שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

נושא: 2.4GHZ FPV

תודה!
    10
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל 2.4GHZ FPV

שלום,

יש לי פאנטומ FC40 שעובד עם שלט 5.8.
    האם לדעתכם כדאי להשתמש ב FPV 2.4GHZ עם הקוואד הזה?
    אשמח להמלצות לסטאפ.

תודה.

מנחת הבית
    magreiftVE
    תודה!
    1
    הודה 6 פעמים ב 5 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: 2.4GHZ FPV

לא תשיג 5.8ghz או פחות מ 2.4 שלא תהיה לך הפרעה בטווח בין השלט ומשדר וידיו
    נערך לאחרונה על ידי unforgiven; 10-09-2014 בשעה 08:47:24.

תודה!
    10
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ל 2.4FPV יש בעיה בטווח?
    האמת ש 500-700 מטר מספיק לי. מפחיד אותי לטוס רחוק מדי.

תודה!
    3
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ל2.4Ghz אין בעיה בטווח..
    תוכל להגיע עם התדר הזה למרחק של 500 - 700 מטר כמו שרצית..
    רק חשוב להתאים אנטנות מתאימות.

תודה!
    10
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי RanD צפיה בהודעה
    ל2.4Ghz אין בעיה בטווח..
    תוכל להגיע עם התדר הזה למרחק של 500 - 700 מטר כמו שרצית..
    רק חשוב להתאים אנטנות מתאימות.
    אז למה כולם עובדים עם 5.8GHZ? נראה שזה התדר המועדף על רוב האנשים בתחום.

תודה!
    3
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי itay365 צפיה בהודעה
    מי אמר שכולם עובדים עם 5.8?
    זה תדר דיי גרוע.. גם מבחינת הטווח הקצר שלו וגם מבחינת חדירת אובייקטים (או במילים אחרות הוידיאו יפגע כשתטוס לדוגמה מאחורי עץ).
    אבל לאומת זאת התדר הזה טוב למי שמחפש קומפקטיות (האנטנות שלו הכי קטנות) וגם כמובן לאלה שמסתפקים בכמה מאות מטרים בודדים ולא חשוב להם כל כך הטווח.
    אם לך למשל לא חשוב הטווח וחדירת אובייקטים - אז גם 5.8Ghz יכול לענות על הצרכים שלך.
    קח בחשבון שבתדר 2.4Ghz לא תוכל להטיס בסביבה של מטיסים אחרים שעלולים להטיס גם בתדר 2.4Ghz לרדיו.

תודה!
    39
    הודה 104 פעמים ב 96 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

מי אמר שכולם עובדים עם 5.8?
    זה תדר דיי גרוע.. גם מבחינת הטווח הקצר שלו וגם מבחינת חדירת אובייקטים (או במילים אחרות הוידיאו יפגע כשתטוס לדוגמה מאחורי עץ).
    אבל לאומת זאת התדר הזה טוב למי שמחפש קומפקטיות (האנטנות שלו הכי קטנות) וגם כמובן לאלה שמסתפקים בכמה מאות מטרים בודדים ולא חשוב להם כל כך הטווח.
    אם לך למשל לא חשוב הטווח וחדירת אובייקטים - אז גם 5.8Ghz יכול לענות על הצרכים שלך.
    קח בחשבון שבתדר 2.4Ghz לא תוכל להטיס בסביבה של מטיסים אחרים שעלולים להטיס גם בתדר 2.4Ghz לרדיו.
    מאיפה אתה מביאים את נתוני הטווח בכל כך ביטחון? אני משתמש ב 5.8 עם אנטנות cl ומגיע בכיף למעל מ 2.5 קמ עם מינימום הפרעות בוידאו. יותר מזה לא יכלתי לבדוק בגלל שהבטריה שלי כבר הכריחה אותי לחזור.
    5.8 מאפשר קומפקטיות במשדרים, באנטנות. המשדרים החדשים רב ערוציים ומאפשרים יותר שיתופיות. בנוסף התדר מאפשר נשיאהשל אות ברוחב פס יותר גבוה מה שמשפיע ישירות על האיכות. ובכלל לרחפן לדעתי 5.8 מספיק בגלל הטווח הקצר ממילא. למעט מקרים מיוחדים שאנשים מצליחים להטיס ממש רחוק...

תודה!
    10
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

את העניין הזה אני לא מצליח להבין. זה לא אמור להיות כל היתרון על 72MHZ? שכמה מטיסים עם 2.4 יכולים לעמוד אחד ליד השני.

