שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 21 מתוך 21

נושא: mt4 g3

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    70
    הודה 131 פעמים ב 108 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: mt4 g3

כל הקטע ב MT 4 שהיא באה כבר משודרגת.כל הציריות הם CVD מתכת כולל הדרייבשפטים וכל הדיפים הם מתכת איכותית.
    השידרוג הכי טוב שכדאי לעשות הוא סרוו איכותי של לפחות 20 קילו לא חשוב המהירות,מוט תומך בין הגשרים וזה רק לאלה שאונסים את הרכב בקפיצות ממש גבוהות ,מיכלול ההגה והסרוו סייבר מאלומיניום ולא מפלסטיק,והחלפת הפלסטיק האחורי שאוחז את שני המשולשים האחוריים, רשת של יתושים על המיכסה העליון שלא יכנסו גופים זרים.החלפת הגלגל שיניים הגיר המרכזי למתכת.פיניון 14 איכותי למנוע,וחופה אחרת כי המקורית מעפנה ולא מחזיקה הרבה.אני אישית משתמש בחופה של אי ריבו.ועוד דבר אחרון זה לעשות חור קטן במרכז הצמיג .בתור אחד שמסיע הרבה בדיונות חול ניכנס דרך החריר בגאנט בחלקו הפנימי ואז מתחיל להוציא מאיזון את הגלגל ופה מתחילה החגיגה.
    יותר מאוחר נעלה תמונות
    חיים גיל תעשה תרגיל

תודה!
    0
    הודה 9 פעמים ב 8 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: mt4 g3

ציטוט נכתב במקור על ידי haimgil צפיה בהודעה
    כל הקטע ב MT 4 שהיא באה כבר משודרגת.כל הציריות הם CVD מתכת כולל הדרייבשפטים וכל הדיפים הם מתכת איכותית.
    השידרוג הכי טוב שכדאי לעשות הוא סרוו איכותי של לפחות 20 קילו לא חשוב המהירות,מוט תומך בין הגשרים וזה רק לאלה שאונסים את הרכב בקפיצות ממש גבוהות ,מיכלול ההגה והסרוו סייבר מאלומיניום ולא מפלסטיק,והחלפת הפלסטיק האחורי שאוחז את שני המשולשים האחוריים, רשת של יתושים על המיכסה העליון שלא יכנסו גופים זרים.החלפת הגלגל שיניים הגיר המרכזי למתכת.פיניון 14 איכותי למנוע,וחופה אחרת כי המקורית מעפנה ולא מחזיקה הרבה.אני אישית משתמש בחופה של אי ריבו.ועוד דבר אחרון זה לעשות חור קטן במרכז הצמיג .בתור אחד שמסיע הרבה בדיונות חול ניכנס דרך החריר בגאנט בחלקו הפנימי ואז מתחיל להוציא מאיזון את הגלגל ופה מתחילה החגיגה.
    יותר מאוחר נעלה תמונות
    תגיד מאיפה אני יכול לקנות שוק טוואר מחוזק? ראיתי באתרים בחול שאנשים סמים את זה
    ואיזה סרוו מותקן אצלך?

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •