תמונה שווה יותר מ 1000 מילים אתה יכול לקפוץ מהמקפצה ישירות לבריכה ועם תגובות רדודות כמו שלך תזהר מהרדודים.
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
תמונה שווה יותר מ 1000 מילים אתה יכול לקפוץ מהמקפצה ישירות לבריכה ועם תגובות רדודות כמו שלך תזהר מהרדודים.
אני רק אספר את הבדיחה על הבריכה והמקפצה...והיא לא קשורה לקפיצה לבריכה או למים הרדודים ... ובכלל מארק לא על המקפצה...
אז ככה: כולם מXXXנים בבריכה אבל אף אחד לא עושה את זה המקפצה....
ושי פעם הבאה שאתה לא מכיר את המטאפורה על תשתמש בה.... כולם האמינו לך בפעם הראשונה , לא היית חייב לפרסם את התמונות.
חמודי, אם אינך מבין - אתה עוד אחד מעדת הרמאים שמצהירים הצהרת ערך כוזבת ואז מתרברבים על כך בפורום.
הרהב הזה, כמובן, מסייע מאוד לכולם, צובע אותך אישית בצבעים ורדים ומתוקים ובאופן כללי מעלה על פני הקוראים חיוך ענוג.
מ
---MAV
Marc A Volovic
marc@bard.org.il
אני לא הצהרתי דבר על המחיר rc timer הצהירו בשבילי. וב rc timer אין אפשרות להצהיר כמו בהובי קינג. ואם היה הייתי משתמש בה.
הדבר היחיד שאני יכול להתגאות בו זה שאני אומר את האמת בנוגע למה שאני עושה ואתה שמנסה להפוך מאשת לוט לצדיק בסדום זה לא עובד עלי אתה נדוש.
תקרא לי רמאי תקרא לי מתרברב ההבדל בנינו שאני אומר את האמת ולא מתבייש בה.
ואננס אל תחליט בשבילי מה אני מבין, אני מבין הרבה יותר ממה שאי פעם אתה תוכל להבין.
המטאפורה שהשתמשתי בה היא פרי שנינותי
אני מסכים לך להשתמש בה למרות שלא הבנת את זה.
בנות תתחילו להרגע את הוצאות הדיבה וכינויי הנבלים תשמרו לעצמכן.
אם יש לכן איזה שהיא בעיה אישית נוכל לפטור את זה בפרטי חבל שתהרסו כל דיון מכובד בפורום.
וכן לשון נקבה היה מקוון אם גם את זה לא הבנתם.
נערך לאחרונה על ידי Shay Kapah; 20-05-2014 בשעה 09:11:56.