מנחת הבית
    magreiftVE
    תודה!
    1
    הודה 6 פעמים ב 5 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

זה עניין של הפרעה בין השלט והמשדר הוידיו שניהם עובדים על 2.4GHZ

תודה!
    90
    הודה 274 פעמים ב 187 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי itay365 צפיה בהודעה
    שתי הסיבות העיקריות נאמרו:
    1. קומפקטיות של אנטנות ומשדרים
    2. מטיסים רבים משתמשים בתדר 2.4G בשלט, ואתה לא יכול להשתמש גם בווידאו 2.4G וגם ברדיו 2.4G כי הם יצרו הפרעה אחד לשני. וגם אם היית משתמש ב 72 מגה או UHF, לא היית יכול להטיס ליד אנשים שיש להם שלטי 2.4G אם היה לך וידאו בתדר 2.4G.
    !Fly FPV - Don't be a LOSer

תודה!
    3
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי yuvalko צפיה בהודעה
    מאיפה אתה מביאים את נתוני הטווח בכל כך ביטחון? אני משתמש ב 5.8 עם אנטנות cl ומגיע בכיף למעל מ 2.5 קמ עם מינימום הפרעות בוידאו. יותר מזה לא יכלתי לבדוק בגלל שהבטריה שלי כבר הכריחה אותי לחזור.
    5.8 מאפשר קומפקטיות במשדרים, באנטנות. המשדרים החדשים רב ערוציים ומאפשרים יותר שיתופיות. בנוסף התדר מאפשר נשיאהשל אות ברוחב פס יותר גבוה מה שמשפיע ישירות על האיכות. ובכלל לרחפן לדעתי 5.8 מספיק בגלל הטווח הקצר ממילא. למעט מקרים מיוחדים שאנשים מצליחים להטיס ממש רחוק...
    לא אני זה שממציא את הנתונים האלה.. מי שבדק ובודק את העניין כבר הרבה שנים הוא Alex greve,
    שטוען שתדר 5.8 הוא תדר עם טווח קצר יחסית לטווחים האחרים. לא אמרתי שלא תוכל להגיע עם תדר 5.8 ל2.5 ק"מ.
    כן אמרתי שהתדר הזה הוא תדר לטווחים קצרים, והטווח שתדר 900Mhz לדוגמה יכול להגיע אליו - תדר 5.8 לא יכול.
    לגבי ההפרעות בוידיאו - שוב, הכל ביחס לתדרים האחרים. תדר 900Mhz ותדר 1.3Ghz לדוגמה חודרים הרבה אבל הרבה יותר טוב אוביקטים מאשר תדר 5.8 שידוע כתדר שלא חודר בצורה טובה אוביקטיים.
    וחוץ מזה רחפנים יכולים לטוס גם למרחק של 6 ק"מ.. ככה שלא לכולם הטווח של תדר 5.8 זה מספיק.

בכללי, אם יש תדר שהוא בעל טווח יותר ארוך ובעל חדירת אוביקטיים יותר טובה אז למה לא ללכת על התדר הזה?

ודרך אגב - תשובה לAvivT:
    אפשר לטוס עם וידיאו בתדר 2.4Ghz ביחד עם מערכת UHF או 72Mhz..
    יהיו פחות או יותר בעיות בוידיאו אבל זה לא אומר שאי אפשר לטוס בכלל עם השילוב של UHF ו2.4Ghz לוידאו.
    נערך לאחרונה על ידי RanD; 10-09-2014 בשעה 15:56:22.

תודה!
    90
    הודה 274 פעמים ב 187 הודעות
    הוזכר
    1 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

לא אני זה שממציא את הנתונים האלה.. מי שבדק ובודק את העניין כבר הרבה שנים הוא Alex greve,
    שטוען שתדר 5.8 הוא תדר עם טווח קצר יחסית לטווחים האחרים. לא אמרתי שלא תוכל להגיע עם תדר 5.8 ל2.5 ק"מ.
    כן אמרתי שהתדר הזה הוא תדר לטווחים קצרים, והטווח שתדר 900Mhz לדוגמה יכול להגיע אליו - תדר 5.8 לא יכול.
    לגבי ההפרעות בוידיאו - שוב, הכל ביחס לתדרים האחרים. תדר 900Mhz ותדר 1.3Ghz לדוגמה חודרים הרבה אבל הרבה יותר טוב אוביקטים מאשר תדר 5.8 שידוע כתדר שלא חודר בצורה טובה אוביקטיים.
    וחוץ מזה רחפנים יכולים לטוס גם למרחק של 6 ק"מ.. ככה שלא לכולם הטווח של תדר 5.8 זה מספיק.

