תצורה מינימאלית לטיסן בנזין קטן.
סוללה למקלט וסוורו בגלל גודלו מומלץ 1100 שני תאים LIFE 6.6
סוללה למערכת הצתה גם 1100 שתי תאים LIFE 6.6
KILL SWITCH REXCELL
שלושה תאים פשוט ישרוף את הסרוואים ואולי גם את המקלט. תלוי.
תצורה מינימאלית לטיסן בנזין קטן.
סוללה למקלט וסוורו בגלל גודלו מומלץ 1100 שני תאים LIFE 6.6
סוללה למערכת הצתה גם 1100 שתי תאים LIFE 6.6
KILL SWITCH REXCELL
שלושה תאים פשוט ישרוף את הסרוואים ואולי גם את המקלט. תלוי.
התכוונתי לסוללה של 2-3 תאים עם בק/רגולטור שמוציא מתח קבןע של 5 או 6 וולט.
למרות שרוב המטיסים בחוץ משתמשים בסוללות לייף לדעתי כאלקטרונאי אין דרעק יותר גדול מהסוללות האלה ואני ירחיב, היתרון היחידי שלהם שאתה יכול כביכול לחבר אותם ישירות למקלט וישירות להצתה ולחסוך את הרגולטורים שמהווים עוד משהו בדרך שיכול להיכשל, אספקת הזרם שלהם טובה ולא מוגבלת תאורטית אבל... וזה אבל גדול אין דרך ריאלית למדוד כמה אנרגיה נשאר בסוללות לפני טיסה ואז המטיסים עושים כל מיני חישובים הסוללה מספיקה ל3 טיסות, ל6 טיסות, זכרתי לטעון שכחתי לטעון ושאר צרות.
ראיתי כבר לא פעם ולא פעמיים איך אנשים קיבלו קאטים באויר ובקרקע בגלל סוללות שנגמרו, זה קורה בשנייה בום ונגמר, ראיתי כבר בהרצה איך למישהו נגמרה הסוללה ופתאום הכלי הפסיק להגיב, ומאוד לא נוח לטעון את הסוללות האלה בטיסן עצמו...
הבעיה הכי גדולה איתם שאחרי למעלה מחצי שנה ובאופן כללי המצב של הסוללות מחמיר עקב בלאי שימוש ואז אתה עדיין באפילה, לא יודע כמה נכנס וכמ ניכול לצאת מהסוללה.
מצד שני סוללת ליפו עם 2-3 תאים עם בקים/ רגולטורים ניתנים למדידה בכל שלב כשהם מלאות בשימוש וריקות ולאחר שימוש וניתן לחבר אליהם צפצפות אזהרת מתח תא נמוך שניתן לכוון אותם לכל מתח בין 3.3-3.8 וולט לבחירתך וניתן לגלות איתם כשלים בתאים בקלות.
והכי נוח שיש לך 2 כאלה, הגעת לשטח, הסוללה פרוקה, מחליפים בשנייה וזהו וטוענים את השנייה במקביל, תעבור חצי שנה או שנה , יתחיל בלאי תראה את זה מיד במדידה פשוטה ולא תהיה עם עיניים קשורות כמו עם סוללות life
למרות כל מה שכתבתי תפנים שאין רק דרך אחת נכונה מוחלטת לחבר ולהפעיל את האלקטרוניקה, אני לא בא להתווכח עם אף אחד, רק קשה לי לקבל עבודה מול מקור מתח שלא ניתן למדוד את מצבו בכל רגע נתון, יבואו כאלה שיגידו, תטעין בבית, תגיע מוכן לשטח, אבל מה לעשות לא תמיד יוצא והצרה הגדולה מתחילה כשהסוללות לייף מתחילות להתעייף, להתנפח ולהכיל פחות אנרגייה
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
---------------------
החלפת זכוכית בלבד
מעבדת תיקון גלקסי
מעבדת תיקון אייפון
כל מה שרצית לדעת על FPV
---------------------
Omer_Chovel (08-10-2014)