שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 54

נושא: טיסן הנטען בזמן טיסה

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה להודעה: טיסן הנטען בזמן טיסה

ציטוט נכתב במקור על ידי MDreamer צפיה בהודעה

אגב אם כבר יעילות, הדרך הטובה ביותר לדעתי זה להפוך דלק לחשמל באויר להשתמש בו כדי להפעיל מנוע חשמלי. צפיפות האנרגיה של דלק היא גבוהה יותר מכל תא אנרגיה ונצילות מנוע חשמלי גבוהה יואת ממנוע דלק.. השאלה אם זה יעיל מספיק

זה קיים.
    אתה חותר לכיוון הנכון אך לא במטוסים..
    לצבא יש גנרטור שפותח אמנם לא בגודל שיכנס לטיסן אבל מאד קטן משהו כמו 30סמ אורך על 20 רוחב ועומק 5סמ... יש לו תא של מטנול..(הדלק של הטיסנים) והוא עובד פשוט על תרכובת חומרים ומפיק חשמל... לוקח לו 18 דקות רק להתחיל לייצר חשמל ואחרי שהוא מתחיל אז הוא מייצר 2.5A בשעה. הגנרטור הזה לא מתאים לטיסנים אלה לטעינת מצברים בשטח ללא הגבלת זמן.

מנחת הבית
    נען
    תודה!
    147
    הודה 548 פעמים ב 227 הודעות
    כניסות לבלוג
    1
    הוזכר
    3 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי popeye. צפיה בהודעה
    זה קיים.
    לצבא יש גנרטור שפותח אמנם לא בגודל שיכנס לטיסן אבל מאד קטן משהו כמו 30סמ אורך על 20 רוחב ועומק 5סמ... יש לו תא של מטנול..(הדלק של הטיסנים) והוא עובד פשוט על תרכובת חומרים ומפיק חשמל... לוקח לו 18 דקות רק להתחיל לייצר חשמל ואחרי שהוא מתחיל אז הוא מייצר 2.5A בשעה. הגנרטור הזה לא מתאים לטיסנים אלה לטעינת מצברים בשטח ללא הגבלת זמן.
    2.5A זה המון. בהנחה שיש BUFFER של ליפו שאפשר להטעין באויר+לשיגור עצמו 4 מכשירים כאלו על הכלי זה פתרון לא רע.
    מה היעילות שלהם? מה המשקל?
    יש לינק או מק"ט צבאי או איך קוראים להם בצבא? איפה ראית את זה?
    מעיין
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" Mario Andretti

תודה!
    9
    הודה 38 פעמים ב 29 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי popeye. צפיה בהודעה
    זה קיים.
    נשמע לי מופרך משהוא, יש אמנם לא מעט תאים ראשוניים המבוססים על כל מני תרכובות, אבל בעייתם העיקרית היא חוסר יציבות, הן במישור של אספקת הזרם\מתח והן במישור הנפיץ\דליק.

אישית אני לא מכיר פטנט צבאי שכזה, אבל אני רחוק מלדעת הכל....
    סביר להניח שפיתוח כזה לא נעשה בצבא (בטח לא צה"ל), ופיתוחים מסוג זה דורשים הון עתק שאותו ישקיעו חברות מסחריות שכמובן ירצו גם לצאת ברווח - להפיץ את המוצר בשוק המסחרי.

עצם העובדה שספק אנרגיה שכזה אינו מפורסם מעלה חשד....

אבל שוב אני רחוק מלדעת הכל, הלוואי ואני טועה.

תודה!
    0
    הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי b1yossi צפיה בהודעה
    נשמע לי מופרך משהוא, יש אמנם לא מעט תאים ראשוניים המבוססים על כל מני תרכובות, אבל בעייתם העיקרית היא חוסר יציבות, הן במישור של אספקת הזרם\מתח והן במישור הנפיץ\דליק.

אישית אני לא מכיר פטנט צבאי שכזה, אבל אני רחוק מלדעת הכל....
    סביר להניח שפיתוח כזה לא נעשה בצבא (בטח לא צה"ל), ופיתוחים מסוג זה דורשים הון עתק שאותו ישקיעו חברות מסחריות שכמובן ירצו גם לצאת ברווח - להפיץ את המוצר בשוק המסחרי.

עצם העובדה שספק אנרגיה שכזה אינו מפורסם מעלה חשד....

אבל שוב אני רחוק מלדעת הכל, הלוואי ואני טועה.
    לא יודע מה הרקע שלך\או מזלזל בכך אבל לא כל בן אדם יודע הכל .. זה לא מופרך זה קיים , אני לא ממציא או סתם אומר מילים בלי לעמוד מאחוריהם ..
    אם יש לך חברים\מכרים שעוסקים בתחום בצבא וכן בשלנו תנסה לברר.. אם אני לא טועה כל עניין הגנרטורים זה התחום של חיל חימוש..

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •