מצטער לשמוע שכמעט בכל הסעה יש איזה סרט אחר, בכל מקרה לפני הכל ואחרי כל הסעה מציע לך לעברו על הרכב ברגים וביקרות לראות שהכל במקום ואין דברים משוחררים.
לגבי התקלה, בחוברת יש לך בדיוק את המרחק והכיוון שצריך להיות, ראה תמונה מטה:
אלומיניום או לא, כמו הרבה תשובות שנוגעות לרכבים אחרים אין פה באמת כן או לא, ברגע שאתה מחליף חלק מאלומינים, אתה בעצם יחסי מחזק את החלק, אבל גם מוריד גמישות שלו, ומעביר את האנרגיה (במכה, קפיצה הבאה) לרכיב אחר לפעמיים, מצד שני אם המכלול של הרכב, זאת אומרת המתלים ושאר הדברים יתמודדו עם זה טוב, אז הרווחת. אני הייתי נותן עוד הזדמנות לפלסטיק, מנסה באמת לכוון ולוודא המרחק ברגים וכו נכון, ורואה אם הדבר הזה קורה שוב.
עוד משהו שהייתי בודק, נכון שקיבלת תרכב ישירות המקופסא, ויש תחושה שאין מה לכוון או לבדוק, אבל הייתי עובר על המתלים, והמהלך שלהם, יש ברגים בזרועות שאמורים להגביל את המהלך (מסומן באדום בשרטוט), שכן יותר מדי מהלך למעלה או למטה, מביא גם לתקלות אלה ואחרות במכלולים שזזים ומניעים.
להחליף חופה זה אף פעם לא בעיה, פשוט תחפש חופה בבסיס גלגלים זהה, להפוך לטראגי, לא חושב שהייתי נכנס לזה, שכן חוץ ממראה "הטראגי" לרכב עצמו בקטגוריה הזו יש עוד המון מאפיניים אחרים, שלנסות לשדרג או להגיע לשם, עדיף כבר לרכוב רכב יעודי שנבנה מהבסיס לזה.