שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 28

נושא: מה נסגר עם הוביקינג? כדאי להמשיך ולהזמין מהם?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    665
    הודה 442 פעמים ב 327 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מה נסגר עם הוביקינג? כדאי להמשיך ולהזמין מהם?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk[/QUOTE]

ציטוט נכתב במקור על ידי Guy Peled צפיה בהודעה
    לפני 40 יום הזמנתי חבילה,
    ב-7 למאי הסטטוס של החבילה השתנה ל-"RETURNED TO SENDER"
    מאז הם מבקשים ממני לחכות שהחבילה תגיע ל-WAREHOUSE
    ורק אז ישלחו לי חבילה "חדשה"
    היום כבר נשבר לי הז*ן מהם.
    כבר שעתיים ומשהו שאני איתם בצ'אט..
    אפילו הספקתי לדבר עם "HOBBY KING" בעצמו!
    http://scr.hu/13gi/r065x
    [QUOTE=yuvalko;474315]אל תחכה פתח דיספיוט ואל תסגור. לכשתקבל את החבילה אם תקבל עוד 40 שנה תחזיר להם את הכסף

לפי מיטב זיכרוני פתחת כבר דיספיוט ב 9/5, לא? מה עשית ב 29/5? האם עזבת את הדיספיוט להיסגר לבד או שהחמרת לתביעה?
    למיטב ידיעתי אם קיבלת את הכסף כבר מפייפאל (או שאתה כבר בתהליך של תביעה) אין סיכוי שהם ישלחו לך שוב את החבילה.. תשכח ממנה ותזמין מחדש.

אני לא מבין למה אתה מבזבז איתם שעתיים בציאט ... אתה הקונה שפתח דיספיוט 9 ימים אחרי ההזמנה..
    אם אני הייתי מוכר וקונה היה פותח דיספיוט תוך 9 ימים בגלל שביתה ידועה ומפורסמת של הדואר בארץ שלו, בחיים לא הייתי שולח לו חבילה חלופית בפדקס...

תודה!
    66
    הודה 71 פעמים ב 64 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי אננס צפיה בהודעה
    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

ציטוט נכתב במקור על ידי yuvalko צפיה בהודעה
    אל תחכה פתח דיספיוט ואל תסגור. לכשתקבל את החבילה אם תקבל עוד 40 שנה תחזיר להם את הכסף

לפי מיטב זיכרוני פתחת כבר דיספיוט ב 9/5, לא? מה עשית ב 29/5? האם עזבת את הדיספיוט להיסגר לבד או שהחמרת לתביעה?
    למיטב ידיעתי אם קיבלת את הכסף כבר מפייפאל (או שאתה כבר בתהליך של תביעה) אין סיכוי שהם ישלחו לך שוב את החבילה.. תשכח ממנה ותזמין מחדש.

אני לא מבין למה אתה מבזבז איתם שעתיים בציאט ... אתה הקונה שפתח דיספיוט 9 ימים אחרי ההזמנה..
    אם אני הייתי מוכר וקונה היה פותח דיספיוט תוך 9 ימים בגלל שביתה ידועה ומפורסמת של הדואר בארץ שלו, בחיים לא הייתי שולח לו חבילה חלופית בפדקס...
    אני מסכים עם כל מילה שאמרת, אבל מצד שני - יש לי 2 חברים שקרה להם אותו דבר עם חבילות של מוצרים שונים, שניהם פתאום "הוחזרו לשולח" עוד לפני שעזבו את הונג-קונג, לשניהם נאמר שהנושא יבדק ויחזירו להם תשובה, שניהם חיכו עד היום ה40 לפתוח דיספיוט ושניהם פתחו אותו לבסוף.
    הסיני מצידו רק כשראה שהם פתחו דיספיוט פנו אליהם בבקשה לסגור אותו והם ישלחו להם את החבילות ב EMS, בעצתי הם אמרו לסיני שישלח ב EMS ורק כשזה יגיע הם יסגרו - שתי החבילות שנשלחו ב EMS לא הגיעו עד היום (יצאו לפני חודשיים בערך).
    החברים קיבלו את הכסף, השירות החרא נשאר והם כרגע תקועים עם כלים ללא מנוע או בקר טיסה - אז הם הפסידו בכל מקרה.

זה שהבחור פתח דיספיוט 9 ימים אחרי ההזמנה רק בגלל שכתוב שהחבילה הוחזרה לשולח זה דבר יהיר מאוד - דבר עם המוכר שיברר מה קרה, ומקסימום אם אתה רוצה עדיין 'לשמור' על ה45 יום ביטוח שלך - בקש ממנו לקבל החזר ותבצע אצלו שוב פעם את אותה ההזמנה.
    רוצה להיכנס לתחום הרחפנים וה FPV ולא יודע מאיפה להתחיל?
    שלח הודעה פרטית, תצא עם כל הידע שתצטרך

בניית רחפנים בהתאמה אישית ומכירת סטים מלאים למתחילים ומתקדמים.
    בניית תחנות קרקע (FPV וצילום) מקצועיות לכל הרמות.