בכללי, אם יש תדר שהוא בעל טווח יותר ארוך ובעל חדירת אוביקטיים יותר טובה אז למה לא ללכת על התדר הזה?
    נראה לי שאתה קצת זורק סיסמאות כאן.
    אני לא יודע מה זה "הטווח שתדר 900Mhz לדוגמה יכול להגיע אליו - תדר 5.8 לא יכול."
    כי 19.2 ק"מ נראה לי דווקא די רחוק:

לתדר 900 מגה יש בעיקר חסרונות לעומת כל שאר התדרים הקיימים היום. האנטנות שלו ע-נ-ק-י-ו-ת, והמקלטים שלו הם בעיקר זבל. כן, אנשים מטיסים עם 900 מגה, אבל זה עולם הולך ונעלם. כמו מצלמות פילם.

ודרך אגב - תשובה לAvivT:
    יהיו פחות או יותר בעיות בוידיאו אבל זה לא אומר שאי אפשר לטוס בכלל עם השילוב של UHF ו2.4Ghz לוידאו.
    זה לא מה שאמרתי. תקרא שוב את מה שכתבתי:
    וגם אם היית משתמש ב 72 מגה או UHF, לא היית יכול להטיס ליד אנשים שיש להם שלטי 2.4G אם היה לך וידאו בתדר 2.4G.
    !Fly FPV - Don't be a LOSer

תודה!
    39
    הודה 104 פעמים ב 96 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ודרך אגב - תשובה לAvivT:
    נראה לי אתה קורא יותר מידי ומטיס פחות מידי. תנסה להטיס רחפן ל 6 קמ עם 900 ותראה עם מה תצטרך להתמודד. אנטנות בגודל של כדורגל שהפרופים רק מחכים לחטוף, משדר במשקל גבוה שחותך לך חזק בזמן, הפרעות קשות מאוד ל gps עד כדי ניטרול כל יכולת חזרה הביתה במקרה חירום. ובגלל המבחר המצומצם ולא הכי איכותי של המשדרים הוא יפגע לך קשות בטווח אם אתה משתמש ב 2.4. למעט מקרים מסויימים מאוד 5.8 הוא התדר הנוח ביותר לרחפנים. לא מבחינת טווח אלא מבחינת מכלול היתרונות שמהותיים מאוד לרחפן ואולי פחות לכלים אחרים. תשאל אותי איך אני יודע? כי ניסיתי. ניסיתי טונות של ציוד. גם 900 וזנחנו אותו די מהר. שתראה איזה גודל האנטנה אתה תבין.

תודה!
    3
    הודה 2 פעמים ב 2 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי AvivT צפיה בהודעה
    נראה לי שאתה קצת זורק סיסמאות כאן.
    אני לא יודע מה זה "הטווח שתדר 900Mhz לדוגמה יכול להגיע אליו - תדר 5.8 לא יכול."
    כי 19.2 ק"מ נראה לי דווקא די רחוק:

לתדר 900 מגה יש בעיקר חסרונות לעומת כל שאר התדרים הקיימים היום. האנטנות שלו ע-נ-ק-י-ו-ת, והמקלטים שלו הם בעיקר זבל. כן, אנשים מטיסים עם 900 מגה, אבל זה עולם הולך ונעלם. כמו מצלמות פילם.

זה לא מה שאמרתי. תקרא שוב את מה שכתבתי:
    תראה, אני אישית לא מכיר את הסרטונים האלה וכמעט ולא אם בכלל שמעתי על הצלחות ארוכות טווח עם תדר 5.8Ghz.
    זה לא סוד שהתדר הזה הוא תדר שנותן טווחים קצרים ביחס לתדרים אחרים.
    אם היו משתמשים באותה אנטנה למקלט שהשתמשו בסרטון ששלחת עם תדר 1.3Ghz או תדר 900mhz לדוגמה אז אני יותר מבטוח שהיה אפשר להגיע הרבה יותר מרחוק למה שתדר 5.8Ghz יכול להגיע.
    לזה אני מתכוון. אתה קצת מעוות את מה שאני אומר וחבל.. כל מה שאני אומר כאן על תדר 5.8Ghz הוא ביחס לתדרים האחרים.
    זאת עובדה וזה לא סוד שתדר 5.8Ghz ייתן טווח קצר יותר מאשר כל תדר אחר יכול לתת (לדוגמה: 1.3,2.4,900..).
    לא אמרתי שלתדר 900Mhz אין חסרונות. ונכון, התדר הזה לא הכי טוב לרחפנים בגלל האנטנות המגושמות שלו אבל אם לדוגמה משתמשים בו לטיסן גדול, והמטרה שלך היא לטוס לטווחים ארוכים ולקבל חדירת אוביקטים טובה - אז במקרה הזה 900mhz יהיה עדיף על 5.8Ghz.
    אני לא בא ומתגאה ב900Mhz ואני גם לא מת על התדר הזה אבל אני רק נותן דוגמה בהשוואה ל5.8 בטווח בלבד. תנסה קצת לקרוא ולהבין על מה אני מדבר ולא להכניס לי דברים שלא אמרתי.

