ציטוט נכתב במקור על ידי דורונצ'יק צפיה בהודעה
טוב לאחר קריאה נוספת וקפדנית של השרשור הנ"ל...
אני ממש מצטער לקרוא פה את הדברים שאני קורא

ליאור בר-עמי, שיתף את כל חברי הפורום במסוק חדש של חברת- HIROBO, אשר ידוע כיצרנית מסוקים משכמה ומעלה!
אני קראתי החכמתי ואף דיי התרשמי מהמסוק הזה לטובה, המסוקים של- HIROBO ידועים באיכות יצור גובהה, אמינות ללא פשרות ואיכות חלקים שלא נופלת מחברות מתחרות בתחום.
למרות שהם עשויים פלסטיק.

אני לא רואה כל פסול לשתף את הקהילה במוצרים חדשים ובעיקר לא מוצרי איכות!

פותח השרשור תורם לא מעט לפורום ולקהילה עצמה בידע נרחב שמשתף את כולם בכתבות שהוא כותב כאן.
ראה כתבה על ה- FlayBAR וזאת הכתבה האחרונה שפורסמה לפני כמה שבועות כאשר הכותב היה בחו"ל וחשב עלינו ועל הקהילה שלנו גם שם!

אני לא רואה שיש צדק במהומה ורמה לפסים אישיים, מכוערים ואף ביזיוניים ששאר הקוראים בפורום יכנסו ויקראו אותם.
אני הייתי מתבייש בזה ומוריד את הראש מר זהבי על חרחורי המלחמה שאתה עושה כאן בפורום בכך שאתה מפרסם מה שהיה באופן אישי בתכתובות אישיות שלך עם ליאור בר-עמי וע"י כך "משפיל" אדם אחר.
אבל למעשה כל הדברים האלה לא מוסיפים לכבודך בכלל!
אתה ידוע כאדם מקצועי, אמין, יודע מה עושה בתחום ולא "מתחיל" במקום להתעסק במריבות הייתי מצפה לראות פה יותר שרשורי בנייה שלך, הסברים, כתבות שאני ושאר הקהילה נוכל להחכים ממך ומהידע הנרחב שלך בתחום המסוקים והטיסנים בפרט!
בינתיים ראיתי לא מעט הודעות ועזרה ולרוב על כל עזרה אתה דיי חושב "ביזנס" נכון זו הפרנסה שלך.
אבל לא כל דבר כרוך בתשלום! ולפעמים לעזור לאדם גם ללא תשלום זה גורם לצד השני להחכים, ללמוד ולחייך.
חיוך שווה הרבה!

מ-2 אנשים מקצועיים פה בפורום שהידע שלהם רחב מאוד ומקצועיים מאוד בתחום הייתי מצפה להרבה מעבר למלחמה כזו! אלא לשיתוף פעולה, ואף כתבות משותפות ועניינות שכולם ילמדו, יקראו ויחכימו!

אני בתור גולש חדש שנכנס לכאן לפורום ולא מכיר את כל המלחמות כאן, חוסר הפירגון, חוסר הרצון לעזור ולדבר ישר ביזנס בלי בכלל לשמוע יותר מדיי הייתי בורח מכאן ויפה שעה אחת קודם!
מעבר לזה שמה הייתי חושב על אדם שמחרחר מלחמה בפניי רבים במיוחד עם זה משהו שנעשה בתוכנה בה רק 2 צדדים מתכתבים ואין מעורבים בה.

חומר למחשבה.

בתקווה לעתיד זוהר יותר, פחות מריבות, יותר כתבות, ביקורות על מוצרים ושרשורי בנייה.
ואף הטסות מוצלחות ביחד.

דורון ריבניק.

צודק....
שירשור הזוי