וואוו! שיחקת אותה. לא יודע איך מצאת את זה, אבל זה פשוט שידרוג אדיר של המוצר.
אם לא תקבל קופון אני מוכן לתת לך את הקרדיט שלי בסיני...![]()
וואוו! שיחקת אותה. לא יודע איך מצאת את זה, אבל זה פשוט שידרוג אדיר של המוצר.
אם לא תקבל קופון אני מוכן לתת לך את הקרדיט שלי בסיני...![]()
ושיהיה לכולנו רק טוב
מישהו יכול להסביר איך מתקינים?
ראיתי באתר רק את הקובץ בלי הסבר.
לצערי אין לי אפשרות לראות סרטונים אז אם הוא מסביר את מהלך ההתקנה באחד מהסרטונים שם אני בבעיה אלא אם מישהו יסביר פה
בקרוב מדריך מפורט בעברית
Sent from my LG-D802 using Tapatalk 2
Mini 250 FPV
F450+FPV
BIXLER FPV
9XR+DLII
TRICOPTER 2.5-למכירה
Naza-m lite upgrade to v2 project
----------------------
FUNCAB
AXN
מדריך בעברית:
1. הורד מהאתה של DJI את הנאזה אסיסטנט של לייט (1.00)ושל נאזה 2 (גרסה 2.2) וכן את האפליקציה של השדרוג מהאתר שלה.
2. פתח את האפליקציה של השדרוג.
3. כשהחלון שלה עוד פתוח פתח אסיסטנט 1.00 ועדכן לגרסה 4.02 (יוצא לך מיד).
4. סגור אסיסטנט 1.00, פתח אסיסטנט 2.2, בצע את כל הכיולים.
5. טוס בבטחה.
בהצלחה.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
ChaoscripT (29-12-2014),TRISTAN (31-12-2014)
נערך לאחרונה על ידי saniel; 29-12-2014 בשעה 17:09:40.
גם אני עשיתי זאת .
לאחר מכן הייתי חייב לבצע את ריקוד הנאזה - naza dance קלבריציה של הנאזה
התרשמות שלי שהוא הרבה יותר יציב ודבר נוסף שהסוללות מתרוקנות לי מהר יותר בבדיקה .
חובה לבצע את כל הכיולים אחרי עדכון כזה.
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
טוב שמעו אני לא יודע למה ואיך אבל מאז שעשיתי את העדכון יש לי (ולעוד רחפן של חבר) בעיות מאוד מוזרות, שמדליקים את הרחפן הוא ישר עולה ומהבהב כתום-כתום-כבוי-כתום-כתום-כבוי
לפי מה שאני יודע זה אומר שצריך לרקוד את ריקוד הנאזה, אחרי ריקוד הנאזה זה לפעמים עובד ולפעמים לא, אבל בכל מקרה זה חוזר אחר כך שוב בצורה דיי אקראית, ניסיתי לעשות איפוס הגדרות, לכייל את הכל מחדש, לשנינו ועדיין לא עובד טוב...אני שוקל לחזור ללייט לצערי...:\...
איך עושים את ריקוד ה-NAZA?
בברכה,
תומר עינבר
ואם אין לי GPS?
בברכה,
תומר עינבר
אם מישהו החליט שנמאס לו ו\או בא לו לשנמך זה התהליך המאוד פשוט.
אני שינמכתי חזרה בינתיים...
ליאור זהבי
www.youtube.com/i3dm
היה לי גם בידיוק כמו שלך כתום מהבהב איך שנגעתי שם במגעים זה הסתדר פיקס!
עשיתי טיסה כמו אבן נשאר במקום תעשה כיול מתקדם וריקוד נאזה וזה יפתור את הבעיה
דוד ש.
כיול מתקדם ברמת התוכנה ?
גם לי יש את אותו מצב כתום מהיר מבצע ריקוד (פוצח בשירה ) והכל דבש עד שישי הבא .
Lior
and when you wrote RTFM
what did you mean by saying that
???
LED blinks Yellow 4 times quickly ( ). The system is warming up. You cannot start the motors until the 4 rapid yellow flashes disappear. If the warm up waiting is longer than 2 minutes, please power off for 5 minutes, cold start, and then connect the assistant software, enter the "Tools" - > IMU calibration, carry out the Advanced calibration.
It means that the IMU is warming up. It will go away after a minute and then the led will begin signaling the flight mode. Be patient after powering on. My Naza flashes like that for at least a minute after powering on. A constant yellow flashing means failsafe. Your craft is not constantly flashing yellow. And it is in the manual.
I noticed that there's 2 fast blinking lights for atti-yellow, then gps-green before I start the motor. After searching the net, this is normal since the throttle is all the way at the bottom and not at the center. If you put the throttle stick to the middle it just blink once. I'm not sure what this means, but they said it's normal.
saniel (05-01-2015)
האמת שה-"F" מייצגת מילה קצת שונה...![]()
בברכה,
תומר עינבר
saniel (05-01-2015)
קיוויתי שזו לא הייתה הכוונה לזה...קיצור לשתף ידע זו לא מילה גסה, אם מישהו לא רוצה לעזור/ לצרף מידע למאגר הידע והתיעוד בנושא מסויים אף אחד לא מכריח אותו...אני חושב שתגובות כאלה מיותרות... יכלת לרשום "זה תקין, אתה יכול לקרוא על זה במדריך לגירסא 2"....היית יוצא הרבה יותר גבר!
ובקיצור, שווה לשדרג את הלייט? בהתחשב גם שתמיד אפשר לשנמך גירסאות אני לא רואה בעייה...
לכל מי שמעוניין, מתברר שיש דרך לשדרג את התוכנה של הלייט ולקבל V2.
http://naza-upgrade.com/
כבר פורסם פה
http://www.eFly.co.il/forums/showthread.php?t=76954
Sent from my LG-D802 using Tapatalk 2
Mini 250 FPV
F450+FPV
BIXLER FPV
9XR+DLII
TRICOPTER 2.5-למכירה
----------------------
FUNCAB
AXN
מצטער שמקפיץ אחרי כל כך הרבה זמן, צריך את עזרתכם
בנסיון להפעיל את תוכנת הצד השלישי המחשב מסרב אחרי שניטרלתי את האנטי וירוס וחומת האש, וכל שינוי שביצעתי אחרי גיגול על ההודעה רן טיים לייברי
כל רעיון יתקבל בברכה
תודה רועי