http://www.hobbyking.com/hobbyking/s..._SMA_Set_.html
ב 12.5 דולר לסט אני מוכן להיות שפן נסיונות.
יש גם עם חיבור SMA רגיל.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s..._SMA_Set_.html
ב 12.5 דולר לסט אני מוכן להיות שפן נסיונות.
יש גם עם חיבור SMA רגיל.
חיכיתי שיעלו אותם לאתר, אני מזמין.
בברכה,
תומר עינבר
הגעתי עם האנטנות האלה היום ל 1.2 ק"מ. הווידאו היה נקי לחלוטין אבל השלט ציפצף והייתי צריך להסתובב.
לווידאו אני משתמש במשדר 800mA של Sunnysky עם המקלט שלהם, עם פילטר LP על המשדר כי אני מטיס עם 2.4G.
נראה שהפילטר עושה את שלו, כי גם עם 5.8G זה היה הטווח המקסימלי של השלט.
אני מרוצה מהאנטנות שלי ב 12.5 דולר.
דרך אגב, תמיד חששתי מהתדר של 1.2G בגלל ירידה באיכות הווידאו לעומת 5.8G. אני יכול עכשיו להגיד שאני לא רואה שום הבדל באיכות.
סתם לידע כללי, איפה מיקמת את האנטנות האלה?
יש תמונה?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
אכן מומלץ למקם אנטנות מקדימה, כשהתאוריה אומרת שכשתתחיל לאבד קליטה תסתובב לחזור ואז במקום שהקליטה תחמיר היא תשתפר - כשהאנטנה מקדימה גוף הרחפן מפריע קצת וכשתסתובב הוא יפריע פחות, לא תרצה לחזור ופתאום תאבד קליטה,
אבל....
בגוף ה-F450 שמתי את המשדר רדיו הכי מאחורה, עומד ועליו האנטנה, ככה הוא הכי רחוק שאפשר מקולטים/משדרים אחרים, מקדימה המצלמה מפריעה.... את המקלט רדיו שמתי מקדימה לפי התיאוריה שרשמתי הקליטה של הרדיו יותר חשובה וכמו ש-AvivT רשמם היא אובדת קודם אז עדיף לא לאבד אותה כשמסתובבים לחזור...
עדיין לא גיליתי איזו קליטה אובדת לי קודם, ל"שימחתי" הבטריה מפריעה קודם, למרות שהאמת ברחפן נראה לי לא ממש צריך יותר מ-1.5-2.0ק"מ בהגזמה ואני לא עובר הרבה יותר מ-1.1, ורוב הזמן אני סביב ה-800 מטר, אני כן רוצה להגיע ל-2ק"מ מתישהו (ניסיון אחרון דווקא הרוח שהייתה התחילה להפחיד אותי ב1.6 הסתובבתי וברחתי חזרה)
סתם שאלה סקרנית.. מבחינת פולריזציה (right / left hand polarization) של אנטנות מעגליות, זה משנה אם אני ממקם אנטנת cloverleaf מעגלית מתחת לרחפן, כלומר כלפי מטה, בעוד אנטנת המקלט על הקרקע היא כלפי מעלה? בגלל ההפרעות שמשדר הוידאו שלי בתדר 900 מפריע למקלט הרדיו, חשבתי לעבור לאנטנות וידאו מעגליות בתקווה שהפולריזציה השונה בין אנטנות הרדיו לוידאו תפחית את ההפרעות; אבל בגלל שמדובר אצלי בתדר 900 אלו יוצאות אנטנות די גדולות, לכן חשבתי למקם את הרחפן על רגליים מגביהות ואת האנטנת וידאו המעגלית לתלות הפוכה כלפי מטה. וכאמור סימן השאלה שהתעורר לי זה אם זה לא הופך את הפולריזציה המעגלית של האנטנה?
Gil Friman
-------------------------------
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
לא אמור אלא אם אתה מרחפן מעל לראש
גיל, תהפוך את האנטנה ותראה שהכיוון של העלים נשאר זהה
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
!Fly FPV - Don't be a LOSer
אין לי עדיין, אני מתלבט איך והאם לבנות. אם אמתקן מלמטה אני אצטרך רגליים מגביהות וזה תוספת משקל. לשם כך אצטרך לעבור לפרופים גדולים יותר. צריך לנסות עם פרופים גדולים יותר. בכל אופן שמח לשמוע שאצלך זה שיפר את הוידאו. זה נותן לי מוטיבציה לשקול ברצינות את הנושא. זה שכשהטסתי במדבר רחוק מהפרעות ומהחזרות רדיו קיבלתי וידאו נקי בטווח 1.3 ק״מ בלי שום הפרעות החזיר לי קצת את האמון בתדר 900, אולי עם אנטנות מעגליות, שפחות רגישות להחזרים, אני אקבל תוצאות שישכנעו אותי להישאר איתו
Gil Friman
T-rex 600esp FBL
רחפן f450 fpv
MS Composite Swift II
Mountain Models EVA Sport
Hitec Aurora 9
אל תוריד, תעלה .מעל לפרופים
למה לא להוריד מלמטה? אני מפחד שמשום מה האלמנטים של האנטנה ייסתבכו בפרופים
Gil Friman
T-rex 600esp FBL