קודם כל תתחדש, אני קצת חוזר לדיון הקודם (בדיילי משהו), רכב וורסטילי זה שוב מונח רחב, רכב שעושה הכל מהכל אומר שהוא עושה קצת מהכל, וזה משהו שאיאפשר לשנות (ולא רק בעולם הזה), אז אין מראה סקייל יש מראה של מאנסטר, אבל הוא נוסע "יחסית" לאט ועולה על סלעים, די ברור לא.. אם אני אקח זחלן סקייל 1.9 או זחלן סקייל 2.2 ברור שלשני תהיה עדיפות בשטח ועבירות, למה ? צמיגים וגודל, כנל גם פה.

מה שאני מנסה להגיד זה שלעבור את אותם אתגרים עם SUMMIT יהיה לרוב קל הרבה יותר, ומהר מאוד משעמם או ירגיש משעמם, בשונה מזחלן סקייל כלשהו, הרוב המוחץ שאני מכיר שיפרו את הסאמיט שלהם לרמה כוח וכו, ופשוט וויתרו על הזחילה לטובת זחלן יעודי, כי שניסו לעשות ההפך זה פשוט לא אותו דבר.

אבל שוב אני לא רוצה סתם לדחוף לכיון מסוימים, זה ההרגשה שאני קיבלתי מקריאת השורות הראשונות בתרד הזה, אבל שי ידע מה מתאים לו, לא אני אחליט הזמן וההסעות יגידו.

שי היופי במתלים שהם בתצורה הזאת (pushrod suspension) זה החסכון במקום בחלק התחתון ובבתי הגלגל, לא סתם רכבי F1 עושים בזה שימוש. במקרה של הסאמיט זה מאפשר גם מרווח גחון טוב, חלוקת משקל וכו.

חורים בצמיגים כמו שציינת אתה יכול לעשות עם מסמר או כל חפץ חם אחר (אם יש לך מחורר חגורות חח זה עובד טוב), מה שכן שים לב שלהסיע במים עם חורים בצמיגים, בשלב כזה או אחר יגרום לספוג להירטב.

על כל מקרה תהנה, ומקווה שיענה לצרכים שחיפשת שזה הכי חשוב.