שמות משתמשים לתיוג

מציג תוצאות 1 עד 25 מתוך 26

נושא: מעבר מאיזי-סטאר לטיסן הבא

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    תודה!
    98
    הודה 229 פעמים ב 132 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ברירת מחדל תגובה: מעבר מאיזי-סטאר לטיסן הבא

מה זה מעניין איך הטיסן נראה?
    שים מצלמה ומשדר וידאו ותתחיל להנות מfpv, ככה תעבור מטייטל של ״מטיס״/״טיסנאי״ ל-טייס!!
    ואם אתה בעניין של אדרנלין, תבנה רחפן מירוצים.

2. המשתמשים הבאים אמרו תודה לRubi Liani על הודעתו:

guyst (02-05-2016)

תודה!
    37
    הודה 155 פעמים ב 130 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Rubi Liani צפיה בהודעה
    מה זה מעניין איך הטיסן נראה?
    שים מצלמה ומשדר וידאו ותתחיל להנות מfpv, ככה תעבור מטייטל של ״מטיס״/״טיסנאי״ ל-טייס!!
    ואם אתה בעניין של אדרנלין, תבנה רחפן מירוצים.
    הפוך גוטה הפוך...מטייס עוברים שידרוג לטייטל של מטיס. ובעניין רחפנים עם כל הכבוד...
    ..לא הייתי כותב טייטל טייס..במקסימום שחקן פלייסטיישן משודרג , במקום ספה ופיצוחים בבית אתה באיזה חניון מוקף בעוד כמה ממושקפים.. וגם שילמת על זה פי עשר.

תודה!
    98
    הודה 229 פעמים ב 132 הודעות
    הוזכר
    2 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי edgarfov צפיה בהודעה
    הפוך גוטה הפוך...מטייס עוברים שידרוג לטייטל של מטיס. ובעניין רחפנים עם כל הכבוד...
    ..לא הייתי כותב טייטל טייס..במקסימום שחקן פלייסטיישן משודרג , במקום ספה ופיצוחים בבית אתה באיזה חניון מוקף בעוד כמה ממושקפים.. וגם שילמת על זה פי עשר.
    חה חה חה אחת התגובות המצחיקות שראיתי לאחרונה..
    אין ספק שזה מקרה קלאסי של מטיס מדור הישן שלא מצליח להדביק את הקצב עם התפתחויות התחביב והפך להיות קנטרן בעל כורחו..
    לגבי המחיר, סביר להניח שכל הציוד שלי נרכש רק בעלות של השלט הפנסי שלך, שגם ככה לא נותן לך כלום חוץ מלצעוק לכולם ״חה חה! יש פה מישהו ששילם 50 דולר פר ערוץ..״
    שלא תבין לא נכון, אני מאוד מחבב ומכבד את התחביב העתיק שבו אתה צריך להסתכל על טיסן עם חצי עין וכובע מצחיק, ואז בחצי יום השני לנסות לשחרר את הצוואר..
    איש איש בתחביבו יהנה.. זה המוטו.. אבל שאלה קטנה, כשיש בחוץ גשם, מה אתה עושה? מטיס סימולטור? או כשיש בחוץ רוח חזקה? או שבכלל ערב, נו נו, תודה, סימולטור נכון?
    אז סביר להניח שאתה משחק במחשב יותר ממני..
    כשכל פיסת שטח הופכת להיות שטח הטסה, בין אם זה בניין נטוש או חורשה, יש טעם חדש לתחביב בשלט רחוק וטעם טוב, אין מה לעשות, זה פשוט נראה טוב יותר מלמעלה, אבל כנראה ש״זר לא יבין״.

לא זכור לי שהייתה תחרות טיסנים עם פרסים של מליון דולר.. ולא זכור לי שESPN קנו זכויות כדי לשדר תחרויות טיסנים... אז כנראה יש משהו בקטנים המעופפים האלה אם משקיעים בהם כ״כ הרבה.. מממ.. מוזר שאתה לא עלית על זה.. בטח כולם שם טועים נכון?
    בטח אתה חושב עכשיו ״אבל זה בכלל המחשב מטיס!״, אני מזמין אותך לנסות להטיס את רחפן המירוצים שלי.. שהוא עם מינימום אלקטרוניקה, 3 ריסוקים ראשונים ע״ח הבית.. כנראה שזה טיפה יערער את הבטחון שלך ובדיוק שאתה מאמין שרכשת באצבעות..

כשיום עם 30 ריסוקים מסתכם בכמה פרופים ובעיקר קטעי וידאו מגניבים והרבה צחוקים זה כיף, או במקרה הגרוע רבע שעה עבודה להחלפת זרוע, מה קורה אצלך כשאתה חוזר עם שקית זק״א?..

כל התגובה נכתבה ברוח טובה ובהערכה רבה לכולם, העיקר שכולם נהנים.

