אני חולק עליכם בקטע הזה.
אם אתה קונה 4 מטענים פשוטים, אתה טוען 4 סוללות במקביל אבל כל טעינה מתבצעת עם היכולות של מטען פשוט. ז"א, הבקרה על ה- balance פחות טובה, הבקרה על ה- cut-off voltage פחות טובה, זרם ה- discharge נמוך.
אם תקנה מטען אחד יקר וטוב עם לוח לטעינה מקבילית, תוכל לטעון 4 סוללות במקביל והטעינה תתבצע עם היכולות של המטען הטוב.
פותח השרשור מדבר על סוללות 6 תאים 5AH. אלו סוללות גדולות ויקרות, ולכן כדאי לדעתי להשקיע במטען טוב, ולקנות ספקים משומשים של שרתי מחשב ולהסב אותם (זול ואמין מאוד).
אני יכול לספר מהניסיון שלי. אני מטיס טיסן עם 2 סוללות של 4S שמחוברות בטור. ז"א לפני יום הטסה שאני רוצה לקחת 6 פאקים אני צריך להטעין 12 סוללות של 4S. קניתי בזמנו את המטען שהיה אז הטוב בעולם- Powerlab PL8 של FMA. אחרי שנה רציתי לזרז את הטעינה ולכן קניתי בנוסף את ה- iCharger 1010. למרות שה- iCharger הוא לא מטען זול, אין מה להשוות בין הביצועים שלו ל- PL8.
לבסוף, שיקולי האמינות לא מדוייקים. אתה לא יודע מה ההסתברות שמטען זול יתקלקל מול ההסתברות שמטען יקר יתקלקל. יכול דווקא להיות שמהר מאוד 1 מה-4 הזולים יתקלקל והיקר יחזיק הרבה יותר.