המשכתי לקרוא ולבדוק עוד מוצרים דומים, הבנתי שיש מכס/מעמ וכאלה על הזמנות של מעל 50$?
חושב אם זה כדאי לטובת פירוק או אולי להזמין חלקים ואז החבילות יהיו קטנות מבחינת מחיר ומשקל.

"חיבור של המנוע לגלגלי השיניים שליד הדיפרנציאל יהיה בעייתי עקב יחס העברה גבוה מידי.
צריך להוריד עוד את מהירות סיבוב המנוע.מערכת שלקוחה ממכונית על שלט כבר מאוזנת בין הרכיבים והם מתאימים לעבודה אחד עם השני."

הבנתי שצריך לחבר את למערכת גירים כדי להוריד את הכוח לפני החיבור לדיפרנציאל, השאלה אם זה בכל מנוע או שפשוט בחרתי במנוע לא מתאים?

שאתה אומר שמכונית מגיעה עם מערכת מאוזנת, זה אומר שיש את המנוע הרגיל בלי גיר עליו ואז יש גירים מסביב שמורידים את הכוח ומתחברים לגלגלים?
כי בראש שלי אני מקווה למצוא מנוע עם גיר עליו מותאם ואז אני רק צריך לשחק עם העברת הכוח של המנוע לגלגלים ברכב. אני פחות רוצה להתעסק עם בנית מערכת גירים להורדת כוח כי זה פשוט יהפוך את הבילד למסובך יותר.

אני כן רוצה לנסות להתקדם בכיוון הזה, אני רואה שברכב המנוע הוא370 brushed עם יחס גיר 1:8.8

תוכל אולי לתת לי המלצה למערכת כזו של מנוע עם גיר-סרוו-בקר-שלט-סוללה?
או לפחות כיוון פרמטרי כדי שאחפש לבד בחנויות שונות? (למשל מנוע עם הספק X ויחס Y, סוללה מסוג כזה וכזה שמתאימה למנוע..)
(כך אוכל גם להתחיל עם רכיב רכיב, למשל מנוע וסוללה, לחבר ולהתאים אותם לרכב ואז להמשיך לסרוו ובסוף לבקר-שלט)

שוב תודה על העזרה! מאמין שעוד יצא ממני משהו חח