטרה"

2. המשתמשים 2 הודו ל bartovmoti על הודעתו:

guyro (17-03-2013),hezib (17-03-2013)

תודה!
    45
    הודה 30 פעמים ב 28 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי bartovmoti צפיה בהודעה
    אני יכול להגיד לך מנסיוני האישי שגם לי היו רגעים של יאוש! וככל שרדפתי אחרי שיפור רמת ההטסה ככה נהנתי פחות מהתחביב..

ברגע שתתחיל להבין שאתה לא בתחרות עם אף אחד, כל אחד מתקדם בקצב שלו, ואני אישית שמטיס כ 5 שנים בערך וגרף ההתקדמות שלי איטי מאד ונעצר פעמים רבות.. בשנתיים הראשונות הייתי ממש מתוסכל והייתי מרסק כל שני וחמישי..
    ורק המחשבה על כך תסכלה אותי יותר ויותר!

אני יכול להגיד לך שקודם כל בגלל שידעתי שאני באמת אוהב את התחביב הזה לא התייאשתי ושנית גם היו לי תקופות של כמה חודשים טובים שלא הטסתי כי נגמר התקציב או שהרגשתי שאני צריך פסק זמן (מותר לך!), דווקא בתקופות האלו, ידעתי שזה זמני והייתי יושב על הסימולטור ומתאמן ולאט לאט, יצאתי מהבאסה וחזרתי תוך שאני חוזר אחורה ברמת ההטסה ותסכל אותי שאני מתקדם לאט ואני יכול להגיד לך שרק כשהבנתי שאני לא בתחרות עם אף אחד התחיל אצלי השינוי..

תראה, ברור שכמו בבי"ס אתה אוהב את המקצועות שאתה טוב בהם, והצלחה מביאה הצלחות! עדיין אתה צריך לשאול את עצמך את השאלה האם אתה באמת אוהב את התחביב הזה?
    אם התשובה היא כן, אין ספק שאתה צריך להמשיך, רק אתה צריך לנסות להבין איפה הבעיה ולדעתי עיקר הבעיה שלך זה שאתה חושב שאתה בתחרות עם מישהו..

ברגע שתפנים שכל אחד בקצב שלו, ושכל אחד לוקח מהתחביב את הדברים שהוא אוהב ועצם ההטסה או ההתעסקות או המפגש עם החברים ופעילות בפורום זה כבר הנאה בפני עצמה, רק כשתפנים את הדברים האלו תתחיל להינות מהתחביב כתחביב..
    קח בחשבון שכל אחד מגיע לתחביב הזה מנק' מוצא שונה בחיים האישיים וזה משליך על הכל ובעיקר על תדירות ההטסה וכך גם על ההתקדמות..

ביום שאתה תפסיק לעשות השוואות כגון.. "הוא מטיס בסה"כ שנה ומטיס הרבה יותר טוב ממני.." וכדומה וביום שתתחיל להגיד לעצמך "על הז**ן שלי מה חושבים על איך שאני מטיס, אני מתקדם בקצב שלי וככה טוב לי.." , אז, פתאום אתה תראה שתתחיל באמת להינות מהתחביב...
    ראשית תרשה לי לציין לטובה את הדרך שבה כתבת את תגובתך, הרבה יותר נוח לקרוא תגובות כפי שאתה כתבת עם ההפרדות בין הפסקאות.

אני בכלל לא חושב שאני בתחרות עם אף אחד, להיפך בחיפה למיטב ידיעתי במיוחד במקום שאני מטיס בו אין אף מטיס מסוקים אחר ואפילו אין לי במי "לקנא".
    יכול להיות שבאמת מה שאני צריך זה קצת פסק זמן, לנקות את הראש מהעניין ולחזור עם "ראש נקי" מקבעונות שונים ומשונים.

הבעיה העיקרית לדעתי היא בהבנה של מה לבצע (פיזית בסטיקים) על מנת לבצע תרגיל X או Y.

לפני כמה חודשים יצא לי להטיס עם מישהו מנוסה בתחום בעזרת כבל חניך מדריך, הוא ביקש ממני בהתחלה לבצע כמה דברים בסיסים ביותר על מנת להרשם מרמת הידע שלי ולראות איך ממשיכים הלאה ואז הבנתי באמת כמה שאני לא יודע להטיס.
    כשחזרתי הביתה במשך כמה חודשים טובים התאמנתי רק על הבסיס ויכול לומר שכרגע אני שולט בו ברמה טובה למדיי.

השאלה היא לאיפה והאם אני ממשיך מפה והאם במידה שבחרתי להמשיך הלאה החלפה של מסוק למסוק גדול יותר וFLB יעשה איזה שינויי משמעותי מבחינתי?
    או שחבל על הכסף של הקניה ועדיף לשמור אותו לתיקונים של המסוק הנוכחי?
    צחי

תודה!
    85
    הודה 153 פעמים ב 91 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי צחי ניצני צפיה בהודעה
    אני בכלל לא חושב שאני בתחרות עם אף אחד, להיפך בחיפה למיטב ידיעתי במיוחד במקום שאני מטיס בו אין אף מטיס מסוקים אחר ואפילו אין לי במי "לקנא".
    יכול להיות שבאמת מה שאני צריך זה קצת פסק זמן, לנקות את הראש מהעניין ולחזור עם "ראש נקי" מקבעונות שונים ומשונים.
    וזו בדיוק הבעיה - אם לא תטיס במקום שיש מטיסים אחרים ברמה גבוהה משלך - לא תצליח להשתפר ולהתקדם.
    יש משהו פסיכולוגי כשאחרים מסביבך מטיסים ברמה גבוהה משלך שפשוט מדרבן אותך וגורם לך לנסות לעשות כמותם. זו הדרך הטובה ביותר להשתפר ברמת ההטסה ולהתקדם.

לפני שנים רבות (15 שנים בערך) כשהתחלתי להטיס מסוקים, לא היה אף אחד באזור שבו הטסתי (באר שבע) שהטיס מסוקים. לימדתי את עצמי עד שנתקעתי ברמה מסויימת.
    היום, אחרי תקופה ארוכה שאני מטיס ביחד עם מר גודלשטיין הצעיר, ההטסה שלי נראית אחרת לגמרי ואני עדיין ממשיך להשתפר .

אז אם אתה רוצה להשתפר - תשקיע - לא רק במסוק אלא גם בנסיעה אל שטח הטסה שיש בו מטיסים ברמה גבוהה (וקיבלת כאן כמה הצעות נהדרות)
    אם אין לך כוח ויכולת להשקיע - לא נורא, תמשיך להינות ממה שאתה יודע לעשות ומסגנון ההטסה שלך.

Gaui X7
    Scorpion Power System

V-Bar 5.2 Pro
    Futaba 8FG

5. המשתמשים 5 הודו ל שחר לזרוב על הודעתו:

alex1312 (18-03-2013),נולד לטוס (18-03-2013),Friman (18-03-2013),liran (18-03-2013),צחי ניצני (18-03-2013)

נושאים דומים

1. [עזרה!] יש לי TREX 450 PRO ואני לא יודע מה לעשות
    על ידי David 338 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-08-2011, 13:46:00
  2. המכס ואני
    על ידי המרסק בפורום מאמרים וסקירות
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 16-03-2011, 19:25:41
  3. [עזרה!] ריסקתי...ואני לא יודע איזה חלק להזמין
    על ידי rtf22 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 3