הי צחי.
אני גר בחיפה ומטיס בשמרת...
אשמח להדריך אותך ולעזור לך(ללא תשלום)
צור קשר אם אתה מעוניין
הי צחי.
אני גר בחיפה ומטיס בשמרת...
אשמח להדריך אותך ולעזור לך(ללא תשלום)
צור קשר אם אתה מעוניין
צחי ניצני (18-03-2013)
דבר ראשון עוליי הציפיות שלך מעצמך לא מציאותיות להעיף מבת על אלופי עולם ולשים את היעד שלך בתור חובב שמטיס יום יומיים בשבוע איפשהו לידם זה לא מציאותי
אני דיי חדש לפחות במסוקים ולמדתי להטיס טיסנים בגיל 13 , אין שום תרגיל חדש שראיתי ואני לא מסוגל לעשות על טיסן אחרי 3-4 ניסיונות והסיבה היא שפשוט למדתי בגיל מעוד צעיר את כול האוריינטציות האפשריות על טיסן
כולל מצבים של הזדקרות וריחוף ...
אותו דבר תופס לגבה מסוקים רק שיש הרבה יותר אוריינטציות ללמוד בגלל שמסוק יכול לטוס בצורה הרבה יותר גמישה מטיסן ...
כמו שאנחנו לומדים אוריינטציה בריחוף או ריחוף הפוך וכו
אנחנו עדיין צריכים ללמוד אוריינטציות נוספות , אנחית בשביל תקתוקים ולופים מעברים בין האוריינטציות וכו ...
ללמוד פיירו פליפ למשל אפשר בשני דרכים ,
1 לנסות לעשות פיירו פליפ עד שהאצבעות מדממות ולקוות שנצליח יום אחד ,
2 פשוט לחשוב על כול האוריינטציות שאנחנו צריכים לשלוט אליהם בתרגיל הזה ולתרגל אותם
להגיע לרמת שליטה טובה בפליפים\רולים ומה שבאמצע ולשלוט על טיסה בפירואטים בצורה סבירה אחרי כול זה כול מה שנשאר לעשות זה פשוט לעשות פיירו פליפ ...
ואחרי מספר דיי כתן של ניסיונות לא תהיה שום בעיה להצליח
תחשוב על אילו אוריינטציות בדרך כלל מוציאות אותך משליטה או שפשוט פחות נוח לך בהם ושאתה מוצא את החולשה שלך פשוט תתעמן על המצבים האילה בסימולתור בלי סוף , בשביל זה הוא שם ...
לדוגמה תתאמן על פליפים במצב שהכי נוח לך ותגיע לשליטה טובה עכשיו תתחיל ללמוד פליפים באוריינטציות שונות וכו אחרי זה אותו סיפור עם רולים אחרי זה פליפים 45 מעלות ימינה ושמולה וכו
אחרי שתשלוט באילה וטיסה רגילה בפירואטים תמצא תרגיל מסובך כמו פיירו פליפ קל ללמידה , לא רק פיירו פליפ כול תרגיל שישאיר אותך באוריינטציות שאתה שולט בהם אהיה קל ללמידה
שאתה יושב על סימולטור במקום לנסות תרגיל כזה או אחר פשוט תנסה את אותם התרגילים במצבים שאתה לא רגיל אליהם
בקיצור תרגילים מורכבים ומסובכים צריכים שליטה טובה באוריינטציות הבסיסיות שמרקיבות אותם ושמשהוא מתקשה ללמוד משהוא חדש
כנראה שלא שולט עדיין באוריינטציות הבסיסיות שמרכיבות את אותו תרגיל או שמהירות התגובה שלו במצבים האלה עדיין לא גבוהה מספיק