ולגבי המשפט שלך בסוף - הוא לא היה ועדיין הוא לא מובן.. או ששמת פסיק במקום הלא נכון או שלא שמת נקודה או שאני לא יודע.. אני עד עכשיו לא הצלחתי לפרש את המשפט שלך אחרת ממה שחשבתי בהתחלה.

ציטוט נכתב במקור על ידי yuvalko צפיה בהודעה
    נראה לי אתה קורא יותר מידי ומטיס פחות מידי. תנסה להטיס רחפן ל 6 קמ עם 900 ותראה עם מה תצטרך להתמודד. אנטנות בגודל של כדורגל שהפרופים רק מחכים לחטוף, משדר במשקל גבוה שחותך לך חזק בזמן, הפרעות קשות מאוד ל gps עד כדי ניטרול כל יכולת חזרה הביתה במקרה חירום. ובגלל המבחר המצומצם ולא הכי איכותי של המשדרים הוא יפגע לך קשות בטווח אם אתה משתמש ב 2.4. למעט מקרים מסויימים מאוד 5.8 הוא התדר הנוח ביותר לרחפנים. לא מבחינת טווח אלא מבחינת מכלול היתרונות שמהותיים מאוד לרחפן ואולי פחות לכלים אחרים. תשאל אותי איך אני יודע? כי ניסיתי. ניסיתי טונות של ציוד. גם 900 וזנחנו אותו די מהר. שתראה איזה גודל האנטנה אתה תבין.
    שוב, אני לא אמרתי שהתדר הכי טוב לרחפנים הוא 900Mhz. לדעתי זה תדר נוראי לרחפנים מהסיבה היחידה - האנטנות שלו מגושמות וגדולות, אני מכיר את הגדלים שלהם אז ככה שאין לך צורך לספר לי..
    אני יגיד את זה גם לך בפעם העשירית: נתתי את התדר 900Mhz כדוגמה למען ההשוואה של הטווח בלבד בין התדר הזה לתדר 5.8Ghz.
    ואני מסכים איתך לגמריי שתדר 5.8 הוא התדר הנוח ביותר לרחפנים בגלל האנטנטות הקטנות.. חבל שהבנת אותי לא נכון..

בסופו של דבר, או ששניכם במקרה הבנתם אותי לא נכון, או שהסברתי את עצמי לא נכון (מה שלא נראה לי) או שרציתם להבין לא נכון.

תודה!
    10
    הודה 3 פעמים ב 3 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

תודה רבה על כל התשובות שלכם.
    המסקנה שלי מכל האמור כאן היא שאין לי בעיה לקנות FPV בתדר 2.4GHZ בשביל להטיס עם הפאנטום שלי שיש לו שלט 5.8GHZ.

תודה.

נושאים דומים

1. ירושלים שלט חדש 9 ערוצים ,JR , 2.4GHZ
    על ידי shaycoh בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-07-2012, 08:12:39
  2. תל אביב והסביבה למכירה Micro Cessna 2.4Ghz Airplane w/ 2.4Ghz Ready-2-Fly
    על ידי MRDATA בפורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-09-2011, 10:24:12
  3. Micro Xtra-300 2.4Ghz Airplane w/ 2.4Ghz Ready-2-Fly
    על ידי liorh בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-09-2010, 16:54:36
  4. RDS8000 2.4GHz
    על ידי mixerfix בפורום רדיו, אלקטרוניקה וציוד נלווה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-02-2010, 11:30:25
  5. משדר ווידיאו 2.4Ghz ושלט ספקטרום 2.4gHz?
    על ידי ערן חביב בפורום פורום FPV וצילום אווירי
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 27-01-2009, 08:38:17

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •