תגובה: מבקש חוות דעת על מוצר לפני רכישה - חיקוי של הF450

נכתב במקור על ידי
guy1a
לכוון ולהתחיל עם mwc זאת התאבדות ... ההמלצה הכי טובה שחוזרת ללא הפסק פה היא kk2 ..
התאבדות זו מילה חריפה. נכון שהקוואד שלי אצלי 3 חודשים ורק עכשיו אני מרגיש שהוא מכוון וטס ברמה מתאימה לfpv (יש לציין שהיו לא מעט עיכובים אובייקטיביים בדרך לא הכל קשור לרחפן וללוח שעליו) אבל כעת משהבנתי מה אני עושה, לעדכן גרסא לכייל ולכוון אותו למצב טיסה מושלם לקח לי בסך הכל הכללי לא יותר מחצי שעה, כולל קימפול וצריבת גרסא וכיול בקרים והכל. וזה אפילו הלך בקלות. אני די בטוח שעם kk2 הייתי מגיע למצב טיסה מוצלח שכזה אחרי שבועיים אבל אני לא הייתי סומך בשום מצב על רחפן ללא יכולת חזרה עצמית הבייתה לצרכי fpv. וכן גיא אני יודע את דעתך בנושא
, זו דעתי שלי, השקעתי הרבה כסף ויותר מזה זמן בבניית הרחפן לצרכי צב״ר ולא בא לי לאבד את הכלי במקרה של תקלה.

נכתב במקור על ידי
giliav
זה הסריוס, אבל אל תקנה משם תקנה מrctimer בקישור שרשמתי לך. הלוח בקישור שרשמת הוא גרסא 1, ועולה יותר יקר מזה שאני רשמתי לך שהוא גרסא 2 (נוספה יכולת לשמירת לוג של נתוני הטיסה על גבי כרטיס זיכרון במהלך הטיסה; לא יודע למה זה נחוץ אבל אם יש, שווה שיהיה לצרכים עתידיים אולי) ויותר זול. גם rcTimer חנות אמינה יותר מgoodLuckBuy.
אני לא יודע להשוות ביצועים בין הסריוס לkk2 כי לא הטסתי עם האחרון. אני כן יכול לומר שבשבוע שעבר הטסתי את הרחפן שלי עם הסריוס ברוחות מאד חזקות עם פרצי רוח פתאומיים, הרחפן שמר על יציבות באורח מופלא... במבט מהצד היה נראה שהוא רוקד קצת אבל למעשה אלו היו תיקונים מהירים בתגובה לרוח, בפועל אני בסטיקים הרגשתי כאילו אני מטיס סולו פרו בסלון, הרוח לא הייתה מורגשת כמעט בכלל מבחינת יציבות במרחב. שמירת המיקום עם הgps מצויינת, במצב לויטר הוא נשאר באותה הנקודה בסטיות של מקסימום 10 ס״מ מהנקודה שננעלה, גם החזרה הבייתה עובדת מצויין למעט נחיתה שהמנועים משום מה לא כבים לי אוטומטית אחרי הנחיתה, אני מאמין שזה עניין של הגדרות שאני צריך עוד קצת לסדר. בקיצור אני מאד מרוצה מהסריוס, אבל אם אתה הולך רק על הטסה בקו הראייה אכן אולי תוכל לחסוך לעצמך חלק מהבית ספר שנדרש בעניין כיוונים וגם 30-40$, אם תבחר בkk2. מצד שני- לצרוב ולקמפל תצטרך ללמוד גם איתו, לבנות רחפן תצטרך לבנות... כל מה שנשאר ללמוד בנוסף בסריוס / ארדוקופטר זה כיווני pid ובגרסא החדשה של ארדוקופטר זה די קלי קלות. אם תחליט ללכת על סריוס, תשקול להוסיף עוד קצת ולקנות כבר ארדופלייר, זה לוח בתאימות מלאה לAPM2.5 מה שאומר שמריץ ישירות גרסאות של ארדוקופטר ולא זקוק להמרה למגה פיראט. ממה שהבנתי הביצועים שלו דומים לשל הסריוס.
נערך לאחרונה על ידי Friman; 24-03-2013 בשעה 09:39:59.
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9