נכתב במקור על ידי
KodkodTiltanim
הי,
ניסיתי לעבוד עם הסימולטורים המובילים: aerofly rc7, phoenix, ו realflight 7.5.
לדעתי הבחירה ב realflight אכן מוצדקת והפיזיקה בו הכי קרובה למציאות (למרות שהגרפיקה והנוחות של ממשק המשתמש לוקה בחסר לעומת aerofly לפחות).
אפשר להתקין גרסה פרוצה לכל אחד מהסימולטורים.
ניתן לקנות ב EBAY דונגל שידמה את הרדיו של הסימולטור ובכך "לעבוד" על התוכנה.
אבל - אם קונים רדיו בשביל הסימולטור בלבד (בד"כ לא הכי איכותיים) כדאי לוודא שיש לו יציאת 3.5 מ"מ לכניסה לדונגל ולא יציאת USB.
עם ה USB ניתן להשתמש ב aerofly וב phoenix, אבל לא ב realflight. כלומר, ב realflight ניתן להשתמש רק ברדיו שאתה מטיס (או רדיו ספייר אחר) בתנאי שיש לו יציאת חניך מדריך שמתאים לחיבורים שמגיעים עם התוכנה הפרוצה מ EBAY.
אגב, ב realflight הפרוץ יש את כל העדכונים והתוספות (אם אתה מעוניין בקישורים אז בשמחה בפרטי). אני לא נגד לקנות תוכנות חוקיות, אבל המחירים של הסימולטורים האלה מופרזים לדעתי.
לסיכום:
1. קניה של סימולטור חוקי עם השלט. יתרון - חוקי, נתמך ומעודכן, ללא סיכונים בהתקנה (וירוסים, סוסים טורויאנים ושות'). חסרון - ניתן להטיס רק עם השלט שמגיע עם התוכנה או עם רדיו אחר לאחר התקנה של מודול Anylink. עולה כסף.
2. התקנה של aerofly או phoenix פרוץ עם כבל מיציאת החניך מדריך ישירות ל USB.
3. התקנה של realflight פרוץ עם כבל חניך מדריך ודונגל (תקף גם לאפשרות 2).
לאחרונה הייתי בדיוק באותה התלבטות לגבי האם לקנות את ה realflight או להמשיך לעבוד עם הגרסה הקיימת. מאחר וכבר מותקנת לי גרסה 7.5, ואני מטיס עם הרדיו שאני מטיס בשטח לא ראיתי סיבה אמיתית להתקין עותק מקורי עם שלט ייעודי.
יום מעולה ובהצלחה