5. המשתמשים 2 הודו ל Rubi Liani על הודעתו:

guyst (04-05-2016),Zvi Gudes (05-05-2016)

תודה!
    37
    הודה 155 פעמים ב 130 הודעות
    כניסות לבלוג
    2
    הוזכר
    0 הודעה/ות
    תויג
    0 שרשור/ים

ציטוט נכתב במקור על ידי Rubi Liani צפיה בהודעה
    חה חה חה אחת התגובות המצחיקות שראיתי לאחרונה..
    אין ספק שזה מקרה קלאסי של מטיס מדור הישן שלא מצליח להדביק את הקצב עם התפתחויות התחביב והפך להיות קנטרן בעל כורחו..
    לגבי המחיר, סביר להניח שכל הציוד שלי נרכש רק בעלות של השלט הפנסי שלך, שגם ככה לא נותן לך כלום חוץ מלצעוק לכולם ״חה חה! יש פה מישהו ששילם 50 דולר פר ערוץ..״
    שלא תבין לא נכון, אני מאוד מחבב ומכבד את התחביב העתיק שבו אתה צריך להסתכל על טיסן עם חצי עין וכובע מצחיק, ואז בחצי יום השני לנסות לשחרר את הצוואר..
    איש איש בתחביבו יהנה.. זה המוטו.. אבל שאלה קטנה, כשיש בחוץ גשם, מה אתה עושה? מטיס סימולטור? או כשיש בחוץ רוח חזקה? או שבכלל ערב, נו נו, תודה, סימולטור נכון?
    אז סביר להניח שאתה משחק במחשב יותר ממני..
    כשכל פיסת שטח הופכת להיות שטח הטסה, בין אם זה בניין נטוש או חורשה, יש טעם חדש לתחביב בשלט רחוק וטעם טוב, אין מה לעשות, זה פשוט נראה טוב יותר מלמעלה, אבל כנראה ש״זר לא יבין״.

לא זכור לי שהייתה תחרות טיסנים עם פרסים של מליון דולר.. ולא זכור לי שESPN קנו זכויות כדי לשדר תחרויות טיסנים... אז כנראה יש משהו בקטנים המעופפים האלה אם משקיעים בהם כ״כ הרבה.. מממ.. מוזר שאתה לא עלית על זה.. בטח כולם שם טועים נכון?
    בטח אתה חושב עכשיו ״אבל זה בכלל המחשב מטיס!״, אני מזמין אותך לנסות להטיס את רחפן המירוצים שלי.. שהוא עם מינימום אלקטרוניקה, 3 ריסוקים ראשונים ע״ח הבית.. כנראה שזה טיפה יערער את הבטחון שלך ובדיוק שאתה מאמין שרכשת באצבעות..

כשיום עם 30 ריסוקים מסתכם בכמה פרופים ובעיקר קטעי וידאו מגניבים והרבה צחוקים זה כיף, או במקרה הגרוע רבע שעה עבודה להחלפת זרוע, מה קורה אצלך כשאתה חוזר עם שקית זק״א?..

כל התגובה נכתבה ברוח טובה ובהערכה רבה לכולם, העיקר שכולם נהנים.
    בגשם , בחום , בקור, ברוח - חסרת רחמים ככל שתיהיה , המטוסים שלנו באווויר.
    ושוב פעם הפוך גוטה...
    זה הדור החדש שלא התברך בסבלנות,חי את חייו במריחת פיקסלים על מסך 4 אנצ' או יותר , ואינו יודע את ממלכת השמיים שמלאה בהפתעות שלא נגמרות. ומבלה יותר מידי מול טלוויזיה
    שקית איסוף שברים ז ה חלק מהעניין. ויש עניין בבניה ותיקונים שלוקחים משעת עבודה לחודשים... תלוי מאוד במורכבות המשימה. מ ה לעשות , כלי ט י י ס זה לא כמה שבבי פלייסטיישן ומזלגות פלסטיק(או קרבון)
    "הזר" לדיונינו מהחלט מבין גם איך "דברים נראים מלמעלה"... ובצניעות ,לא תחליף אצלי הרבה פרופים
    אלא אם כן נוכחות תקלה במערכת תשפיע אחרת.
    אינספק להינות זה חשוב..
    אבל אם דיברת על טייטל מטיס.. קח עמך טיסן. טריינר חביב. החיוך יתפשט למרומים. ותרוץ לספר לחברה.

א.
    נערך לאחרונה על ידי edgarfov; 05-05-2016 בשעה 09:40:08.

נושאים דומים

1. מצנח מאיזי סטאר
    על ידי amnon בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09-10-2009, 18:57:14
  2. מצנח מאיזי סטאר
    על ידי איציק רונן בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-09-2009, 22:45:45
  3. [שאלה] בקשר לאיזי סטאר..
    על ידי Luckyli בפורום פורום דאונים וטיסנים חשמליים
    תגובות: 21