האם יצא כבר אמולטור ל Realflight G5 ?
האם יצא כבר אמולטור ל Realflight G5 ?
Success is the ability to go from one failure to the next without any loss of enthusiasm
נראה לי שלא, וגם לexpansion 6 אין כלום לפי מה שידוע לי
יצא בכלל G5?!
הקם להשכימך, השכם להורגו.
יש לי את ה - G5 אבל אין סיראלים ואת האמולטור. אנא עיזרו לי ואמרו לי איפה ניתן להשיג אותם
יש למישהו?
הלוואי שהאימולטור יצא בקרוב
ה- G5 נראה טוב
אם כבר פתחתם את הנושא...
ב DX מוכרים DUNGLE שיודע לעבוד עם G5 , זה גם בא עם דיסק התקנה מלא בכל טוב
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
לינק?
מישהו בכלל בדק את זה?
http://www.dealextreme.com/p/usb-2-0...r-dongle-51480
ביקורות טובות סה"כ באתר , קורץ מאוד
תומר
TBS Discovery Naza
Multiplex Fun Cub
VMar RV-4
Axial SCX10 Jeep Rubicon
Baja 5B SS
Hitec Aurora 9 + Dragonlink UHF
Once upon a time: TREX-50O ESP , TREX-600PRO EFL, Ritewing Zephyr 2 FPV , AXN, Eflite T-34 Mentor , FMS P-51D Mustang, T-33 Mini EDF
אצלי זה עובד נהדר (כגיבוי).
לא מתאים לשלט USB אלה רק לשקע טריינר, אני משתמש בשלט ESKY ישן.
טוב רק בשביל לגלות שהPHONIX יותר נחמד מRF.
למי שיש בעיה בהתקנה יש הוראות בתגובות
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
השאלה היא לא האם זה עובד, השאלה האם זה עובד עם רילפלייט 5
XHover MXP230, TBS Discovery, Compass Atom 7HV, TwinStar II FPV, Trex 250SE,500ESP FBL, 550e BeastX, Mini Ellipse, Merlin, Cularis, Xeno ,P51d, Aurora 9 and not enough time (oldies: Stryker F-27Q, Easy Star, Telink SU-29, Fox, 450 Pro) Hagay
וואלה, זה חדשות טובות, עובד גם עם ה5.5? איך ה5? שווה משהו?
ותגיד יש דרך לחבר אותו איכשהו לשלט אחר או שזה רק בשביל להתחבר לשלט הרגיל ולטחון לו את הסוללה?![]()
שלום חברים.
לצערי עדיין לא יצא אמולטור ל- G5.
נמתין בסבלנות.
יריב.
הבחור פה למעלה טוען שזה עובד לו... ממה שאני יודע באמת עוד לא יצא אמולטור אבל לך תדע
חברה, זה לא אמולטור!
אני מציע להמשיך בפרטי!
יש חדש בנושא?
T-REX 500 PRO DFC + beast x
450L DOMINATOR
אין חדש, אני עדיין מבקש לא לפרסם פה תכנות לא חוקיות