הבנתי, האמת שמצאתי בבית צמיגים עם ג'אנטים (אני לא חושב שבזמנו הסתכלתי על איכות לכן אני לא בונה עליהם יותר מדיי) שכנראה הזמנתי פעם והם נשארו סגורים בתוך שקית כי הצמיג נראה גדול יותר מהצמיגים המקוריים שלי ולא ידעתי אם הם יתאימו, אבל אם אתה אומר שבעצם הכל עניין של ניסוי ותהיה אז אולי שווה להרכיב אותם רק בשביל בדיקה ראשונית ואינדיקציה לגבי איפה הרכב עומד ועד כמה השינוי הזה באמת יהיה משמעותי ורק אז להתקדם לכיוון הפיניון, יש היגיון בדברים שלי?
הנקודה היא בתקציב שהקצבתי היא כזו: יש לי רכב שנוסע ואני דיי נהנה ממנו (אומנם מחפש לשפר אבל נהנה!), אם אגדיל את תקציב השיפור לסביבות ה 1000 ש"ח בזמן שיש רכבים מומלצים שעולים בחנות בסביבות 2500 ש"ח כמו למשל ה Arrma Talion BLX שמגיע מוכן לעבודה עם 6 תאים וסביר להניח יהיה מעט יותר חזק ומהיר מהרכב שלי אז אולי עדיף לי פה להשקיע עוד 1500 ש"ח ובעצם במצב כזה גם להנות מהרכב שלי וגם להנות מהרכב החדש וככה אני סוג של מרוויח פעמיים, נכון?.
לגבי הצמיגים-קיבלתי הטענה שלך, ארכוש בהקדם את הבאדלאנדס של פרוליין כמובן אחרי שבצע את הבדיקה עם הצמיגים החדשים שברשותי ונראה מה גודל ההשפעה שלהם על הרכב.
לגבי החופה-החופה שלי דיי גמורה ולצערי הרב קשה מאוד להשיג בארץ חופה של הרכב בצבע אפור אז אני אבדוק ברשת איך אני יכול להשיג אותה או להשתכנע לרכוש חופה ולבצע התאמות.
שוב תודה רן! אמשיך ואעדכן לגבי ההתקדמות כשאחזור מחוות הדעת בחנות.