סוללות LIFE 6.6 לא אמורות לרדת המתח שלהן לרמה כזו של 4.3 וגם 5.7 בוודאות.
הן מקסימום יורדות ל-6.4 -6.3 וזה גם בגלל אולי עומס מטורף.
הסוללות שלך לא תקינות ולא טובות...של איזו חברה הן ??
בעבר הייתי מטיס עם סוללות A123 SYSTEM המקוריות 2300 מיליאמפר עם טיסן 150 סמ"ק 14 סרוואים, ב-HIGH RATE הסוללות גירדו את ה-6.4 באוויר (יש לי לוגר שמודד את המתח הכי נמוך בזמן טיסה)
שלך לא אמור להגיע בכלל לעומסים הללו, זה טיסן קטן עם סרוו לכל הגה, אצלי זה מינימום 2 על כל הגה כך שיש לפעמים "מלחמה " בניהם.
דבר נוסף לעניין סוללות "LIFE"...לא כל סוללה LIFE היא באמת שכזו...זה שהיא נותנת לך 6.6 וולט לא עושה אותה כזו. סוללות LIFE אמיתיות עם הבצועים המיוחדים צריכות לבוא בתוך מעטפת צילינדרית קשיחה כמו סוללות האצבע שאתה מכיר ולא בתוך מעטפת פולימרית שאתה מכיר מסוללות הליפו. מה שיש לך עכשיו ביד, זו סוללת ליפו עם בצועים ירודים במתח של 6.6 וולט.
המלצתי, או שתחליף לסוללות A123 אמיתיות כי זה נוח לך עם המערכת ואתה אוהב לעבוד עם סוללות כאלו.
או שתחליף באמת לליפו שני תאים 7.4 ותשים רגולאטור, שתי השיטות טובות ויתנו לך פתרון...מה שיש לך עכשיו הוא לא טוב ולא מומלץ להטיס.
לעניין סרוואים של סאווקס...סרוואים מעולים, גם במחיר וגם ביעילות. לגבי משיכת זרם, זה לא מחייב שזה הסרוו זה יכול להיות הרבה דברים אחרים...וחוט שנקנה אצל הסיני ב-3$ שיהיה הכי עבה בעולם, אם אין לו חיבורי זהב, הוא ייתן התנגדות גדולה יותר...בטיסנים הללו זה מדע מדויק, הזול הוא יקר.