תגובה: WlToys v959 - רחפן מיקרו ייעודי לצילום אווירי

נכתב במקור על ידי
sevet
מה שכן, אני מאד מאוכזב מה-v949 שלי שדיי דומה, נראה לי שה-929 כבר היה יותר טוב.
את הסקירה בrcGroups כתב בחור שיש לו את ה929, ה949 וכעת ה959. הוא כותב שבמעבר מ929 ל949 היה שיפור גדול ביציבות ותוספת של auto level, אבל עלייה במשקל ובתחושת הכבדות ואובדן השובבות שייחדה את ה929 בhigh rates. ה959 אפילו יותר יציב ומתון, ולכן הוא כותב שלמי שלא נהנה מה949 מומלץ להתרחק מה959; יחד עם זאת מדובר פה על פלטפורמת מיקרו ייעודית לצילום אווירי ובמובן הזה יציבות ונינוחות בטיסה הם יתרון. הוא סיכם שה 949 נופל בין לבין, לא אקרובטי וזריז כמו ה929, ומנגד היציבות המוגברת שלו לא תורמת כמו ב959 שם היציבות משפרת את יכולות הצילום, אלא שב949 היא רק גורעת לטעמו.
ו... לדעתי יש אופציה להפעיל מהשלט את הפונקציות שציינת אם אכן האביזרים הללו מיועדים להתחבר אליו, כיוון שבוודאות יש אפשרות ללכוד תמונות סטילס בזמן הטיסה וזה דורש הוראה מהשלט מתי לצלם.
למרות המחיר הזול, רק להטיס רחפן מיקרו עם מצלמה אותי אישית פחות מלהיב, אם וכאשר הם יוציאו רחפן מיקרו עם fpv מובנה (כמו טיסן הspy hawk של hubsan), ואני בטוח ב200% שהם עובדים על זה, אני לא רואה את עצמי מצליח להתאפק... במיוחד אם הם ימשיכו לשמור על רף מחירים שפוי שכזה, דבר נדיר בתחום.
נערך לאחרונה על ידי Friman; 21-03-2013 בשעה 12:28:28.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9