קח את גרסאת ה 1600KV, עובדת מצויין על המסוק - עם פיניון של 13T ע"מ לקבל שילוב של מסוק חזק מאוד עם זמן טיסה הגיוני (כ- 4 דקות לסוללת 2500mAh), או 14T ע"מ לקבל מסוק חזק בצורה מגוכחת אך זמני טיסה קצרים בהרבה (עקב צריכת זרם מוגברת).
שים לב שצריכת הזרם המתמשכת והמירבית שמנוע זה יכול להגיע אליו תחת עומס גבוה ממנוע ה ALIGN וממגבלות הבקר הסטוק, וע"כ תצטרך לשדרג גם את הבקר (ממליץ על CC80A).
לגבי הבדלים מול המנוע סטוק, אני אישית הטסתי מס' מסוקים עם שני המנועים והיה קשה לי לקבוע באופן חד משמעי שאחד יותר חזק מהשני - יש עוד המון פרמטרים בדרך שמקשים על ההשוואה (להבים/סוללה/בקר/פיניון ועוד..), אבל בסה"כ שניהם עושים את העבודה מצוין ובצורה די דומה (רק שהסקורפיון זול יותר בכ 15$).
בעתיד כשאני אשרוף את המנוע שיש לי על הטירקס כרגע (סטוק), כנראה אלך על מנוע אחר לגמרי - יקר מהשניים שהוזכרו אך נציל וחזק מהם, עם זאת אם הייתי צריך לבחור אחד משניהם הייתי הולך על הסקורפיון ולו רק בגלל מחירו הנמוך יותר.
אם המנוע שלך לא נשרף ואתה מחליף לצורך ה"שידרוג" - עצתי לך היא שתישאר עם מה שקיים לך כרגע על המסוק, המנוע המקורי עושה את העבודה בצורה מצויינת.
לראייה אני מצרף את הטיסת מבחן של הרקסי 500ESP שלי, אני לא הרגשתי בחוסר של כוח כלל - נהפוך הוא המסוק נתן לי הרגשת ביטחון וכוח מפתיחת המצערת הראשונה...
אגב אני הרבה יותר ממליץ על שידרוג אחר שלדעתי מורגש הרבה יותר - הפאדלים, בטיסה שצירפתי רואים שהמסוק קצת איטי ב CYCLIC שלו, עקב שימוש בפאדלים המקוריים (גם בזוויות תנועה מאוד גדולות), בהחלפה ל STUBZ P393 של CYB המסוק הופך להיות תזזיתי וזריז מאוד - בדיוק כמו שאני אוהב!!