שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 57

נושא: האם טיסני טרינר הולכים להיעלם?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    28
    הודה 163 פעמים ב 125 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: האם טיסני טרינר הולכים להיעלם?

ציטוט נכתב במקור על ידי flyinglizard צפיה בהודעה
    יגאל, אני לא יודע אם אי פעם הטסת כזה, אבל זה המטיס שהופך אותו, לא הטיסן שמחליט להתהפך.
    לשיטתך חיל האויר עושה טעות שלא מלמד פרחי טיס ישר על F-16 (יש שם טוס על-חוט שאפשר לכוון אולי את המחשבים לרגישות מינימלית ) .......
    ובכל זאת ללמוד לומדים בשלבים ובהדרגה, טיסן מהיר ובועט לא ינחת לאט ממהירות ההזדקרות שלו ויהפוך פתאום לידידותי וסלחן כי אתה החלטת.
    מוזר, עושים את זה כך בכל העולם !
    כולם לא מבינים ?
    יש שלבים שכניראה ממש לא כדאי לקפוץ מעל הפופיק....
    יש כל מיני דברים בתעופה שלצערינו נלמדו בדם, בטיסנאות זה לרוב רק בכסף.... אבל בכל זאת, כניראה זו השיטה הנכונה......

תודה!
    17
    הודה 111 פעמים ב 86 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי umbo צפיה בהודעה
    לשיטתך חיל האויר עושה טעות שלא מלמד פרחי טיס ישר על F-16 (יש שם טוס על-חוט שאפשר לכוון אולי את המחשבים לרגישות מינימלית ) .......
    ובכל זאת ללמוד לומדים בשלבים ובהדרגה, טיסן מהיר ובועט לא ינחת לאט ממהירות ההזדקרות שלו ויהפוך פתאום לידידותי וסלחן כי אתה החלטת.
    מוזר, עושים את זה כך בכל העולם !
    כולם לא מבינים ?
    יש שלבים שכניראה ממש לא כדאי לקפוץ מעל הפופיק....
    יש כל מיני דברים בתעופה שלצערינו נלמדו בדם, בטיסנאות זה לרוב רק בכסף.... אבל בכל זאת, כניראה זו השיטה הנכונה......
    F16 עולה הרבה כסף להחזיק באוויר, יש מספר מוגבל ממנו ויש אורך חיים של הairframe שחבל לבזבז על ילדים.
    טלינק, לעומת זאת, יותר זול מטריינר, יותר פשוט מטריינר, הרבה יותר סלחן על המגבלות מטריינר וקל יותר לתיקון מטריינר. אני לא מדבר על ללמד הטסה על פיילונים ודאוני קארבון. מהיר? בועט? מי שאומר דברים כאלו על טיסן פרופיל EPP, כנראה שמעולם לא הטיס אחד.

אם נמשיך את האנלוגיה שלך, טריינר זה בערך כמו ללמד פרחי טיס על הרקולס.

חוצמזה, שבעידן הסימולטור, פשוט מדובר בבזבוז של זמן וכסף. לקנות מטוס לכמה חודשים? אם אתה קונה טריינר משומש ב700 שקל קומפלט, אז בסדר, אבל חדש, למתחיל?

אני לא פוסל את השימוש בטריינר ללימוד טיסה נכונה וטיסת סקייל, אבל יש דרכים קלות יותר להתחיל בתחביב.
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

תודה!
    37
    הודה 155 פעמים ב 130 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

F16 עולה הרבה כסף להחזיק באוויר, יש מספר מוגבל ממנו ויש אורך חיים של הairframe שחבל לבזבז על ילדים.
    טלינק, לעומת זאת, יותר זול מטריינר, יותר פשוט מטריינר, הרבה יותר סלחן על המגבלות מטריינר וקל יותר לתיקון מטריינר. אני לא מדבר על ללמד הטסה על פיילונים ודאוני קארבון. מהיר? בועט? מי שאומר דברים כאלו על טיסן פרופיל EPP, כנראה שמעולם לא הטיס אחד.

חוצמזה, שבעידן הסימולטור, פשוט מדובר בבזבוז של זמן וכסף. לקנות מטוס לכמה חודשים? אם אתה קונה טריינר משומש ב700 שקל קומפלט, אז בסדר, אבל חדש, למתחיל?

אני לא פוסל את השימוש בטריינר ללימוד טיסה נכונה וטיסת סקייל, אבל יש דרכים קלות יותר להתחיל בתחביב.

זה נשמע / נקרא נורא...טלינק לא דומה לטריינר. לא יותר סלחן מאידיוט שנגח במכונית של מפגר ועכשיו שניהם צועקים על אי תנועה מייצרים תפקק של המדינה...
    הדרך "הקלה" היא דרך מאוד ארוכה , תלמד המון שגיאות ותהפוך לכהה לחלוטין להפתעות ממלכת השמיים.
    זה בערך כמו ללמוד לטפס על ההר דרך קפיצה מפיסגתו למטה
    נגמרו לי האנלוגיות...

מנחת הבית
    ארסוף
    תודה!
    907
    הודה 1,001 פעמים ב 648 הודעות
    כניסות לבלוג
    41
    הוזכר
    6 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

יש טריינרים חדשים בעלות של טלינק.
    "יש דרכים קלות יותר להתחיל בתחביב" - קלות שלא ישיגו את המטרה. שלא יקנו לך את הרגלי הטיסה הנכונים. אז מה עשינו פה? אני בין השאר התחלתי עם אקסטרה 300 מדפרון שבניתי לבד, האם למדתי משו מההטסה הטזזיטית שלה ונחיתות "ריסוק" בכל שדה על שטח של מטר? לא ככ...
    טריינר זו ההתחלה הקלאסית כמו גם בקורס טייס צבאי ואזרחי.
    נערך לאחרונה על ידי guyst; 17-03-2013 בשעה 19:23:22.

נושאים דומים

1. [שאלה] נשברתי אני חייב לשאול באיזה DLG אתם הולכים להתחדש ???
    על ידי חזי בפורום פורום אלפא
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-02-2013, 20:50:20
  2. [אוף!] מחירי הסוללות הולכים לעלות....
    על ידי sabi בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 23-02-2012, 12:57:57
  3. [שאלה] על איזה מקלט הייתם הולכים JR 9303 או Spektrum DX7
    על ידי איתי73 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 29-01-2011, 18:30:45
  4. [חדשות] מתי הולכים להשיט סירות?
    על ידי Tornadon בפורום פורום סירות ומפרשיות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-12-2009, 00:05:35

הרשאות פרסום