אז זהו, שגם היבואן טען שפיניון 18 יכול לשרוף את הבקר ואח"כ חשבתי על זה שהבאד לאנדס יתנו את התוספת שלהם והגעתי למסקנה אחת-אני מוכן לקחת את הסיכון, ישרף הבקר? נעלה לבקר 6 תאים 120-150 אמפר למרות שזה חורג משמעותית מעלויות השדרוג שרציתי בהתחלה, חשבתי על זה לעומק ואני מעדיף במקום להשקיע 4000 ש"ח ברכב חדש-להשקיע בסביבות 1500-2000 ש"ח בשידרוגים על רכב שאני נהנה ממנו במשך 5 שנים ומכיר אותו היטב, יודע שלא התעללתי בו יותר מדי ושרק אני הסעתי אותו, ככה שאם הבקר יחזיק מעמד והרכב לא יתחמם-אחלה, אם הבקר ישרף-ברכה נמשיך לשדרג!.
לגבי הצמיגים-זה הלינק למוצר שהזמנתי, יש דרך לזהות דרך האינטרנט אם זה חיקוי או לא? (בקווה שלא נפלתי): https://www.ebay.com/itm/PRO-LINE-3-...53.m2749.l2649
לגבי החופה-ביקשתי מהיבואן לנסות להתאים לי חופה תוך כדי התיקון של הדיפרנציאל, הוא הראה לי חופה כתומה ממש מכוערת אבל כרגע זה עדיף מלהסיע בלי חופה בכלל, בנוסף לזה התחלתי לחפש חופות כאן בארץ אפילו יד 2 מתאים לי, בעיקרון הייתי מעדיף חופה שקופה ולשלם על צביעה ייחודית אבל נלך צעד צעד קודם נראה אם החופה שאצל היבואן תתאים ואם לא נתקדם.
לגבי המטען: קראתי בעיון את המאמר שהעלת ואפילו ראיתי כמה לוחות בלאנס (גם בארץ, במחירים דיי שפויים) שיכולים לעשות את העבודה, למרות הכל אני קצת חושש מחיבור סוללות במקביל/בטור בגלל הנזק שיכול להגרם במיוחד כשהסוללות הישנות שלי מעט נפוחות (לא בצורה היסטרית, הבעיה שבאחת הסוללות יש לי תא מת שלא מתרומם מעל 3.90) ולאחר שהסוללות החדשות יגיעו אני מתכנן להזמין זוג נוסף כדי שבאמת יהיו לי 4 סוללות תקינות, מבחינה כלכלית לפי המחירים שבדקתי בארץ-מטען 2 ערוצים (מאותה חברה ד"א) עולה יותר מאשר המטען שהעלתי בקישור ולכן חשבתי ללכת דווקא עליו, הוא יכול לתת מענה גם אם אין לי 400 סוללות אלא רק 4, במקום להטעין סוללות במשך 4 שעות אוכל להטעין סוללות במשך שעה וזה יחסוך ממני את הכנת הסוללות כבר יום קודם לכן כי אם מדובר בהסעה שהיא לא במסלול-אתה לא באמת יודע יום קודם לכן אם אתה הולך להסיע או לא. אני עדיין מתלבט לגבי העניין, מבחינה כלכלית נראה שזה שווה את המאמץ ובמקביל להשאיר את המטען שלי ולשמור עליו למקרה שהמטען 4 ערוצים יעשה בעיות מסיבה לא ברורה ככה שאני לא הולך להתקע ללא מטען.