תודה!
    665
    הודה 442 פעמים ב 327 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי guymeg צפיה בהודעה
    אני מסכים עם כל מילה שאמרת, אבל מצד שני - יש לי 2 חברים שקרה להם אותו דבר עם חבילות של מוצרים שונים, שניהם פתאום "הוחזרו לשולח" עוד לפני שעזבו את הונג-קונג, לשניהם נאמר שהנושא יבדק ויחזירו להם תשובה, שניהם חיכו עד היום ה40 לפתוח דיספיוט ושניהם פתחו אותו לבסוף.
    הסיני מצידו רק כשראה שהם פתחו דיספיוט פנו אליהם בבקשה לסגור אותו והם ישלחו להם את החבילות ב EMS, בעצתי הם אמרו לסיני שישלח ב EMS ורק כשזה יגיע הם יסגרו - שתי החבילות שנשלחו ב EMS לא הגיעו עד היום (יצאו לפני חודשיים בערך).
    החברים קיבלו את הכסף, השירות החרא נשאר והם כרגע תקועים עם כלים ללא מנוע או בקר טיסה - אז הם הפסידו בכל מקרה.

זה שהבחור פתח דיספיוט 9 ימים אחרי ההזמנה רק בגלל שכתוב שהחבילה הוחזרה לשולח זה דבר יהיר מאוד - דבר עם המוכר שיברר מה קרה, ומקסימום אם אתה רוצה עדיין 'לשמור' על ה45 יום ביטוח שלך - בקש ממנו לקבל החזר ותבצע אצלו שוב פעם את אותה ההזמנה.
    אני גם מכיר הרבה סיפורים על אנשים שפתחו דיספיוט וסירבו לסגור אותו, קיבלו את הכסף ומעולם לא ראו את החבילה שלהם יותר.

מצד שני עם הבלגן שהיה בדואר פיג'י חבילות שהוחזרו לסיני ולא היה דיספיוט פתוח הם שלחו שוב את החבילה בפדקס על חשבונם,
    לי הייתה חבילה של פיג'י שלא הגיעה , לא פתחתי דיספיוט (כנראה היא חזרה אליהם למחסן) והם שלחו אותה שוב בפדקס על חשבונם.

תודה!
    66
    הודה 71 פעמים ב 64 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי אננס צפיה בהודעה
    אני גם מכיר הרבה סיפורים על אנשים שפתחו דיספיוט וסירבו לסגור אותו, קיבלו את הכסף ומעולם לא ראו את החבילה שלהם יותר.

מצד שני עם הבלגן שהיה בדואר פיג'י חבילות שהוחזרו לסיני ולא היה דיספיוט פתוח הם שלחו שוב את החבילה בפדקס על חשבונם,
    לי הייתה חבילה של פיג'י שלא הגיעה , לא פתחתי דיספיוט (כנראה היא חזרה אליהם למחסן) והם שלחו אותה שוב בפדקס על חשבונם.
    המצב כרגע הוא שאנחנו כבר הרבה זמן אחרי הסיפור עם דואר פיג'י - ועדיין אחרי כל ההבטחות שלהם הבעיות עם המשלוחים לא נפתרו.
    כמו שאמרתי בהודעה הראשונה שלי - יש המון אתרים שמספקים את אותה הסחורה (לפחות בתחום שלי, רחפנים) במחירים כמעט זהים ועד היום לא היו לי איתם בעיות.

סוללות אין ברירה ומזמינים מהמחסן האירופאי של הסיני, זה הקשר היחיד שלי איתו.
    רוצה להיכנס לתחום הרחפנים וה FPV ולא יודע מאיפה להתחיל?
    שלח הודעה פרטית, תצא עם כל הידע שתצטרך

בניית רחפנים בהתאמה אישית ומכירת סטים מלאים למתחילים ומתקדמים.
    בניית תחנות קרקע (FPV וצילום) מקצועיות לכל הרמות.

נושאים דומים

1. [שאלה] מה נסגר עם rc711?
    על ידי Friman בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-05-2012, 18:20:06
  2. [דיון] השרת של הסיני קרס ...איך נוכל להמשיך להתקיים ??
    על ידי ofir181 בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-11-2011, 00:39:25
  3. [עזרה!] איך להמשיך?
    על ידי rex450 בפורום פורום מסוקים חשמליים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 31-08-2010, 15:51:01
  4. [זהירות!] אל מטיסי געש שרוצים להמשיך להטיס בגעש
    על ידי dbrosh בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 05-04-2010, 20:00:10
  5. [זהירות!] למטיסי געש שמעוניינים להמשיך להטיס בגעש