שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: כמה מילים על קונקטורים

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    462
    הודה 569 פעמים ב 442 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: כמה מילים על קונקטורים

הבעיה המרכזית בעניין קונקטורים היא כמו שאודי ציין, הסטנדרטיזציה של הסיני לxt60 בסוללות הקטנות ולבולט האדומים בסוללות הגדולות. זה אומר שאם על הכלי יש קונקטור EC מכל גודל שהוא, חייבים לפרק מהסוללה שקנית את הקונקטור ולהלחים קונקטור מתאים ולו לשם הבדיקה. עכשיו אם הכל בסדר, יופי. אבל אם הסוללה הגיעה לא תקינה, מה שקורה לפעמים, אתה יכול לשכוח מהאחריות אם החלפת קונקטור. לשם כך המתאמים הללו טובים.
    אני כבר מזמן הכנתי מתאם לEC5 גם מxt60 וגם מהבולט האדומים, ככה שכל סוללה חדשה אני קודם כל בודק עם הקונקטור המקורי שאיתו היא הגיעה, ומחבר לכלי עם מתאם לבדיקה. אם הכל בסדר, מפרק ומלחים קונקטור לפי מה שיש לי על הכלי. בכלים שעובדים על סוללות גדולות יותר אני משתמש בEC5, בכלים שעובדים על סוללות קטנות יותר אני נשאר עם xt60- מסיבה פרקטית, שכאמור הסוללות הללו מגיעות מהסיני מראש עם xt60... ככה שלהשאר עם אותו xt60 זה הכי פחות התעסקות, כי זה דורש... כלום?
    Gil Friman

-------------------------------
    T-rex 600esp FBL
    רחפן f450 fpv
    MS Composite Swift II
    Mountain Models EVA Sport
    Hitec Aurora 9

2. המשתמשים 2 הודו ל Friman על הודעתו:

אננס (08-05-2013),bna016 (10-05-2013)

תודה!
    56
    הודה 761 פעמים ב 594 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: כמה מילים על קונקטורים

ציטוט נכתב במקור על ידי Friman צפיה בהודעה
    הבעיה המרכזית בעניין קונקטורים היא כמו שאודי ציין, הסטנדרטיזציה של הסיני לxt60 בסוללות הקטנות ולבולט האדומים בסוללות הגדולות. זה אומר שאם על הכלי יש קונקטור EC מכל גודל שהוא, חייבים לפרק מהסוללה שקנית את הקונקטור ולהלחים קונקטור מתאים ולו לשם הבדיקה. עכשיו אם הכל בסדר, יופי. אבל אם הסוללה הגיעה לא תקינה, מה שקורה לפעמים, אתה יכול לשכוח מהאחריות אם החלפת קונקטור. לשם כך המתאמים הללו טובים.
    אני כבר מזמן הכנתי מתאם לEC5 גם מxt60 וגם מהבולט האדומים, ככה שכל סוללה חדשה אני קודם כל בודק עם הקונקטור המקורי שאיתו היא הגיעה, ומחבר לכלי עם מתאם לבדיקה. אם הכל בסדר, מפרק ומלחים קונקטור לפי מה שיש לי על הכלי. בכלים שעובדים על סוללות גדולות יותר אני משתמש בEC5, בכלים שעובדים על סוללות קטנות יותר אני נשאר עם xt60- מסיבה פרקטית, שכאמור הסוללות הללו מגיעות מהסיני מראש עם xt60... ככה שלהשאר עם אותו xt60 זה הכי פחות התעסקות, כי זה דורש... כלום?

זה לא העיקר. שווה להשקיע את המאמץ ה"עצום" בהחלפת כל הקונקטורים כדי לזכות בנוחות של הEC. כל השאר פחות חשוב, ואם יש אפשרות בכמה פרוטות ובכמה דקות עבודה להשתדרג, אני תמיד אעשה זאת
    בניית טיסנים והדרכת בנייה והטסה הטסה למתחילים בכל גיל.
    יעוץ טלפוני חינם
    ריכוז מידע. כאן תמצא תשובות להמון שאלות:
    http://www.efly.co.il/forums/showthr...%E9-%F2%E5%E3%
    עודד- 0525-454380 (לא לשלוח SMS, עונה רק לשיחות )
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007080663110

נושאים דומים

1. [מדליק] בלי מילים
    על ידי RonenTal בפורום לא להבים ולא כנפיים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-02-2013, 21:55:00
  2. [מדליק] אין לי מילים
    על ידי noam3d בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 05-01-2013, 18:25:51
  3. ללא מילים
    על ידי wind556 בפורום לא להבים ולא כנפיים