תגובה: מתחיל בתחום

נכתב במקור על ידי
shaked18
תגיד לי מאיפה הבאת השטויות האלה גדול יותר טוב יותר
זה שטויות. הכל עניין של כיוונים מסוק 500 זה הדרך הנכונה להתחיל גובלין 500 אליין 500 !!!!!!!
זה הבעיה בישראל כל הזמן כמה שיותר גדול קודם כל שיתחיל אחרכך שיחליף את המסוק אתה כבר קפצת למסוק אחר שניה הבחור עוד לא התחלי להטיס
בניגוד מוחלט אליך, אני לא כותב "שטויות" ללא גיבוי ונפנופי ידיים אלא פשוט עונה למה שפותח השרשור שאל: האם כדאי להתחיל עם 500 או 550
וכמובן שנתתי גם נימוקים לטענות שלי והראיתי את היתרונות והחסרונות בכל גודל, היות ויצא לי להטיס לבנות ולכוון מספר מסוקי 500 וגם מסוקי 550 מכל מיני חברות
לגבי הטענה שלך שגדול יותר זה טוב יותר, מה לעשות שבעולם של המסוקים בכל מה שקשור למאפייני טיסה- הגודל כן קובע
לא משנה כמה תשחק וכמה תכוון את המסוק שלך,אי אפשר להתחמק מהפיסיקה הפשוטה שמסוק כבד יותר ישמור על קו טיסה טוב יותר, כי הוא כבד יותר
ויהיה יותר יציב, כי הוא מסובב להבים גדולים וכבדים יותר. מה שתורם לכך שהוא יהיה קל יותר להטסה
מה לעשות שאלה עובדות ואי אפשר להתווכח איתן, ואם לדעתך מה שכתבתי זה לא נכון אז בוא בבקשה ותסביר איך מסוק שמשקל הטיסה שלו הוא כמעט 2 קילו ומסובב להבי 425 ממ' (טירקס 500)
יכול להתקרב למאפייני הטיסה של מסוק ששוקל בד"כ 3 קילו ומסובב להבי 520-550 ממ' (טירקס 550)?
בברכת חג שמח, ושתשתה כוס מים קרים ותספור עד 10 לפני התגובה הבאה שלך..
בכבוד רב אלעד דב- Elad Dov
Trex 700e dfc pro hv- IKON Fbl
Gaui X3-Ikon Fbl
Trex 450L- IKON Fbl
Telink SU-29
JR X9303 2.4Ghz