ראשית אני לא בא להטיף...
אני אישית חושב שדוד לא התכוון לחרטט ולבלבל את המוח. חבל שאתה פוסל ועוד בצורה כזו. הבנאדם רק מנסה לעזור.שתכיר אותו תבין.
ברור שאתה מאמין גדול ב- BRUTE FORCE (גם אני כזה בהרבה מקרים) אך יש אנשים שאוהבים להוציא את הדף והעיפרון ולעשות קצת חישובים לפי הבניה.
אם היית עובד בתעשייה שכל חלק בה עולה עשרות או מאות אלפי דולרים היית מבצע סימולציות כל היום ולא סומך על אינטואיציה בלבד.
הכי חשוב שאתה נהנה מאאאאד מהטיל המדהים הזה!!!
שחר
(שמזמן עבר את 10 השערות הלבנות הראשונות על הראש)
זה בסדר גם להטיף מידי פעם זה לא נורא.
בכל מקרה אני מכבד כל אדם ודעותיו אבל אי אפשר לזרוק סתם דברים באוויר,גם עם דף ועיפרון הטענות של דוד (שדיבר איתי והתגלה כבן אדם מקצועי) הם לא מציאותיות.
בכל העולם עובדים על סטאפים מטורפים לפאנג'ט אפילו ציפו בפיבר ושמו מנועים של 36מ"מ היקף והגיעו לתוצאות דומות ואפילו איטיות משלי, אז בתאוריות הכל טוב ויפה אבל במציאות זה הכל עניין של ניסויי ותהייה וברור שגם ידע, אבל הרוב זה הניסויים בשטח.
אל תבין לא נכון אני מכבד את דוד ואין שום עניין בינינו להיפך, הכל מצויין.
אני נהנה מאד מהטיל הזה חח ומקווה להגיע לקצה היכולת שלו.
מאות אם לא אלפי אנשים ברחבי העולם ניסו לתת לפאןגט מהירויות מטורפות כול מי שהצליח להגיע למהירות של 240+ השתמש בסוללה של +6 תאים עם C גבוהה ומערכת חשמל עצבנית ופתאום מגיע בחור שאומר שאפשר להגיע ל250 קמש עם 4 תאים (אני עם 4 תאים בפאןגט שלי סוגר 180) אף אחד בעולם לא הצליח לעשות את זה כי זה בלתי אפשרי ואני בטוח שמכל האנשים בעולם שיש להם פאןגט מטורף יש אנשים שמבינים יותר טוב מדוד וממני ואני יודע שהתגובה של אסף באה בגלל (אין מילה אחרת לקרוא לזה )שטיות שהבחור כתב(אין בהודעה זו שום נסיון לפגוע או לזלזל באותו בחור)
אני לא טענתי שאפשר להגיע למהירות של 240 קמ"ש עם 4 תאים ,רק טענתי שהסטאפ הזה הוא בזבזני ורק אם אסף יבחר פרופ יותר מוצלח אז הוא יוכל לנצל את מלוא ההספק המושקע.
ראה סטאפ חכם עם 4 תאים בסביבות 900W הטיסן הגיע ל220 קמ"ש:
http://www.rcgroups.com/forums/showp...6&postcount=41
אסף משקיע הספק כפול והוא מגיע למהירות של 250-240 קמ"ש.אני ואסף דברנו והוא מקבל את הצעתי לנסות פרופים אחרים ואם התאוריה נכונה הוא יקבל את הפאנג'ט הכי מהיר שיש.(ואני גם שלחתי לו פרופ מעולה לסטאפ שלו)
קודם כל תודה רבה דוד על הפרופ שכנראה יגיע בקרוב ואדאג כמובן לעדכן תוצאות
בקשר לסטאפ החכם מדובר על מהירות של 216 קמ"ש כאשר הוא הגיע לקצה היכולת שלו ואילו אני עדיין בחצי הדרך (חצי מצערת). למהירות המדוברת(216קמ"ש) אני מגיע בצריכת אמפר של 59 אמפר ב1100WATT
בכל מקרה תודה לך ועידכונים יבואו בקרוב.
נערך לאחרונה על ידי Marknopfler; 25-03-2009 בשעה 22:52:50.
זה ההודעה שלך מהשירשור הנ"ל
--------------------------------------------------------------------------------
"בדיוק כמו שציפיתי.לפי medusa Calculator אם תרד ל-3 תאים ותרכיב פרופ של AeroNaut 6x5 תקבל מהירות של מעל 200 קמ"ש ב-500w ,אותו הפרופ עם סוללה 4 תאים תקבל מהירות של 250 קמ"ש בהספק של פחות מ- 1000w ,ז"א שאתה מבזבז 1000 עד 1500 ואט על רוח"(אסף עוד לא נתן את כל הכוח במערכת הזאת)
אין לי מה להוסיף....
נערך לאחרונה על ידי DENVER101; 25-03-2009 בשעה 23:27:36.