טוב אז אני מעוניין מאוד ברחפן אבל בקיט להרכב (יש ידע בבניה ובטיסנים )
בדקתי קצת והגעתי לכל מיני אני רוצה קיט של הDJI F330 ככה להתחלה הוא נשמע לי נחמד אני רוצה קיט שכולל את כל הסאטאפ של המערכת כולל מחשב והכל
תודה רבה ושבת שלום
טוב אז אני מעוניין מאוד ברחפן אבל בקיט להרכב (יש ידע בבניה ובטיסנים )
בדקתי קצת והגעתי לכל מיני אני רוצה קיט של הDJI F330 ככה להתחלה הוא נשמע לי נחמד אני רוצה קיט שכולל את כל הסאטאפ של המערכת כולל מחשב והכל
תודה רבה ושבת שלום
הי, בדיוק סיימתי לבנות פעם שלישית רחפן כזה, כל הבניות (כמעט זהות אבל לא 100%) יצאו מוצלחות, הנה מה שהיה בהן:
בקר KK2 (מומלץ באריזת פלסטיק קשיחה עם תצוגה נתיקה - כזה , אז ניתן למקם אותו בין הלוחות של השלדה ועדיין לתכנת ולכייל בקלות עם המודול תצוגה\מקשים הנפרד)
בקרי מהירות 20A כאלה או כאלה (לביצועים טובים ממולץ לצרוב לבקרי המהירות תוכנת Simonk הדרכה איך )
(צורב למעבדי AVR (נדרש ומומלץ, גם לבקרי מהירות וגם ל KK2): קישור ,כבל צריבה שחוסך הרבה עבודה בצריבת בקרי מהירות ,אבל לא הכרחי: קישור)
מנועים של 40 - 45 גרם עם KV בין 1100 ל 1250 (מעולים ויקרים או כאלה או זולים וטובים אבל דורשים התאמה ושפצור ידנית)
פרופים 8x5 או 8x4.5
סוללות 2200mAh שלושה תאים - לפחות 25C עדיף 30C
אגב השלדה הזולה של הוביקינג ממש טובה (אבל מספר שבועות לא במלאי) - אם משתמשים בה רצוי להעזר ב PDB מקל מאד על חיווט ה 12V לבקרי המהירות (אם אתה הולך על השלדה של DJI עם מעגל מודפס מובנה אז זה מיותר)
אני מניח שיש עוד הרבה בקרי מהירות באיזור ה 20A שיתאימו, עם שני הדגמים הנ"ל יש היה נסיון מוצלח, אחרים לא ניסיתי.
כנ"ל לגבי המנועים - ה x2208 של Sunnysky מתאימים בול ישר מהקופסה, חזקים מאד ושקטים, תענוג. שני הסוגים האחרים גם בסדר.
אפשר גם לקנות הכל מ DJI, זה בטוח יעבוד (אבל משעמם...)
למה לך להתחיל מה330? אני לא יודע אם אתה יודע אבל כמה שיותר קטן יותר קשה לשליטה ולהפך כמה שיותר גדול יותר קל ונוח לשליטה.
תתחיל לפחות מ 450.
רחפן F450 כולל ציוד FPV מלא למכירה!
שלט - flysky fs-gt3b
מכוניות:
Kyosho Inferno ST NITRO
kyosho Inferno st-rr electric
mugen mbx5 NITRO
דווקא אני כן מעדיף קיט מלא של DJI עם כל המערכת שלהם משהו בסגנון הזה פשוט זה קצת על הגבול המחיר הזה ואמרתי שאם אני ירד בגודל אז ירד קצת המחיר http://www.flying-hobby.com/f450-qua...e-p-12073.html
אני יודע שכמה שיותר קטן יותר קשה מן הסתם פחות יציבות באוויר אבל עדיין אני רוצה ללמוד הכל וליכנס לאט לאט ואני מעדיף משהו קטן ופשוט יותר גם במחיר ראלי יותר כי זאת רק התחלה
אם אתה לוקח קיט של DJI
א' - אין בעיה, זה די פשוט ועובד חלק לכל מי שמרכיב לפי ההוראות
ב' - אין כמעט הבדל במחיר בין קיט DJI של f330 לקיט של f450 כי הם מספקים את אותם מנועים ונדמה לי שגם את אותם בקרי מהירות בשני הקיטים.
הקיט DJI ששמת בקישור (HobbyWireless) סבבה. זו הדרך הכי פשוטה ומהירה לרחפן טוב שטס טוב.
אגב זה לא נכון להגיד קטן קשה לשליטה וגדול קל יותר
רוב הרחפנים הקטנים שהיו לי מרגישים הרבה יותר מדוייקים ורספונסיביים מחבריהם הגדולים שבניתי.
הרחפן הכי מדוייק ונשלט שלי היה 330 ב 9 דולר לשילדה